1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: klasikleşmiş kariyer(Blackburn Rovers)

Hybrid View

Ben de Tugay'dan beri çok sevdiğim Blackburn kariyeri yapıyorum ama Kaliniç'i doğru düzgün kullanamıyorum galiba. Kontra ve direk paslarla oynuyorum ve Santa Cruzla Kalinic'i beraber oynatıyorum. Cruz Target man atak, Kalinic complete forward support. Ama şu an Kalinic kötü diye hızlı adamları oynatıyorum. Nasıl daha fazla verim alırım kalinic'den(ligde 7. yim 13-14 maç oldu)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

14.hafta

Maçın ilk yarısında istediğimiz sonucu aldık.İkinci yarı daha çok geri çekilerek oynadık ve maçı 3-0 kazandık.Yaptığımız atakların hepsi işabetli şutla sonuçlandı.

Yukleresim.com

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by zamonra View Post
    Ben de Tugay'dan beri çok sevdiğim Blackburn kariyeri yapıyorum ama Kaliniç'i doğru düzgün kullanamıyorum galiba. Kontra ve direk paslarla oynuyorum ve Santa Cruzla Kalinic'i beraber oynatıyorum. Cruz Target man atak, Kalinic complete forward support. Ama şu an Kalinic kötü diye hızlı adamları oynatıyorum. Nasıl daha fazla verim alırım kalinic'den(ligde 7. yim 13-14 maç oldu)
    Son maç cevap niteliğinde iki güzel gol attı defansın arkasına atılan iki topa gidip kaleciyle karşı karşıya kaçırmadı.Ben hedef oyuncu olarak oynatıyorum ve tek forvet ya Santa Cruz ya da Kalinic oynuyor.Taktikten biraz ss göstereyim sana.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dizilişimiz

Bu şekilde görünüyor ama atak yaptığımız 2 DC geride kalıyor birde Dm onların hemen önünde bekliyor.DLR atak görevinde olduğundan hemen ileriye katediyor.Kanatlarda yeterince adam olduğu için forvet oyuncusunu içerde oynatıyorum çizgiye inmiyor.Oyunu kanatlara yığıyorum.Dunn oyun kurucu görevinde bazı toplar onda toplanıyor.Seneye oraya daha iyi bir oyuncu alacağım.

Yukleresim.com

Takım talimatlarındada defans çok önde gelebilir ama oyunculara özel komutlarda savunma yaptırdığım için çokta ileride olmuyor kararında oluyor.Ounu geniş alana yayıp sahanın heryerini kullanmak isterim her zaman.Tempoda hızlıdır ama zaman geçirmeyi sona çektiğim için oyuncular topu ayaklarında tutar.

Yukleresim.com

Kalinic'e verdiğim görev ve ayrıntılarıda burada.

Yukleresim.com

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

15.hafta

İlk yarı pek iyi geçmedi.İkinci yarı penaltıdan golü bulduk.Daha sonra Kalinic yerine Santa Cruz ve Guardado'nun yerine de Pedersen girdikten sonra tamamen değişen bir maç oldu.Santa Cruz bir gol birde asist yaptı Pedersen de Santa Cruz'un güzel pasını gol yaparak 11 için ne kadar istekli olduğunu gösterdi.

Yukleresim.com

Bu arada fa Cup'ta 3.raund rakibi Tottenham oldu.

Mesaj Yetkileri