Quote Originally Posted by mozole37 View Post
kariyerinde başarılar dilerim Sparta Prag'ta oynayan 18 yaşındaki Martin Zeman'ı tavsiye ederim sanırım misyonuna uyan bir futbolcu
Teşekkürler. Zeman çoktan Werder'e gitmiş, yine de sağol tavsiye için.

Herkese teşekkürler bu arada.

Orta sahaya bir genç daha kazandırdık.

TRANSFER 3: IVO PEKALKSI

Rotasyon olabilir, ilk 11'i henüz kazanacak nitelikte değil. Ancak hem scoutlarım hem de asistanım onda bu geleceği gördüler. Ben de bir kaç hafta takip ettim ve takıma kazandırdık neticede. Mental ve fiziksel olarak hiç fena değil, biraz da teknik olarak geliştirirsek harika bir futbolcu olacak gibi. Herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Sezona kupa kazanarak başlamak önemlidir - bu süper kupa olsa bile - Bu yüzden Twente maçına harika hazırlandık.

SÜPER KUPA FİNALİ

Çok güzel bir skorla dönüyoruz evimize, geçen sezonun Eredivisie şampiyonuna resmen pozisyon vermeden, top oynatmadan kazanıyoruz. Harika bir başlangıç bizim için. Esasen daha fazla gol olabilirdi ancak biraz beceriksizce davrandık. Yine de skordan ötürü bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.

Maç boyunca ne kadar tehlikeli olduğumuz görülüyor:

Pozisyon bulduğumuz noktalarda biraz daha becerikli olabilseydik daha yüksek bir fark işten bile değildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME

Avantajlı bir skor ve güzel bir oyunla deplasmana gideceğiz, tebrik ediyorum oyuncularımı. 4'er 4'er devam ediyoruz.

EREDIVISIE 1.HAFTA
Ajax-Heerenveen

İki gol yememizin dışında bir problem yok, önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız.