1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Oyuncu satamama

Hybrid View

fm 2011 de büyük kar edilen tek oyuncu paulo henriqe 15 m gibi bir fiyata alıp 70 m gıbı fiyatlarda r.madride satılabiliyor ama onun dısında hicbi oyuncudan 10m üstü bır kar gormedım bana kalırsa abartı olmus orta derecelı oyuncuların talıp bulamamasını anlarımda cok ust duzey oyuncularda sadece bonservis bedelınden satılabılıyor bazı oyuncular ise (fb kariyerimde selcuk) kuluplere 0 önerip teklif gelmedıgı oldu ve bu bana cok ılgınc geldı bana kalırsa iyileştirilmesi gereken bır konu

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    fm 2011 de büyük kar edilen tek oyuncu paulo henriqe 15 m gibi bir fiyata alıp 70 m gıbı fiyatlarda r.madride satılabiliyor ama onun dısında hicbi oyuncudan 10m üstü bır kar gormedım bana kalırsa abartı olmus orta derecelı oyuncuların talıp bulamamasını anlarımda cok ust duzey oyuncularda sadece bonservis bedelınden satılabılıyor bazı oyuncular ise (fb kariyerimde selcuk) kuluplere 0 önerip teklif gelmedıgı oldu ve bu bana cok ılgınc geldı bana kalırsa iyileştirilmesi gereken bır konu
    1 Milyar doları olan klüpler bile düşük maaşlı iyi oyuncular peşinde birçok kariyerimde bende bunu farkettim.Yüksek maaş alan oyuncuları adeta üzerine para versen satamıyorsun buda gerçekten can sıkıcı sana tamamen katılıyorum bu konunun iyileştirilmemesi oyunu gerçekcilikten biraz uzaklaştırıyor diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri