Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 460 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Çift santraforda uç forvet bir dene derim ben.Tabi barrios da poacher-fırsatçı golcü
    Uç Forvet olarak denedim hiç verim alamadım hedef adam olarak koydum gol attı bakalım biraz daha deniyeyim uç forvet olarak.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Arkadaşlar Galatasarayla 2.sezonumdayım ve takıma iyi transferler yaptım. Sizlerden bir kaç öneri istiyorum.

Eden Hazard-Gervinho-Paulo Henrique-Arda-Satncu-Owen Hargreves-Yaya Sanago

Bu oyunculara hangi mevkilerde ne görevler vermeliyim. Türkçe karşılığını yazarsanız sevinirim.

Paulo Henrique'yi bende aldım hiç verim alamıyordum bi tavsiyeyle 10 Numara yaptım adam her maç ya asist yada gol atmaya başladı bi dene istersen.

Luiz Adriano-Forvet ?

3. Default

Ömer Toprak , Diego , Makoto Hasebe ?

Arkadaşlar Galatasarayla 2.sezonumdayım ve takıma iyi transferler yaptım. Sizlerden bir kaç öneri istiyorum.

Eden Hazard-Gervinho-Paulo Henrique-Arda-Satncu-Owen Hargreves-Yaya Sanago

Bu oyunculara hangi mevkilerde ne görevler vermeliyim. Türkçe karşılığını yazarsanız sevinirim.
    yanlış anlama ama bana kalırsa çok gereksiz transferler yapmışsın. ardanın olduğu takıma eden hazard ve ganso dan biri bile gereksizken sen ikisini birden almışsın. aynı tarz oyuncular sonuçta. elbette ki hem pa hem ca olarak ardadan daha iyiler ama galatasaray gibi takımda arda turanın olduğu mevkiye transfer yapmak yerine servetin yanına hızlı bir stoper almak daha iyi bir hamle olabilirdi. neyse nasıl oynatmak gerektiğine gelirsek hazardın bitiriciliği çok düşük gol bekleme bu nedenle. hazardı advanced playmaker , ganso yu amcde trequrista oynatırsan verim alırsın diye düşünüyorum. gervinho amr de winger, stancu yazacaktın sanırım onu paf takıma yolla hargreves in profilini hatırlayamadım. sanogo poacher oynatılabilir. gerçi bu yaşta poacher olarak seni tatmin eder mi bilmem..

advanced playmaker: ileri oyun kurucu
    trequarista: türkçe anlamını bilmiyorum.
    winger: kanat
    poacher: beleşçi fırşatçı golcü

david villa , F.Cavenaghi , D'Alessandro , Mario Bolatti ? Ama Lütfen Roller Türkçe Olsun..

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

David Villa poacher

Cavenaghi Uç Forvet...

umut bulut nerde oynar gsye almadan önce 2 sezondada gol kralı oldu 20 golün üstünde hemde 1.sinde 23 2. 33 golle

Sağolun Beyler Eyw.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umut bulut hayvansal bir poacher.

d'alessandro advanced playmaker support, sanırım çok yönlü oyun kurucu destek.
    mario bolatti, d'alessandro'yu söylediğim gibi kullanırsan ball winning midfielder support, yani sanırım top kazanan orta saha destek. bolatti'den çok sağlam deeplying playmaker olur.

türkçe mealleri tam olsa

12. Default

Javier Hernandez ne oynar beyler?

[quote=iam1superman;1963734]Javier Hernandez ne oynar beyler?

bir kere tam forvet-atak denemiştim çoşmuştu ama uç forvette daha iyi olur gibime geliyor bir dene...

napoli de çift forvet oynatıyorum lavezzi ve cavani ikisde fırsatçı gölcü başka nasıl uygun bir rol verebilirim

Quote Originally Posted by sefto View Post
    napoli de çift forvet oynatıyorum lavezzi ve cavani ikisde fırsatçı gölcü başka nasıl uygun bir rol verebilirim
    Lavezzi'yi trequartista oynatıp, Cavani'yi de uç forvet olarak dene.. Bende sıkıntı yaşamıştım ama sonra böyle yapınca takım coştu..

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Cavani Uç forvet Lavezzi poacher.Uçarsın

Şuan gençlerbirliğiyle oynuyorumda tek forvette Zec, Mustafa Pektemek bide şu serbest Ewerthon ne oynar sizce beyler, şimdiden teşekkürler (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sefto View Post
    Cavani'yi complete forward, Lavezzi'yi de poacher kullan.

Ben Cavani'den complete olarak 35 maç 38 gollük bir performans aldım.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Arkadaşlar Galatasarayla 3.sezonuma başlıycam neymarı alcam. Neymar tek forvet oynarmı oynarsa hangi rolü veriyim. Türkçe karşılığını yazarsanız sevinirim.

teşekkürler yorumlar için deneyeceğim

Arkadaşlar Galatasarayla 3.sezonuma başlıycam neymarı alcam. Neymar tek forvet oynarmı oynarsa hangi rolü veriyim. Türkçe karşılığını yazarsanız sevinirim.
    Eğer takımda yanına koyabileceğin hiç forvet yoksa mecbur uç forvet oynatman gerek. Diğer tarzlara pek uymaz çünkü.. Ama çift forvet oynatabilecek durumdaysan Neymar en iyi trequartista oynar..

hiç sırıtmadan oynar, fırsatçı golcü olması lazım ingilizcesi poacher al koy oynasın, kendi kariyerimde oynatmıştım orta sahadan alıp topu herkesi geçerek gol atıyordu bi dene...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tavsiyelerinizi deniycem arkadaşlar bu arada neymar bana 32€ patladı hemde peşin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tavsiyelerinizi deniycem arkadaşlar bu arada neymar bana 32€ patladı hemde peşin
    sana yine iyi patlamış, 2016 yılındayım 80milyon'dan aşşağı düşmüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar, oyundaki box-to-box oynayabilecek en iyi oyuncular sizce kimler? (takımım sunderland)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karim Benzema?

Yanında Cavani var complete olarak, genelde Emenike ile deep lying oynuyordum ama Benzema olmaz sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by lazo View Post
    Arkadaşlar, oyundaki box-to-box oynayabilecek en iyi oyuncular sizce kimler? (takımım sunderland)
    Moussa Sissoko, Javi Martinez, Arturo Vidal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Karim Benzema?

Yanında Cavani var complete olarak, genelde Emenike ile deep lying oynuyordum ama Benzema olmaz sanırım.
    Benzema ben Advanced yada Poacher diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Balotelli ve Etoo ikilisine ne diyorsunuz ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

30. Default

Luis Suarez ?

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri