Ben tatile çıkıyorum asistan hallediyor bazen saçma seçimler yapıyor oyunda cansıkıcı bir hata ben bir sürü altyapıdan oyuncu cıkarmama rağmen aynı olayla karşılaşıyorum.
Ben tatile çıkıyorum asistan hallediyor bazen saçma seçimler yapıyor oyunda cansıkıcı bir hata ben bir sürü altyapıdan oyuncu cıkarmama rağmen aynı olayla karşılaşıyorum.
konuyla alakalı cevap: şimdi outfield anladığım kadarı ile kaleci dışında saha oyuncusu yani 3 gk +22 oyuncu seçip toplam 25 yapmazsan hep karşılaşacaksın 3 gk +22 adam belirle dışarıda kalanları altyapı- kiralık- satış olarak düşüneceksin.
bu mesajın cevabı: benim editörden takım ürettiğimi bilirsiniz,pa sı 200 asistanım var dünya ligi kurdum m.utd r.madrid aynı ligdeyiz tr de her neyse 170 e 185 adamı reserve takıma atmış nn demişsonra ben düzelttim tabi
her neyse 33 kişi kayıt edilebilir dedim editörden 75 kişiden altyapıdan gereksiz bi sürü adam almış pa sı 90 dan alt (ki zorunluluk yok) ama 175-160 pa olanları almamış sattıktan veya üste para verip gönderdikten sonra düzelticem onu da.