Hepinize başarı dilekleriniz için teşekkürler.

Takımımızın başına geçtiğimiz andan itibaren profesyonel bir biçimde çalışmaya başladık. Önce şampiyonluk sözü verdik ardından personellerimizle toplantı gerçekleştirdik. Asistan menajerimiz Danny Blind'den bir takım raporu aldım, gösterdiği taktik doğrultusunda takımımı hazırlayacağım.

Personellerimle toplantı yaptım ancak benim için her zaman kendine ait bir personel kadrosu kurmak önemlidir! Antrenman, personellerin verdiği yıldızlar her zaman en azından taktik kadar önemlidir.

TAKIM RAPORU

Söylediğim gibi kendine ait bir personel kadrosu kurmak çok önemli. Ayrıca diğer kulüplerden farklı olarak takımımızın fabrika gibi bir görevi var, alt yapıdan oyuncu çıkarmak bizim görevimiz bu yüzden koçlara burada daha çok dikkat etmem gerekiyor.

Yaptığım staff transferlerinde istediğim yıldız seviyesine ulaşamamış olsam da memnunum şu anlık.

Ayrıca yönetimden Genç Takım Antrenman Tesisleri'nin geliştirmesi konusunda söz aldık, çalışmalara başlandı.

PERSONEL TRANSFERLERİ

Scout'ların önemli olması gelecekteki yetenekleri gerçek özelliklerine yakın olarak bulmamı sağlıyor, scoutlar önemli yani.

Doktorlar, sakatlığın süresinin doğru tahmini, tedavinin kalitesi konusunda çok önemliler. Yine koçları da biliyorsunuz zaten.

ANTRENMAN PROGRAMLARIMIZ VE YILDIZLAR

Antrenmanın çok önemli olduğunu söylemiştim. Bu doğrultuda oyuncuları fazla yormayacak bir program hazırladım, koçlar da buna yönelik çalışacaklar.

Kadromuzu yeterli gördüğümden iki genç sağ kanat transferiyle yetindim.

TRANSFERLERİMİZ

Aldığım iki genç kanat oyuncusunun özellikleri gelecek için bizi götürebilecek yetenekte.

1.TRANSFER: JILOAN HAMAD

İsveç genç milli takımı oyuncusu olan Hamad genç yaşına rağmen teknik, dripling gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bu çocuğu önümüzdeki iki sezon için çok iyi yetiştirip büyük bir takıma satmayı planlıyorum. Bunun için kendisine özel bir antrenman programı hazırlamayı düşünüyorum. Güç, denge, çeviklik özelliklerini geliştirmeye yönelik aerobik ve güç antrenmanları uygulayacağım.

2.TRANSFER: YACINE BRAHIMI

Bu oyuncuya Hamad'a nazaran daha yüksek bir bedel ödedik çünkü bu çocukta daha fazla yetenek görüyorum. Teknik, dripling, hızlanma gibi özellikleriyle öne çıkan Brahimi'nin önünde uzun bir gelecek var ve çok iyi geliştireceğim kendisini. Esas pozisyonu AMC ancak AMR olması için kendisine özel bir program uyguluyorum.

Transferlerden sonra asistan Danny Blind'in raporu doğrultusunda taktiğimizi oluşturdum.

SEZON İÇİNDE UYGULANACAK TAKTİK

4-2-3-1 düzeninde daha çok cepheyi kullanarak atak bir taktik uygulayacağız, başarılı olmamamız için hiçbir neden yok.

HAZIRLIK KAMPIMIZ VE GELECEK FİKSTÜRÜMÜZ

Harika bir hazırlık kampı geçirdik. Az gol yedik çok gol attık. Bayern maçında biraz daha şanslı olsak galibiyete çok rahat uzanacaktık. Artık lige ve diğer kupalara hazırız.

Twente ile Hollanda Süper Kupası, Unirea Chiajna ile de Şampiyonlar Ligi Ön Eleme'de karşılaşacağız.