Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizden kısa süren Schalke kariyerimden dolayı özür diliyorum. Ancak bu sefer kariyerime bambaşka bir heyecanla başladım ve uzun süreceğinden eminim. Kendime öteki kariyerlerimden daha değişik bir misyon belirledim ve bu tip bir kariyerin daha çok ilgi çekeceği düşüncesindeyim, umarım yanılmam. Öncelikle kısaca misyonumdan bahsedeyim ardından hepinizin tahmin ettiği takımı açıklayıp kariyeri resmen başlatayım.
Bu kariyerim sanırım hayatımda gerçekleştirdiğim en profesyonel kariyer olacak. Belki biraz sabırsızlanacak belki de çok keyif alacaksınız kariyerimden en azından ben öyle umuyorum. Bu sefer kariyer sunumundan öte bilgilendirici bir şeyler olmasından yanayım kariyerin. Sadece maçları koyup geçmek yerine herkesin ilgisini çekecek yazılar yazmak niyetindeyim. Zaten takım seçimimi de buna göre yaptım. Bana göre dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Ajax, bilgilendirici bir kariyer için bire bir olacaktır.
Kariyeri resmen başlatmadan önce sizlerden kariyer takibi esnasında ufak bir ricam olacak. Lütfen sadece resimlere bakıp geçmeyin kariyerde. Hedefin sizlerinde zevk almasını sağlamak olduğunu unutmayın ve altta yazdığım "kısa" yazıları da okuyun lütfen. Böylece kariyer amacına daha kolay ulaşmış olur.
Evet sanırım fazla uzattım, artık kariyere başlama vakti geldi.