1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: editorde yaptığım değişiklikler olmuyor ?

Hybrid View

yeni konu açmayayım dedim editörle iligili benimde bir maruzatım olacaktı ya editörde değişiklik yapıyorum yaptığm dosyayıda seçiyorum yeni oyun açıyorum ama tam oyuna girerken sürekli crash dumps veriyor bunun nedeni ne olabilir? :S

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by cris king View Post
    yeni konu açmayayım dedim editörle iligili benimde bir maruzatım olacaktı ya editörde değişiklik yapıyorum yaptığm dosyayıda seçiyorum yeni oyun açıyorum ama tam oyuna girerken sürekli crash dumps veriyor bunun nedeni ne olabilir? :S

Asiri veya abes bir durum varsa ondan kaynaklanabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by cris king View Post
    bende de aynısı olmuştu,eski kaydımla oyuna girdim.
    eğer ligleri sildin yada değişiklik yaptıysan olabilir.(ben silmiştim silmeden evvelki kayda döndüm)

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Diger yandan ozelliklerin dusmemesini saglamak icin mutlaka oyuncunun reputation kisminida ayarlamak gerek..
    ben fm 2006 da rep.ları düşük oyuncu yeteneklerini yüksek girmiştim oyun zaten yeteneğe göre oyuncuların bilinirliğini arttırıyor ki oyun başından itibaren ben düşük girmeme rağmen inter ıvır zıvır tüm büyük kulüpler talip oluyordu.

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Mevkilere göre bellidir hangi yeteneklerin olmasi ,mesela Firsatçi Golcüyü ayarlamak için oyuncunun Top Sürmesi,Önceden Sezme,Hiz,Bitiricilik,ilk dokunusu felan gayet iyi olmalidir..
    evet ama şöyle bişey var;

mesela kaleci çok hızlı kalede hızını yüksek tutuyorum birebirlerde ve top kapması falan başarılı dmc diyor

bu yeterli gelmediyse mesela aml yada amr oyuncusu ama top kapması harika oyun onu defans görüyor mesela oysa orta sahada top kapması iyi,defans oynayamaz.

oyuncuya bakıyorum en iyi özelliği 20 olan bitiricilik ama orta sahada forvetten daha iyi tamam güçlü yaptık ama bu orta saha olduğu manasına gelmez ki.

bu tarz farklar işte.
    Last edited by mehmetd : 07.Nisan.2011 at 22:15 Reason: mesaj birleştirme.

Mesaj Yetkileri