Geçen sezon Fellaini transferinin yankısı hala devam ederken bu sene herkesin peşinden koştuğu Neymar'ı 35.5 Milyon dolara klübümüze kazandırdık.
Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Geçen sezon Fellaini transferinin yankısı hala devam ederken bu sene herkesin peşinden koştuğu Neymar'ı 35.5 Milyon dolara klübümüze kazandırdık.
Son transferimiz Nicolas Anelka bedavaya aldık.
anelka iyi vurgun yapmış valla yılda 3.400.000 e iiy yere kapak atmış. inş.adlığı paranın hakkını verir ama bence nal toplar![]()
kardeş defansın göbeğinede takviye yapsaydın iyidi höWedesin yanına sağlam bi defans iyi giderdi
Lige süper bir başlangıç
Bir türlü yeni sözleşme imzalatamadığımız luisao'yu 5.25 milyon dolara satmak zorunda kaldık bedavaya gitmesinden iyidir
iyi gidiyosun
Last edited by realracing : 16.Nisan.2011 at 02:26
ne saçmalıyosun bilader , kariyerine yorum yazıyoz .. suçmu
tamam sen kendi kendine oyna .yanlış algılanmış olabilirim. benim kötü bi amacım yoktu. suç bende ki yorum yazıyorum.
Bu mesajları kime yazsan aynı tepkiyi alırsın dalga geçer gibi yorum yapıyorsun.Anelka'ya bu kadar para vermen yanlış olmuş verim alamazsın yazmak var birde senin yaptığın yorumu yazmak var arasındaki farkı anlarsan verdiğim tepkininde nedenini anlarsın.Diğer yoruma diyecek laf bulamıyorum zaten.Böyle yorum yazacaksan yazma daha iyi.
Benfica'ya 6 maç fazla 4 maç kafi
Anelka'nın golleriyle ilk eleme turuna yükseldik.
Belalımız Nacional gene kazandı.Bıktım bu takımdan
Kadro harika. Sonuçlar ondan da harika. Diyecek birşey bulamıyorum.![]()
Başarılar.![]()
TariboWest