1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Bu nasıl yama : 11.3

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Hangi takımdı seninki ? Çok üst düzey bir takımsa belki tesislerin çok gelişmiş olması yüzünden olabilir. 3 kariyerde hiç sakatlık yaşamamış olman gerçekten ilginç çünkü ben direk daha hazırlık maçlarında 6 sakat verdim Galatasaray da üstelik biri Vukcevic yeni transfer 6 ay yok. Eski yamaya döndüm direk bende. Yabancı forumlardada baktığım ve yapımcıyada sorduğum kadarıyla sakatlıkta artış hata derecesinde
    Sırasıyla Sunderland , Sheffield United ve Newcastle United.Sunderland kariyerimde asamoah gyan sakatlanmıstı 2.5 hafta.Karşılaştığım en uzun sakatlık bu oldu şimdiye kadar.Sunderland ve Sheffield United ile birer sezon oynadım.Newcastle'da da yarım sezon geçti 1 haftadan fazla sakatlık olmadı.
    Last edited by fotosuki : 22.Mart.2011 at 23:30 Reason: Gereksiz kelime.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sırasıyla Sunderland , Sheffield United ve Newcastle United.Sunderland kariyerimde asamoah gyan sakatlanmıstı 2.5 hafta.Karşılaştığım en uzun sakatlık bu oldu şimdiye kadar.Sunderland ve Sheffield United ile birer sezon oynadım.Newcastle'da da yarım sezon geçti 1 haftadan fazla sakatlık olmadı.
    Gerçekten ilginç.. Eminmisin yamayı düzgün kurduğuna belki eski versiyonda kalmıştır çünkü inanılmaz bir artış var sakatlıkta..Peki ekstradan yaptığın birşey varmı bunun için?

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Gerçekten ilginç.. Eminmisin yamayı düzgün kurduğuna belki eski versiyonda kalmıştır çünkü inanılmaz bir artış var sakatlıkta..Peki ekstradan yaptığın birşey varmı bunun için?
    Ben Devre Arasındayım Şuan Bende En Fazla Ekrem Dışında (3-4 Ay) Uzun Süre Sakatlanan Olmadı En Fazla 1 Haftayı Geçmedi. Antreman Programlarında Vardır Sorun Kullandığım Antreman Programından da Oldukça Memnunum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri