Bu Sene O Sene olsun![]()
Bu Sene O Sene olsun![]()
BANK ASYA 1.LİG 18.HAFTA
Her ne kadar oyun kötü de olsa 3 puan güzel...
BANK ASYA 1.LİG 19.HAFTA
Bıktım takımın bu kadar gol yemesinden...
BANK ASYA 1.LİG 20.HAFTA
Kendi sahamızda geçit vermiyoruz...
BANK ASYA 1.LİG 21.HAFTA
Uploaded with ImageShack.us
Akhisar'ı üçledik...
BANK ASYA 1.LİG 22.HAFTA
Aynı tarifeyi Adanaspor'a da uyguladık...
Giresun maçı hariç iyi sonuçlar.
daha ilk seneden bıkma gol yemektenhele bi çık ne goller yiyeceksin üst ligde
![]()
eto'o bitmiş.
Hocam Hep geri düştüğün maçlarda çok gol yiyorsun gol yiyince birdek atak yapmaya çalışma oyun düzeninden kopma gol gelmesse son zamanlara doğru yaparsın doğru tespitmi bilmiyorum ama nacizane bir tavsiye![]()
Öncelikle başarılar kariyerinde. Bence de tek sorun kaleci gibi duruyor
İyi gidiyorsun, playoffa kalmadan çıkarsın bana göre.. Ancak süperligde kalıcı olmak için transferlerin birkaçı günü kurtarmaya yönelik olmalı.. Gençlere çok yönelmişsin![]()
Olsun olsun Bank Asya'da arada düşüşler olur önemli olan ilk seneden hemencecik lige çıkmak![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
BANK ASYA 1.LİG 24.HAFTA
Forvetlerimiz neseki günündeydi...
BANK ASYA 1.LİG 25.HAFTA
Geynrih sen bi tanesin...
BANK ASYA 1.LİG 26.HAFTA
Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık ve son dakikada Youla'nın attığı golle mağlup ayrıldık sahadan...
BANK ASYA 1.LİG 27.HAFTA
2 kez öne geçtiğimiz maçta yine bi kamyon gol yiyerek beraberliğe razı olduk...
BANK ASYA 1.LİG 27.HAFTA PUAN DURUMU
1 hafta bay çektiğimizden 1 hafta da lige verilen aradan ötürü 3 hafta süre maça çıkmayacağız...Bu süreçte maç eksikliği sıkıntısı yaşamamak için Moldova'da 4 tane hazırlık maçı oynayacağız...
28.Hafta içeride Kayseri Erciyesspor ile 29.Hafta da deplasmanla Samsunspor ile mücadele edeceğiz...Bu maçları kazandık kazandık...Kazanamadık şansımızı playoff larda deneyeceğiz...
beklemedeyiz dostum son periyor kritik gibi biraz![]()
eto'o bitmiş.
28.Haftada Ankaraspor maçı nedeniyle bay çektik...
BANK ASYA 1.LİG 29.HAFTA
Darmadağın olduk...Kerem belki iyi kaleci değildi ama en azından o varken bu kadar gol yemiyorduk...
BANK ASYA 1.LİG 30.HAFTA
Yine dağıldık...Çok gol yiyorduk üstüne kötü de oynamaya başladık...
BANK ASYA 1.LİG 31.HAFTA
Resmen kaleci korkusuna 4 defans 2 ön libero 1 orta saha ile çıktım sahaya...2,5 ay sonra ilk kez sahadan 2 golden az gol yiyerek ayrıldık...
BANK ASYA 1.LİG 31.HAFTA PUAN DURUMU
Son aldığımız kötü sonuçlarla İlk 2 şansını tamamen yitirdik...Playoff u da tehlikeye soktuk...27 Şubat 2011'den beri galip gelemiyoruz...1 Mayıs 2011'de Rizespor'la 32.Hafta mücadelesine çıkacağız...Bu maçtan da galibiyet çıkmazsa istifa etme ihtimalim yüksek...
aynen bu alt ligde kaleci sıkıntısı çok büyük bendede sıkıntılar var kimi alsam 5 atsam bile 1 yiyiyor![]()
eto'o bitmiş.
ya bakalım 35e kadar play-off şansından uzaklaşırsam full atak oynatacam 4 forvet filan![]()
eto'o bitmiş.
BANK ASYA 1.LİG 32.HAFTA
Yönetimden takımı toparlamak için ek süre istemiştik...Yönetim bunu anlayışla karşılamış ve bize bir süre daha müsade etmişti...Rizespor maçından sonra yönetimin bu anlayışına teşekkür ederek istifa etmeyi kararlaştırdım...Rezalet performanslarıyla kaleciler hem benim kellemi götürdü, hem de Mersin İ.Y 'nun başarısı için ter döken diğer topçuların emeğini çaldı...
keşke 1 hafta daha kalsaydın![]()
eto'o bitmiş.
Neyse ya sana takım mı yok)