1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Amsterdam: Futbolun Evi [11.3]

Hybrid View

Çok gol atıyorsun.Kıskandım gerçekten Taktiği sakıncası yoksa yayınlayabilirmisin ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Muwin View Post
    Çok gol atıyorsun.Kıskandım gerçekten Taktiği sakıncası yoksa yayınlayabilirmisin ?
    Sezon sonuna kadar deneyip yayınlayacağım sanırım, eksikleri mevcut hala.

HOLLANDA KUPASI
    ARC - Ajax

Bizim için kolay bir maçtı, rahat bir biçimde geçtik. Taktiğimizin çok iyi işlediğini söylemek mümkün ancak defansif yönden biraz zayıfız, neyse ki yediğimizden fazlasını atıyoruz bu yüzden rahatım. Ancak her maç böyle olmayabilir, geliştirmem gerekiyor.

EREDIVISIE 7.HAFTA
    ADO Den Haag - Ajax

Gol bulmakta biraz zorlansak da ligdeki galibiyet serimizi sürdürdük. Loderio'nun bu dönemdeki üstün performansını devam ettirdiği takdirde seneye kendisini takımda tutmak çok zor olacak. Orayı Eriksen'e kaptıracağını düşündüğüm an başladı oynamaya, böyle devam eder umarım.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
    OM - Ajax

Marseille deplasmanında aldığım beraberlik herkes için iyi bir skor sayılabilir ancak ben üzülüyorum. Çünkü oyun olarak çok daha fazlasını hak ettik ancak kazanamamak üzücü. Rakibin şut sayısı sizi yanıltmasın, kaleyi tutan şutlarından anlayacaksınız etki olamadıklarını. Üstelik beraberliği 90. dakikada kurtamamız daha da üzücü, çok kaçırdık daha fazla olmasın.

EREDIVISIE 8.HAFTA
    AZ - Ajax

Sanırım gümlediğimiz nokta. Birkaç maçtır defansif anlamda zorlanıyorduk, en sonunda AZ işimizi bitirdi. Üstelik en yakın rakibimizdi. Rezil bir oyun ortaya koyduk defansif anlamda. Ofansif olarak o kadar kötü olduğumuzu söyleyemem, bol bol pozisyon da bulduk ama bitiricilik sıkıntısı çektik. Umarım tekrar yaşanmaz, taktiksel olarak önleme gidiyorum.

EREDIVISIE PUAN DURUMU

Son ağır mağlubiyete rağmen lideriz. Hollanda Futbol Federasyonu işleri biraz karıştırmış, bir takım 6 maç oynarken öteki takım 9 maç oynamış. Daha sağlıklı bir puan tablosunu koymak için biraz daha bekleyeceğim sanırım.

OYUNCULARDAKİ GELİŞİM

Gelecekte kalemi emanet edebileceğim bir futbolcudaki gelişimi göstermek istiyorum. Yaşına rağmen son derece iyi özellikleri var kalecimin ve verdiğim antrenman sayesinde ekstra bir gelişim gösterdi. Antrenman paketini sezon sonu yayınlamayı düşünüyorum ayrıca bundan sonra gelişen futbolcuları daha çok göstereceğim sizlere.

Mesaj Yetkileri