Teşekkür ettim hocam,sağolasın.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
►

◄

►
Sonuçlara bakılırsa iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimiz söylenemez. Karşılaştığımız takımların hepsi üst düzey takımlar. Böyle güçlü takımlarla hazırlık maçı yapmamızın sebebi ; açıklarımızı daha net ve iyi bir şekilde anlamamızdı. Defans ve forvet hattı arasındaki kopukluk göze çarpıyor. En önemli bölgede orası. Defansın birbiriyle anlaşamamaları ve top kullanarak çıkamamamız en büyük eksiklerimiz. Kalede de Souleymanou güven vermedi. Yabancı bir kaleci alma isteğim vardı ama yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmak istemiyorum. Cangele'nin talipleri çok fazla gerçekten,eğer takım düzenini bozarsa göndermekte tereddüt bile etmem. Hazırlık maçlarından ders çıkardık diye umuyorum. Şimdi hedefimiz bu sene Avrupa'ya katılım,namımızı genişletmek olacaktır...