Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Profesyonel Fotoğraf Makinası Önerileriniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Question Profesyonel Fotoğraf Makinası Önerileriniz?

Beyler bayanlar..

bi sonraki dönemde erasmus programıyla çok çok yüksek ihtimalle polonyadayım.. E oraya gidip schengen vizesi de alınca polonya'da geçmez zaman E gezince de resim çekmek lazım.. bende de makina yok..

Şimdi belki fotoğrafçılık ilgi alanı olan vardır illaki Bana önerebileceğiniz profesyonel makina varmıdır? fiyat aralığı 400-600 arası.. Bu konuda hiç bilgim yok, baştan savma bi makina aldırmayın bana yazık olmasın paralara

Önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Senin ne fotoğrafları çekeceğini iyi biliyoruz abi bırak bu gezdiğimiz yerleri çekelim ayağını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

La olm onun videosunu çekerim kamera alırımonun için niye foto makinası alayım ki )

Quote Originally Posted by barahir View Post
    La olm onun videosunu çekerim kamera alırımonun için niye foto makinası alayım ki )
    Aygün İşte Napacan ki, Aygüne Verecen Odunu Verecen Kırbacı Bak Bakayım Ayağını Nasıl Denk Alıyor

Bu Fotografta Bizim Hemşo İyi Anlar Sait'den Bir Öneri Almanı İsterim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Nikon Coolpix p500. Çok iyi diyolar ama ben pek alakadar olmadığım için bilemicem.

Sheriff Misafir

Nikon D90 tabiki. Fiyat aralığını biraz aşar ama yaklaşık bi 4-5 katı kadar aşar
    Ptof. o fiyata bulamazsın büyük ihtimal, yarı proflar belki bir ihtimal. Bu alanda Nikon'u tek geçerim yalnız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Abi zaten bu işe yeni başladığım için öyle aşırı fiyatlara alamam işimi görsün digitalden kaliteli çeksin o yeter bana zaten..

Sheriff Misafir

Ozaman Nikon p500 p100 p90 p80 hangisini denk getirirsen bir bak derim. Yarı proflar genelde zor bulunur piyasada, özellikle nikonunkiler ama bir araştır bakalım Mehmet, bulursan bunlar görür sanırım işini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

http://www.cimri.com/kodak-easyshare...ograf-makinesi

Bu makineyi tavsiye ederim. 2 ay önce %70 indirimli olarak 170TL'ye(sadece makine ve 2 kodak pil olarak) gittigidiyordan almıştım, memnunum, çekimleri gayet güzel. Linkteki fiyat gözünü korkutmasın, gittigidiyorda ara ara indirimli olarak satışa sunuluyor. Aldığımda yorumlarıda takip edip ona göre almıştım, yorumlarda %95 olumluydu..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyi bir DSLR istiyorsan bence 400-600 fiyat aralığından daha fazlasını vermen gerekir. Benim şahsen size önerebileceğim en ucuz (OLYMPUS E 450) fotoğraf makinası 800 TL'den başlıyor. Ama DSLR tercih edecekseniz Nikon yada Canon'dan şaşmayın. Öncelikli olarak Nikon'un D serisine bakmanızı tavsiye ediyorum.

Belirlediğiniz fiyata göre DSLR yerine bence Kompakt makina düşünün. Benim kullandığım Canon PowerShot A3000 IS modeli 2010 yılının Şubat yada Mart ayında çıkmıştı ve peşin olarak 400 TL fiyata almıştım. (Tabi şimdi iyice düştü fiyatı). Bu modelin daha yüksek modelleri var. Mesela A3100 IS modelini düşünebilirsiniz. Prof makinalar kadar verimli bir makinadır. 300'e, 500'e DSLR tercih edeceğinize o fiyata kompakt tercih etmeniz bence daha uygun olur. DSLR için (Genel olarak) en taban fiyat (kullanılabilir makinalar için) 700 800 TL.

Makinamla çektiğim yakın plan bir resim:

http://galeri.netfotograf.com/images...53691F570A.JPG
    Last edited by SAİT71 : 12.Nisan.2011 at 18:21

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Canon EOS serisine bi bakın derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    İyi bir DSLR istiyorsan bence 400-600 fiyat aralığından daha fazlasını vermen gerekir. Benim şahsen size önerebileceğim en ucuz (OLYMPUS E 450) fotoğraf makinası 800 TL'den başlıyor. Ama DSLR tercih edecekseniz Nikon yada Canon'dan şaşmayın. Öncelikli olarak Nikon'un D serisine bakmanızı tavsiye ediyorum.

Belirlediğiniz fiyata göre DSLR yerine bence Kompakt makina düşünün. Benim kullandığım Canon PowerShot A3000 IS modeli 2010 yılının Şubat yada Mart ayında çıkmıştı ve peşin olarak 400 TL fiyata almıştım. (Tabi şimdi iyice düştü fiyatı). Bu modelin daha yüksek modelleri var. Mesela A3100 IS modelini düşünebilirsiniz. Prof makinalar kadar verimli bir makinadır. 300'e, 500'e DSLR tercih edeceğinize o fiyata kompakt tercih etmeniz bence daha uygun olur. DSLR için (Genel olarak) en taban fiyat (kullanılabilir makinalar için) 700 800 TL.

Makinamla çektiğim yakın plan bir resim:

http://galeri.netfotograf.com/images...53691F570A.JPG
    Söylediklerin çok mantıklı geldi aslında.. başka çektiğin fotolar var mı senin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bi arkadaşımın arkadaşında Canon 400d varmış 18-55 lens varmış bi de üstünde 700 liraya satıyomuş? ne dersiniz biraz zorlarsam çıkar belki bu para

Sheriff Misafir

Herhangi bir sorunu yoksa güzel bir cihaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Herhangi bir sorunu yoksa güzel bir cihaz.
    Valla yakın arkadaşm, kazık atacağını sanmıyorum.. bakalım paramız denkleşirse alcam gibi duruyo.. Yine de öneriniz varsa dinleyebilirim..

Sheriff Misafir

İnternetten falanda bakabilirsin ikinci el makinelere, sahibinden.com dan fln.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

d5000 var bende. benide götürürsün resimleri ben çekerim olur biter. kitleyin başlığı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

DSLR biraz daha sıcak duruyo şimdi bana, çünkü baya bi heves de yaptım devam ettirirm ben bu işi.. bu arada resimler için çok sağol nerdeyse DSLR kalitesinde hemen hepsi

Quote Originally Posted by nekop View Post
    d5000 var bende. benide götürürsün resimleri ben çekerim olur biter. kitleyin başlığı.
    Seni götüreceğime, ben de gitmem Orda Türkleri rezil edersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://www.mixelectronics.pl/canon-450d-18-55mm,16568

Burda Canon 450D var, polonya sitesinde buldum malum polonyaya gitcem. E orası daha ucuzdur dediler bende bi bakayım dedim hakkaten öyle.

Polonya para birimi Zloty 1 Zl, 50 kuruşa denk geliyor. Bu sitedeki fiyat da 1750 Zl. Yani 850 TL gibi bi fiyat yapıyor.

Benim sorum şu, eğer Türkçe menü desteği yoksa buradaki fotoğrafçılarda yükletebiliyor muyuz? Ve bu fiyata sıfır 450D bulabilir miyim başka

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

http://www.mixelectronics.pl/canon-450d-18-55mm,16568

Burda Canon 450D var, polonya sitesinde buldum malum polonyaya gitcem. E orası daha ucuzdur dediler bende bi bakayım dedim hakkaten öyle.

Polonya para birimi Zloty 1 Zl, 50 kuruşa denk geliyor. Bu sitedeki fiyat da 1750 Zl. Yani 850 TL gibi bi fiyat yapıyor.

Benim sorum şu, eğer Türkçe menü desteği yoksa buradaki fotoğrafçılarda yükletebiliyor muyuz? Ve bu fiyata sıfır 450D bulabilir miyim başka
    Bu makineyi Türkiye'de alsanda türkçe dil seçeneği olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende maalesef 450D'lerin Türkçe dil desteği olmadığını biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu işten anlamadığım nasıl belli oldu şimdi İngilizce olsa da olur yav, hatta fransızca da olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu işten anlamadığım nasıl belli oldu şimdi İngilizce olsa da olur yav, hatta fransızca da olur
    İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Fransızca hatta İskandinav dilleri standart mevcut hepsinde. Polonya'ya gittiğinde alabilirsin gönül rahatlığıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Fransızca hatta İskandinav dilleri standart mevcut hepsinde. Polonya'ya gittiğinde alabilirsin gönül rahatlığıyla.
    Eyvallah kardeşim sğolasın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Canon'un üstüne tanımam bende ama model ismi söyleyemeyeceğim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bencede Canon ve Nikon bu makina konusunda seçilebilecek en iyi iki marka....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet zaten seçim yaparken genelde bu ikiliyi göz önünde bulundurdum ancak çevremde genelde canon bulunduğundan lensleri de değişimli kullanabiliriz düşüncesiyle canon 450d de karar kıldım..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.hepsiburada.com/Liste/fuj...categoryId=248

Bu nasıl belki bunu alabilirim bende?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri