Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Thumbs up Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Herkese merhabalar arkadaşlar. Öncelikle şunu açıkca belirtmek isterim ki buraya 2007'nin ilk zamanlarından beri üyeyim fakat başka bir sitede görev almam münasebetiyle fazla girdiğim söylenemez. Fakat sitenin el değiştirmesi sebebiyle(kapanması değil) soğudum. Şimdi ise kariyerimi burada paylaşmaya karar verdim. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.

KAYSERİSPOR KULÜBÜ

Kısa Tarihçe

Kayserispor, 1966 yılında Kayseri'de kurulmuştur. Kuruluş işlemlerinden sonra yeni yönetim 1 Temmuz 1966 tarihinde seçilmiştir. Renkleri sarı-kırmızıdır. Maçlarını 32,864 seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu'nda oynamaktadır. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'un 'Yönetim Kurulu Başkanı' Recep Mamur ve teknik direktörü Volkan Yıldırım'dır.Ayrıca Kayserispor, 2005-2006 sezonunda İntertoto Kupası'nı kazanarak Türkiye'ye Galatasaray'dan sonra bir Avrupa Kupası getiren Türk takımıdır.

Kuruluş Yılı

15 MAYIS 1966

Kurucuları

* Necdet Soner

* Rauf Işıldar
    * İbrahim Bamyacıoğlu
    * Rıfat Gönen
    * Şaban Cenkçi
    * Aydemir Doğan
    * Mehmet Ali Berkman
    * İhsan Sahil
    * Hüseyin Birkan
    * Haşmet Yıldız
    * Mücait Pekçetinkaya
    * Osman Kavuncu
    * Naci İmamoğlu
    * Mehmet Çetinkayalı
    * Hayri Karahisarlı
    * Seyfi Gözübüyük
    * Saadettin Kızıklı
    * İsmet Askeram
    * Alpay Aktan
    * Samim Gavremoğlu
    * Mehmet Özateş
    * Ercüment Vanoğlu

Kurulduğu Yer

Kayseri Şeker Fabrikası

KAYSERİSPOR İLKLER

İlk Başkan

Rıfat Gönen

İlk Teknik Direktör

Erdoğan Gürhan (Erciyesspor'lu Eski Futbolcu)

İlk Transferler

Kaleci Muharrem ve Yeşildirekspor'dan Oktay ve Zeki

İlk Kaptan

Oktay Aktan

İlk Sezon

1966-1967 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grup

İlk Maç

Kayserispor-Ankara Toprak (1-0)

İlk Gol

Yener Kurtail Dk.17'

İlk 11

1.Muharrem, 2.Tayfun, 3.Oktay, 4.Şevki, 5.Nejat, 6.Erdoğan, 7.Orhan 8.Yener, 9.İsmet, 10.Numan, 11.Celal

İlk Birinci Lig Sezonu

1973-1974 Sezonu

İlk Avrupa Mücadelesi

2005-2006 FC Sopron-Kayserispor (3-3)

İlk Avrupa Kupaları Golü

Gökhan Ünal Dk.38' FC Sopron-Kayserispor

İlk Gol Kralı

Gökhan Ünal, 2005-2006 Sezonu 32 Maç 25 Gol

Başkanımız [Recep Mamur]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    STADIMIZ [Kadir Has]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORMALARIMIZ

SEZON ÖNCESİ MUHTEMEL DİZİLİŞİMİZ [4-2-3-1]

TARAFTARLARIMIZ

TAKIM İLE İLGİLİ VİDEOLAR [youtube="Tvoohy7iBRI"]Kayserisporum[/youtube]

[youtube="Vik1hNerlT4"]Kayserisporum 2[/youtube]

Bir sonraki mesajda neler olacak? Yıldız oyuncularımız,oyundan takım bilgi ekranı, takım geçmişimiz, takım bütçemiz, sezon öncesi kadromuz, sezon öncesi personellerimiz, tesis bilgilerimiz ve güzel şehrimiz Kayseri'den manzaralar...
    NOT: Arkadaşlar bu kariyeri önceden beri düşünüyordum fakat bugüne kısmetmiş. SS leri anlık alıp masaüstüne biriktiyordum. 2 gün önceki PC'de meydana gelen sorun nedeniyle format atmak zorunda kaldım ve dolayısıyla hazırlamış olduğum SS ler tarih oldu. Ben de şuanki oyunumdan, fikstürden geçmiş maçların SS sini aldım. Bunu bilmenizi ve yorumlarınızı buna göre yapmanızı rica ediyorum,saygılar...
    İkincisi resimleri Photobucket'e yüklüyorum.Umarım bir sorun çıkmaz,üyeliğim olduğu için orayı tercih ediyorum.

Kariyer kurallarını okudum,kabul ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Onay ve başarı dileklerin için teşekkür ettim kardeşim...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Giriş çok güzel olmuş, özenle hazırladığın belli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ederim abim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Giriş harika. Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ederim kardeşim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok güzel bir sunum potansiyeli olan bir kulüp
    başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ederim kardeşim.

Mükkemmel Olmuş ilk mesaj

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar Kayseri'yi FM 2008'de ilk sezonda şampiyon yapmıştım...2.sezonda da cl grubundan 3. çıkarak uefaya kalmıstım...güzel kariyerdi...başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Mükkemmel Olmuş ilk mesaj
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    başarılar Kayseri'yi FM 2008'de ilk sezonda şampiyon yapmıştım...2.sezonda da cl grubundan 3. çıkarak uefaya kalmıstım...güzel kariyerdi...başarılar...
    İnşallah senin yakaladığın başarıyı ben de yakalarım,teşekkürler...

Başarılar ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ederim...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar dilerim.Potansiyeli yüksek bir takım seçmişsin hocam ilk sezon ilk 3 garanti diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar dilerim.Potansiyeli yüksek bir takım seçmişsin hocam ilk sezon ilk 3 garanti diye düşünüyorum
    Teşekkürler hocam,inşallah öyle olur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GÜZEL ŞEHRİMİZ KAYSERİ'DEN MANZARALAR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kayseri güzel yerdir. Memleketime yakın olduğu için böyle yerleri gezmiştim. Kariyerini bu şekilde süslemen bayağı hoşuma gitti ayrıca. Tekrar başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ederim abicim,beğenmene sevindim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OYUN EKRANINDAN TAKIM BİLGİLERİ

Bir sonraki mesajda yaptığım röportaj olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

MUHABİR :Öncelikle merhabalar sayın Yıldırım. Teknik direktörlükte ilk takımınız Kayserispor oldu. Bu ilk deneyiminiz,hedefleriniz ve düşünceleriniz nelerdir,kısaca bahseder misiniz?
    V.YILDIRIM:Merhaba,sizin de belirttiğiniz gibi bu ilk deneyimim olacak. İlk macerama memleketimin takımında başlamak hayal bile edilemeyecek mutluluktur benim için. Yönetim ile aramızdaki samimiyet ve sağduyulu yaklaşımlar devam ettiği sürece takımımızın önünün açık olacağını söyleyebilirim. Tabiki hedefimiz bu sezon Avrupa'ya katılabilmektir. Bu sayede takımımızı Avrupa Arena'sında tanılabilirliğini arttırmaktır.

MUHABİR :Peki yönetimin 1.5 MN bütçe vermesini nasıl karşılıyorsunuz?
    V.YILDIRIM:Yöneticiler takımın finansını dengede tutabilmek adına böyle kısıtlamalar yapabilir,hoş karşılıyorum. Cangele ve Mehmet Eren Boyraz'ın talipleri gerçekten fazla. Eğer iyi bir ücretle gelirlerse neden satmayayım. Hem kendi bütçemizi sağlamış oluruz,hem de finansa katkımız olur.

MUHABİR :Cangele'nin satılmasını taraftar hoş karşılamaz diye düşünüyorum,bu konuda ne söyleyeceksiniz?
    V.YILDIRIM:Açık konuşmak gerekirse Cangele de gitmek istiyor. Artık yeni heyecanlar yaşamak istiyorum diyor. Oyuncum istiyorsa ve teklif de uygun olursa satmaktan başka çaremiz yok.

MUHABİR :Oyuncularla iletişimde nası bir tavır izlemeyi düşünüyorsunuz?
    V.YILDIRIM:Oyuncularımla abi - kardeş ilişkisi kurmayı düşünüyorum. En azından ilk izlenimlerim bu yönde. Takımın bir aile havasında olması gerekir. Bunun oyun olduğunu unutmamak lazım.

MUHABİR :İlk antremandaki tavırlarınıza bakarak sizin ; Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural gibi sinirli bir yapıya sahip olduğunuz söyleniyor.
    V.YILDIRIM:Ee tabi biraz sinirli olduğumu gizleyemem. Bu benim yapımda var,elimde olan birşey değil. Birden parlayabiliyorum,ama iletişime bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü oyuncularıma bunu uygun bir dille belirttim. Maç anında,onları ateşlemek adına birkaç harekette bulunabileceğimi söyledim.

MUHABİR :İlk röportajınızı bizimle yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
    V.YILDIRIM:Ben teşekkür ederim.

MUHABİR :Son olarak özetle bir cümlelik birşey söyleseniz ne derdiniz?
    V.YILDIRIM:Ligde zayıf takım yok,çok çekişmeli bir lig olacak ama Anadolunun Yıldızı Şahlanacak onu söylemeliyim...

başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar , sunumun çok başarılı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by lappino View Post
    başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Başarılar , sunumun çok başarılı .
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar hocam güzel bir sunum eline sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Teşekkür ettim hocam,sağolasın.

Sonuçlara bakılırsa iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimiz söylenemez. Karşılaştığımız takımların hepsi üst düzey takımlar. Böyle güçlü takımlarla hazırlık maçı yapmamızın sebebi ; açıklarımızı daha net ve iyi bir şekilde anlamamızdı. Defans ve forvet hattı arasındaki kopukluk göze çarpıyor. En önemli bölgede orası. Defansın birbiriyle anlaşamamaları ve top kullanarak çıkamamamız en büyük eksiklerimiz. Kalede de Souleymanou güven vermedi. Yabancı bir kaleci alma isteğim vardı ama yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmak istemiyorum. Cangele'nin talipleri çok fazla gerçekten,eğer takım düzenini bozarsa göndermekte tereddüt bile etmem. Hazırlık maçlarından ders çıkardık diye umuyorum. Şimdi hedefimiz bu sene Avrupa'ya katılım,namımızı genişletmek olacaktır...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Olur böyle şeyler. Ben yinede eminim ligi üst sıralarda bitireceğinden. Hem daha transferler var. Cangele var, onu satarsın diye umuyorum. İyi para ediyor çünkü.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Müthiş bir sunum oluyor tebrikler valla...Umarım kariyerde başarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by Komedyen View Post
    Olur böyle şeyler. Ben yinede eminim ligi üst sıralarda bitireceğinden. Hem daha transferler var. Cangele var, onu satarsın diye umuyorum. İyi para ediyor çünkü.
    Eyvallah abicim. Cangele iyi paraya gitti gerçekten.
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Müthiş bir sunum oluyor tebrikler valla...Umarım kariyerde başarılı olur
    Teşekkür ederim,beğenmene sevindim.

KARDEŞ KLÜBÜMÜZ MALATYASPOR

Malatyaspor takımına yıllık 72,83K TL ödenecektir.

... GELENLER ...

ATİLA TURAN

BİLGİ : Kiralık olarak 500 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 2 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

SİNAN BOLAT

BİLGİ: 48 Ay taksitle 3 MN TL karşılığında transfer edilmiştir.

OKAN ALKAN

BİLGİ: Kiralık olarak 190 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 1,7 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

GÖKHAN TÖRE

BİLGİ: Kiralık olarak 70 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 2,5 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

ORHAN ŞAM

BİLGİ: Yedek kalecimiz Yusuf Soysal + 48 Ay taksitle 3,5 MN TL karşılığında alınmıştır.

DARWIN QUINTERO

BİLGİ: 48 Ay taksitle 2,5 MN TL karşılığında takımımıza dahil olmuştur.

... GİDENLER ...

SOULEYMANOU HAMIDOU

BİLGİ : 1,5 MN TL karşılığında Al-Ahli takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

FRANCO CANGELE

BİLGİ : 16 MN TL karşılığında Dinamo Moscow takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

MEHMET EREN BOYRAZ

BİLGİ : 6,5 MN TL karşılığında Lokomotiv Moscow takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

ABDULLAH DURAK

BİLGİ : 6 MN TL karşılığında Almeria takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz...

..:: GİDEN VE GELENLER GENEL GÖRÜNÜM ::..

GİDENLER

TOPLAM:30 MN TL

GELENLER

TOPLAM9,76 MN TL

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Güzel bir transfer dönemi geçirmişsin hocam Cangele müthiş bir gelir sağlamış.Sinan ve D.Quintero bu sene takıma çok katkı sağlar.D.Quintero en az 20 gol atar diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biraz geç oldu ama başarılar hocam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker