1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Kimin büyük olduğunu göstereceğiz(Juventus FC)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

11.2de bölgesinde ilk 5 oyuncuma girer bonucci . ben kısa dönem çalıştırmıştım Juveyi, Milli takımdım teklif geldi gittim 1.sezonun ortasında 12.lerdi. 4.lükte bitirdik sezonu.ertesi sezon Hazard ve Poliyi aldım takımın yarısını gönderdim Avrupada namağlup ilerleken ligdede liderle 3-5 puan farkla 7.ydim kovuldum malesef beklentiyede şampiyonluk yarışı demiştim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    11.2de bölgesinde ilk 5 oyuncuma girer bonucci . ben kısa dönem çalıştırmıştım Juveyi, Milli takımdım teklif geldi gittim 1.sezonun ortasında 12.lerdi. 4.lükte bitirdik sezonu.ertesi sezon Hazard ve Poliyi aldım takımın yarısını gönderdim Avrupada namağlup ilerleken ligdede liderle 3-5 puan farkla 7.ydim kovuldum malesef beklentiyede şampiyonluk yarışı demiştim.
    Nazar değdi şimdi yazıyı okurken sakatlandı maçta.Bende hedefi şampiyonluk koydum umarım kovulmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Taktik.

Hızlı oyuncular kullanıp hızlı hucum etmeyi seviyorum.Bu taktikte öyle hzılı tempoda geniş alanda oynuyoruz.Oyuncularda bu sisteme yatkın.Kanatta olan oyuncular bir fovet gibi içeri katedebiliyor yada son çizgiye inip orta açabiliyor.Bekler her an oyunun içinde hucumda ve savunmada.2 DC sabit çaıkılı durular her zaman.Marchisio iki yönlü,Melo ise daha savunmacı bir kimlikle sahada yer alacak.Buda dizlişimiz.

Yukleresim.com

Mesaj Yetkileri