Quote Originally Posted by Komedyen View Post
Olur böyle şeyler. Ben yinede eminim ligi üst sıralarda bitireceğinden. Hem daha transferler var. Cangele var, onu satarsın diye umuyorum. İyi para ediyor çünkü.
Eyvallah abicim. Cangele iyi paraya gitti gerçekten.
Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Müthiş bir sunum oluyor tebrikler valla...Umarım kariyerde başarılı olur
Teşekkür ederim,beğenmene sevindim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARDEŞ KLÜBÜMÜZ MALATYASPOR

Malatyaspor takımına yıllık 72,83K TL ödenecektir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... GELENLER ...

ATİLA TURAN

BİLGİ : Kiralık olarak 500 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 2 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

SİNAN BOLAT

BİLGİ: 48 Ay taksitle 3 MN TL karşılığında transfer edilmiştir.

OKAN ALKAN

BİLGİ: Kiralık olarak 190 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 1,7 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

GÖKHAN TÖRE

BİLGİ: Kiralık olarak 70 K TL karşılığında transfer edilmiştir. 2,5 MN TL Satın alma opsiyonu bizdedir.

ORHAN ŞAM

BİLGİ: Yedek kalecimiz Yusuf Soysal + 48 Ay taksitle 3,5 MN TL karşılığında alınmıştır.

DARWIN QUINTERO

BİLGİ: 48 Ay taksitle 2,5 MN TL karşılığında takımımıza dahil olmuştur.

... GİDENLER ...

SOULEYMANOU HAMIDOU

BİLGİ : 1,5 MN TL karşılığında Al-Ahli takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

FRANCO CANGELE

BİLGİ : 16 MN TL karşılığında Dinamo Moscow takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

MEHMET EREN BOYRAZ

BİLGİ : 6,5 MN TL karşılığında Lokomotiv Moscow takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

ABDULLAH DURAK

BİLGİ : 6 MN TL karşılığında Almeria takımına transfer olmuştur. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz...

..:: GİDEN VE GELENLER GENEL GÖRÜNÜM ::..

GİDENLER

TOPLAM:30 MN TL

GELENLER

TOPLAM9,76 MN TL