Lider olduk inanılmaz sevinç içerisindeyiz kasımpaşa fenerbahceyi 3-1 yendi.
Liderliğie oturduk kupayı unuttuk kısmet seneyeymiş diyoruz
Veee Şampiyooooon Sivaaaass
İşte Puan Durumu
![]()
Lider olduk inanılmaz sevinç içerisindeyiz kasımpaşa fenerbahceyi 3-1 yendi.
Liderliğie oturduk kupayı unuttuk kısmet seneyeymiş diyoruz
Veee Şampiyooooon Sivaaaass
İşte Puan Durumu
![]()
Sivas Spor Şampiyon
Fenerbahcenın son 2 hafta kala kasımpaşa ya yenilmesini sivasspor affetmedi Ve Şampiyon olduk Çok mutluyuz gündemden manşetler Haberler Sevinç tablolarımız Her Şey Yarın .
Tebrikler Müthiş başarı gerçekten
heyecan son haftaya kadar doruktaymış gerçekten eğlenceli bir şampiyonluk olmuştur![]()
HALK SİVASTA SOKAĞA DÖKÜLDÜ
İMKANSIZ DEDİLER , ŞAMPİYON YAPMAZLAR DEDİLER ,
AMA SİVASTA TEK GERÇEK VAR
ŞAMPİYOOOON SİİİVAAAAAAASSS .. !!!
İŞTE MANŞETLER
HEDEFLERİMİZ
Koca , heyecanlı son 2 haftası kalbimin duracagı bir lig yaşadık .
Şimdi İse Hedefimiz Avrupada Çeyrek Final Oynamak , Ligde Yine Üst sıraları zorlayacağız , Ama öncelik Avrupa , ve kazanamadıgımız ziraat kupası hedeflerimiz cok yüksekte bu bütçeyle bu kadroyla fakat inandıkmı kenetlendikmi yapamayacak hiç birşey yoktur
TRANSFER ROTAMIZ
Öncelikle Avrupada Mücadele edeceğimiz için avrupai transferler yapmak gerek , aynı zamanda 3 kulvarda yarışacagımız için kadroyu zengin tutmamız gerekiyor .
Danny ıvannovs la ve beklentileri veremeyen carrusca ile yolları ayıracagız .
Topla hızlı gidebilen tekniği bitiriciliği iyi olan 2 transfer yapmamız gerekiyor .
Şimdilik bu kadar teşekkür ederim
Transferleri merakla bekliyoruz hocam![]()
tebrikler hocam![]()
Tebrikler hocam![]()
Dünya Bu Transferlerı konustu sivas spor büyük iş yaptı
İşte Transferlerimiz
as kalecim ramoviçe gelen teklifi yanlıslıkla kabul ettiğim içinkaleci sorunum olmazken kaleci sorunumu cenk le kapattım umarım beni bu transferle utandırmaz
2 seneden beri bir türlü forveti oturtamadık yerine önce mehmet yıldız sorun cıkarttı gönderdik takımdan , şimdide eneramo daha büyük klübe gitmek istediği için takımdan ayrıldı . bizde isterdik eneramo ile çalışmak fakat kendisi sivasspordan gelen sözleşmeyi reddetti .
Bizde Bu durumda Wolfsburg , Bayern , Valencianın peşinde oldugu Hamdi Salihiyi Renklerimize bağladık
Defansın soluna sol tarafı uzun yıllar koruyabilecek genç yeteneği aldık 1 .7 m e karşılıgında .
Geremi ile yolları ayırdık . Onun yerıne daha oncede sivass forması giymiş ibrahimi serbest transfer olarak kattık
3 büyükler peşindeydi Sivas aldı . Sezeri Serbest transfer olarak takımımıza kattık
![]()
Güzel Transferler , Yeni Sezonda Başarılar
4 transferde güzel hocam![]()
Ve Dünyayı sarsan Transfer Milan , Dortmund , Napoli , roma peşindeydi , Fakat Sivası Tercih Etti
Fernandinhoyu serbest transfer olarak kadromuza kattıktan sonra şimdi gidenlere bakalım .
Mevcut Kadromuz
![]()
Fernandinho Harika Transfer Bende Sevillada oynatıyorum
Uzaktan Çok çakar
Yeni Transferler 4 Eylül de Taraftar Karşısında Konuşmalarını yaptı
Sezer Öztürk : Sivasa Geldiğim İçin Çok mutluyum , elimden geleni yapacagım takıma cok yeni kişi katıldı yeni ekibimiz , hep beraber birlik ve beraberlik içinde olup sezon sonu emeklerımızın karsılıgını alacagımıza ınanıyorum
HASAN ALİ KALDIRIM
Kayseri Sporda Yedek kalıyordum , sivastan teklif gelince gözüm kapalı kabul ettim
Hamdi salihiç : Buraya geldiğim İçin Çok mutluyum gollerime burada devam etmek istiyorum şehir çok güzel.
Cenk gönen
Sivasspor inanılmaz bir klüp burada oldugum için çok mutluyum , Kalemi en iyi şekilde korumak istiyorum
Taraftarın Daha hiç maç yapmadan Gönlünü Fetheden isim fernandinho , Sivas havalimanına gelince neye uğradıgını şaşırdı adeta fernandinho 10 bin sivaslı fernandinho tezahüratları yaptı . Fernandinho Stada indiğinde ise her yer çoştu ve yaptıgı acıklamada ; İnanılmaz bir yerdeyim milandan teklif geldi ama eğer şimdi mmilanda olsaydım bu kadar sevilmezdim dedi
Ligin ilk macında es ese 4 attık
Ligin ikinci macında şampiyonluk yarısında oldugumuz fenerbahceyi yendik
Ligin 3. haftasında diğer şampiyon olma adaylarından galatasarayla oynadıgımız maçta 0-0 berabere kaldık
Hamdi salihicin harika oynadıgı macta gaziantebi 2-0 yendik
Fark yemeyelim diye cıktgımız macta rakıp kalecımız cenki adeta tokatladı fakat cenk tokatlarla karsılık verdi , tam 23 sut cektıler kaleye ,bizim ise son dakkalarda gelen kaleye attıgımız tek şut gol oldu
Şampiyonlar ligindeki grubumuzuda görelim
![]()
Lige Harika Girmişiz Arsenal Maçı ise tam bir şans olmuş![]()
Kasımpaşa yine yaptı yapacagını
Kasımpaşadan ağır darbe aldıktan sonra genclerbirliğini yendik
,
Arsenali yendik havalandık ardından kasımpaşa yenilgisi aldık şimdi avrupa da ikinci macımız maalesef yenildik
Antalya spor ile berabere kaldık
Gercekten kötü oynadıgımız maçta 1-1 berabere kaldık
Şampiyon liginde Sürpriz bir şekilde berabere kaldık
Tekrar lige dönüyoruz son on dakikada attıgımız gollerle 2-1 yendik
İşte Puan Durumumuz
![]()
Değerlendirme ; Her ne kadar ligde iddalı konumda olsakda oynanan futboldan hiç memnun değiliz , hem şampiyonlar ligini hem ligi , hemde türkiye kupasını aynı anda götürmek oldukça zor gozukuyor , Devre Arasında forvet alacagız , Şampiyonlar liginde ise ilk 3 e girmek istiyoruz
Puan Durumlarımız
Değerlendirme :
artık sozun bittiği yerdeyiz adeta , Kazanmak , Hırs ,Güven bu
tabirler kalmadı artık sivasta .. Kazanmak İstemiyoruz Sanki .
Tabi Bunda 7 gün de 3 maç yapıyoruz bunun cok payı var .
Takım da Ne zaman Galibiyet alacağız demek isterdim ama galibiyet değil
Galibiyet Serileri Yakalamak İstiyoruz .. 11 haftadır tek manisa galibiyetmiz var
Takım İçi Haberler
Sezer Öztürk ve Nashat Akram 4 hafta sakatlar.
Fernandinho çok büyük isim diye aldık fakat sezon basından beri bekleneni veremedi ülkeye alışamadıgını soyleyen Fernandinho ya 1 ay tatil verildi .
Hedeflerimiz demek isterdim ama aldıgımız bu kotu sonuclarla hedef kaldımı bilmiyorum liderle aramzıda 12 puan var onumuzde güçlü rakipler var ve geride olan tarafız ..
Ama ..
En kısa Zamanda Takımı toparlamamız gerekiyor bunun için çabalayacagız .
Gerekirse Avrupaya veda edip , Kupayla ligi götürebiliriz 3 ü aynı onda oldukca bu mevcut kadro için cok zor ..
Saygılar![]()
Biraz düşüşteyiz.
Cska Moskova ile eşleştik
türkiye kupasındanda 1.cilikle çıktık .
İlk yarı yı bitirdik ligde biraz zirveden uzağız fakat 3 kulvardada gittiğimizin herkez farkında .Takım toparlandı bir çıkış yakaldık . Fernandinho ülkeye alıştı ve son 2 maçtır harika oynyuor , Sakat Cezalı Yok , 2. yarı en az 2 kupayla veda etmek istiyoruz ..
Transfer Sinyalleri
4. sezonumuzda taraftarın yogun isteği üzerine Quaresma yı alacagız ..
İnişli-çıkışlı bir grafik çizmene rağmen ligde iyi bir yerdesin. Şampiyonluk artık uzak bir ihtimal olsa da Şampiyonlar Ligi şansı hala devam ediyor. Umarım sezon sonunda istediğin yerde olursun...
Sivasspor İkinci yarı hazırlıklarına başladı
Sivassporda Tek Hedef 17 de 17
İkinci yarıda puan kaybı tahammüllü olmayan Mert ÇELİK 17 de 17 yapacagız dedi .
Lider Fenerbahceyle aramızda olan 15 puanlık farkı kapatmaya calısacagız , uefa da cskayı eleceğiz gerekirse türkiye kupasında eşleştiğimiz dardanele bilerek elenip tek hedefımızın lig ve avrupa oldugunu gostereceğiz .
Zor hedef![]()
İkinci yarıya iyi başladık
Türkiye kupasında çeyrek final ilk macında dardaneli yendik
17 de 17 dedik fakat olmadı liderle berabere kaldık
Artık Fildişinin de Teknik Direktörüyüz
türkiye kupası çeyrek final ikinci macında dardanele 5 salladık
İkinci Yarıya müthiş giren sivas Galatasarayı bombaladı
Uefa kupasında Eşleşmelerde Cska yı Parçaladık
Tekrar lige döndük
ligde kasımpaşayıda geçtik
İşte Puan Durumumuz
![]()
Hedeflerımızın doğrultusunda ilerliyoruz
17 de 17 yapacagız dedik bir maç fire verdik berabere kaldık , fakat diğer maçlarımız süper geçti , olağanüstü futbol oynuyoruz , hele birde şu yoğun maç temposu olmasa , 2 kat daha güçlü oynayacagız , Uefa da Cska yı eleyeceğimize inanıyorum , Bir sonraki maç büyük ihtimal , villereal le olacak , Ama korkmuyoruz . Liderle Aramızda yaklaşık 21 puan vardı şimdi 9 puan . Sezon sonunda liderlik koltugunda olacagımıza ınanıyoruz