1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Hybrid View

Sonuçlar süper özelliklede Galatasaray maçı mükemmel..Liderliğide ele geçirmişiz..Sakatlıklar üzücü ama yinede çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum..Solda DLW falan varsa yada MR-AMR koyarsın en kötü ihtimalle oynar yani sıkıntı olmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Vay canına dedim GS maçını görünce D.Quintero beni yanıltmamış. Umarım böyle devam eder şampiyon oluruz
    2. olduk ama canımız sağolsun.

Quote Originally Posted by darbe06 View Post
    Sonuçlar süper özelliklede Galatasaray maçı mükemmel..Liderliğide ele geçirmişiz..Sakatlıklar üzücü ama yinede çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum..Solda DLW falan varsa yada MR-AMR koyarsın en kötü ihtimalle oynar yani sıkıntı olmaz..
    İdare eder bir şekilde oynadılar sol tarafta abi,çok açık verdik. Özellikle son haftalarla hayati önem taşıyan maçlar vardı. Canımız sağolsun.

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Orhan Şam'dan kendini aşan hareketler
    Aynen öyle abicim,şaşırdım doğrusu..
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TSL 26.HAFTA

TSL 27.HAFTA

TSL 28.HAFTA

TSL 29.HAFTA

TSL 30.HAFTA

TSL 31.HAFTA

TSL 32.HAFTA

TSL 33.HAFTA

TSL 34.HAFTA

TSL 34.HAFTA SONU PUAN DURUMU

TSL 34.HAFTA SONU TAKIM VERİLERİ

TSL 34.HAFTA SONU OYUNCU VERİLERİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEZON SONU TAKIMIN GENEL GÖRÜNÜMÜ

GENÇLİK TESİSLERİ GENİŞLETMESİ

MUHABİR : Merhabalar,öncelikle ilk çalıştırdığınız takımı ikinci yaparak,takımınızın rekorunu kırdınız. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
    V.YILDIRIM : Şunu söylemeliyim ki takımımla gurur duyuyorum,hepsi pırlantı gibi...

MUHABİR : Şampiyonluğu kıl payı kaçırdınız. Son maçlarda ki form düşüklüğünü neye bağlıyorsunuz?
    V.YILDIRIM : Tek forvetli sistemde takımın gol yükünü Quintero çekiyordu. Son 4 hafta kala sakatlanması takımı ve beni olumsuz etkiledi. Ama dediğim gibi ilk sezondu ve takımımın oyunundan ve disiplininden çok memnunum.

MUHABİR : Umut Bulut ile ilgilendiğiniz söyleniyor,doğru mu?
    V.YILDIRIM : Kesinlikle yalan haber. Umut'u transfer etmek gibi bir niyetimiz yoktur.

MUHABİR : Yeni sezonda nasıl transferler bekleyebiliriz? Yani genç oyunculara mı yöneleceksiniz tecrübeli oyunculara mı?
    V.YILDIRIM : Genç oyuncular öncelik olacaktır. Anlık başarı değil,uzun ömürlü başarı istiyoruz,bu doğrultuda bize gelebilecek genç yıldızları bütçemiz el verdiği müddetçe transfer etmeye çalışacağız...

MUHABİR : Peki son olarak Kayserispor ile sözleşmenizi uzatmak istiyor musunuz?
    V.YILDIRIM : Eğer yönetim teklif sunarsa tabiki kabul edeceğim.

MUHABİR : Teşekkür ederiz sayın Yıldırım.
    V.YILDIRIM : Ben teşekkür ederim...

Gelecek mesajda ne olacak?

► Yıl sonu ödüller...

Mesaj Yetkileri