Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
bugün biraz devam ederim artık sınav yok 3-4 gün![]()
eto'o bitmiş.
bi sene daha uzattık sözleşmemizi bi saattir oyuncu bakıyorum aksayan heryere aldım adam bakalım hayır olsun yine 24.lük bekleniyor bizden hedef ilk 5![]()
eto'o bitmiş.
ilk defa Carling Cupa katılıyoruz rakibimiz Doncaster Championshiptekarşılaştığımız en zorlu takım olacak 4 yıldır
![]()
eto'o bitmiş.
nPower League 2 başlıyooooooooor !!!!!!
eto'o bitmiş.
çok güzel bir kariyer hocam takipteyim![]()
teşekkürlerbu ligde sıkıntı yaşayacağız gibi geliyor ilk maçta şansımıza Oxford ile onlardanda 1.lik bekleniyor
![]()
eto'o bitmiş.
oyun başında çok lig açtığım için yıllar geçtikçe çok yavaşladı kariyer ilerleken beklemekten sıkılmaya başladım![]()
eto'o bitmiş.
bu sene hedef 75-77 puan arası.toplam 46 maçımız var böl dörde 11 eder 2 de fazladan maçımız kalır.yani her 4 maçtan 7 puan toplamak lazım ilk 5 için![]()
eto'o bitmiş.
ilk 2 maç bitti hızla ilgili sıkıntılar yaşıyordum birazda olsa aştım herşeyi kapadımssler 10 dakkaya hazır
eto'o bitmiş.
Neler oluyor bende anlamadım 4 maçta 9 puan potadayız potadaa..DAR GELDİ SANAA ANGARAAA ŞAZİYEDE KAÇTI OSMANAAhttp://www.youtube.com/watch?v=mUAdW4LhIXk
Lig Tablosu
Videoyu banko izleyinher hedef üstü puanda bi angara havası paylaşacağım
![]()
eto'o bitmiş.
hocam sen fmyi bırak muhasebe istatistik filan okubaşarılar dilerim ayrıca baya sabır gerekir adama o ligde
![]()
bi sene patlasın bu sistem hemen değiştirip farklı bi sistem uygulayacağım ama bi patlamadı gittiteşekkürler aynen sabrediyoruz bakalım
![]()
eto'o bitmiş.
form düşüşü olmuş toparlamamız lazım...
form düşüşü yok aslında yükselişi var ama çok basit beraberlikler alıyoruz 17 kere şut çekmişiz rakip 2 kere çekmiş maç bitmiş 1-1 şuan bunu aşmaya çalışıyorum bakalım.
eto'o bitmiş.
bakıyorum şuan dediğin adama
eto'o bitmiş.
Son maçlarda şansız puanlar kaybetmişsin. Ama uzun maraton. Başarılarının devamını dilerim...
teşekkürler.cidden çok şanssızlıklar yaşıyorum saçma sapan puan kayıpları olmasa liderdim şuan.
eto'o bitmiş.
ilk 5 şansımız var hala fazla uçurum yok puan olarak. Seri yakalarsan hedeflerine ulaşabilirsin bence
20 sut cekip 1 gol atma ve 7 sut yıyıp 2 gol yeme durumundan ben de sık sık muzdarip oluyorum malesef...çok kötü bir durum...
lige göre yüksek bitiriciliği olan forvetlerle oynuyorum kalecimin refleksi bire biri iyi antremanlarda rakibin gol atma yeme durumuna göre defending attacking çalıştırıyorum durum yine aynı bakalım sene sonunda nerde bitireceğiz ligi![]()
eto'o bitmiş.
Bazı forvetlerde o huy var; bire bir konuşma yaparak çözebilirsin o durumu.. Misal forvetin sürekli kalecinin üzerine vuruyorsa, "birebirde kaleciyi çalımlamayı dene" ya da sürekli ceza sahası çizgisinden dışarı vuruyorsa, "uzun şuttan kaçın" tarzı şeyler söyleyebilirsin. Ama ters etki yaratabiliyor bazen.. Eğer vuranlar kanatlarsa taktik üzerinde kanatların long shot sıklığını düşür..
Bir de yedigin goller genelde 1-2 metreden ise orada kalecinin değil defansın hatası var demektir..
bazen öyle gol atıyorlar ki 4.lig topçusu değil real madrid topçusuna dönüveriyorlar.bir futbolcum dışında hepsi uzun şuttan kaçın dedim zaten en iyi uzun şutçum 11 vuruyor diğerleri 3-4-5 arasıçalımlama işine gelince malesef o kadar teknik değiller bi forvetim var tekniği soğukkanlılığı 11 bitiriciliği 3 ama oda yedek biraz ona kasayım dediğin gibi bakalım neler olacak
ayrıca kanat kullanmıyorum
defans konusunda alabileceğim en iyi oyuncuları aldım her sene değiştiriyorum defans hattımı ama durum aynı rotasyon yaptığım zaman bile değişmiyor![]()
eto'o bitmiş.