açıkcası inter'den çok napoli'nin şampiyon olmasını istiyorum.
açıkcası inter'den çok napoli'nin şampiyon olmasını istiyorum.
Geçen NTVSpor'da duymuştum bunu. Gerçekten çok çok ilginç. Cavani 1.8 milyon euro alıyor ya Ligimizde verilen paralar gerçekten yazık. Güiza yatarak 3.5 milyon euro alıyor. Büyük rezillik
Parma,İnter'i 2-0 yeniyor son dakikalar oynanıyor...Bizde 3-0 yeniyoruz Sampdoria'yı aynı şekilde son dakikalar oynanıyor...Artık İnter,şampiyonluk şansını yitirdi sayılır bizim üst üste puan kayıbı yapmamız çok zor...Yarın da Napoli puan kaybederse çok iyi olacak...
Ronaldo Madrid'den gitmez 30+ yasina gelince Bize (Besiktas) gelir![]()
Yok artık nereye alıyor milan formasını alır anca Milan diye kulüp mü kaldı yaw öncedenmiş o![]()
Ronaldo giderse ben de giderim her türlü dedi Mourinho.Gitmez hiçbir yere Ronaldo.
Lazio'ya gideceği konuşulan Lorik Cana'nın Menajeri, oyuncusunun Galatasaray'da kalmak istediğini ancak yeni yönetimin seçilmesini bekleyeceklerini söyledi.
Galatasaray'ın Arnavut oyuncusu Lorik Cana'nın Menajeri Ceylan Çalışkan, oyuncunun Galatasaray'da mutlu olduğunu ancak yönetimdeki kaos nedeniyle durumunun belirsiz olduğunu söyledi.
Lazio'nun Cana'nın transferi için çok ısrarcı olduğunu vurgulayan Çalışkan, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Lazio'nun Lorik'i transfer etmek istediği doğru. Cana Galatasaray'da kalmak istiyor, ama şu an, yeni yönetim ve başkan belli olmadığı için herhangi bir karar almamız söz konusu değil." şeklinde konuştu.
Oyuncusuna Premier Lig'den de birçok teklifin olduğunu belirten Çalışkan, "Tottenham, Fulham ve Everton da Lorik Cana'yı transfer etmek istiyor. Lorik, Premier Lig'i iyi tanıyor. Bir dönem Sunderland forması giymişti." dedi.
Lorik Cana, bu sezon Galatasaray ile toplam 35 maça çıkarken 1 de gol attı.
Serie A'nın önde gelen kulüpleri, havuzdan daha fazla pay almak istiyorlar...
Serie A'nın önde gelen kulüpleri, gelecek sezon yayın gelirleri için dağıtılacak 200 milyon avroluk miktardan daha fazla pay almak istiyorlar.
Milan, Inter, Juventus, Roma, Lazio ve Napoli kulüpleri, reytingleri kendileri sağladıkları gerekçesiyle havuzdan düşecek payların artırılmasını istiyor.
Geçtiğimiz günlerde Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito da yaptığı açıklamalarda mevcut havuz sistemini eleştirmişti.
Öte yandan Serie A'da önümüzdeki sezon ligin 28 Ağustos tarihinde başlayacağı ve 13 Mayıs'ta sona ereceği açıklandı.
şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz![]()
Ibra'nın bonservisi zaten Milan'da değil mi ya?
Tottenham maçından sonra röportaj veren Jose Mourinho "Ronaldo Milan'a? İşin içinde Berlusconi varsa imkansız denemez...Berlusconi her türlü çılgınlığı yapabilecek biri"
![]()
Şuan dünyanın Messi'yle birlikte en iyi oyuncusu Ronaldo. Real Madrid gibi en iyileri forması altında toplamayı amaçlayan bir kulüp Ronaldo'yu satıp Messi'yi alamayacağına göre Ronaldo'yu satmaz. Bence de Milan boş hayal kuruyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Milan alabilir ama Real satmaz ayrıca şu dalga geçmeye "çalışan" yorumları bıraksak artık , Milan diye bir klüp hala var ve şampiyonluğa oynuyor ve bundan sonra eski şampiyonlar ligi günleri de gelicek
Napoli sahasında 2-0 yeniliyor Udinese'ye...Dakika 80...Çok iyi oldu bu...
Milan'a Pato şoku
18 Nisan 2011 13:41 | NTV Spor ve Ajanslar
AC Milan'da Sampdoria maçında sakatlanan golcü Pato'nun sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı açıklandı.
![]()
Serie A ekiplerinden Milan'ın forvet oyuncusu Alexandro Pato'nun sakatlığı nedeniyle 2-3 hafta futbol oynayamayacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, sakatlığı nedeniyle Sampdoria maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Pato'nun uyluk kemiğinde incinme tespit edildiği ve futbolcunun iyileşmesinin 2-3 hafta alacağı bildirildi.
gerek yok bundan sonra, güle oynaya şampiyon olur milan. maalesef.
Futbolcular, şehir merkezine rahat girip çıkabilmek için akıl almaz bir yola başvurdu.
![]()
İtalya’nın Bologna takımının futbolcuları, kent merkezine rahat girip-çıkabilmek ve araçlarını park edebilmek için araçlarının camına “Özürlü” kartı yapıştırmışlar.
İTALYAN Futbol Ligi Serie A’da mücadele eden Bologna’nın futbolcuları meğerse özürlüymüş! Ünlü futbol takımının milyon Euro’luk yıldızlarının yaptığı bir uyanıklık, duyanlara “Bu kadarına da pes dedirtti.” Çizme basınına bomba gibi düşen habere göre; kırmızı mavili takımın bazı futbolcuları, şehir merkezinde sınırlı sayıda araca giriş ve park hakkı verilen “Özürlü” kartını otomobillerinin camına yapıştırarak yasayı ihlal etmekten yargılanacaklar.
Hepsi yıldız oyuncular
Takımın 8 futbolcusu hakkında soruşturma açan Bologna Nöbetçi Savcısı Valter Giovannini, “Bu aracın sahibi özürlü sürücüye her türlü yardımı yapmanız ve işlerini kolaylaştırmanız istenmektedir” yazılı ve üzerinde tekerlekli sandalye simgeli kartları camlara yapıştırılmış araçlara el koydu.
Bu araçların, Bolgnalı futbolcular Di Vaio, Mudingayi, Portanova, Viviano, Mutarelli, Moras, Morleo ve Esposito’ya ait olduğu saptandı. Futbolcuların açıklaması ise skandalın boyutunu daha da büyüttü.
Aklı yönetim vermiş
Sözkonusu oyuncular, şehir merkezine yasaklardan dolayı giremedikleri ve park edemedikleri için bu yola başvurulduğunu belirterek, bu fikrin kulüp yönetiminden geldiğini öne sürdüler. Futbolcular ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Ancak savcı, haklarında özürlüleri istismar ve şehir trafik yasalarını ihlal etmekten kendileri hakkında dava açtı.
Bizimkilere dava açılmadı
İTALYAN futbolcuların karıştığı bu ilginç trafik skandalı, akıllara hemen Türkiye’de de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayı getirdi. Hatırlanacağı gibi Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Jaja ile Fenerbahçe’de oynayan vatandaşı Bilica, İstanbul gecelerinde eğlendikten sonra trafik kuralları ile dalga geçercesine görüntüler vermişti.
Ucuz kurtuldular
ALKOLLÜ araç kullanan Jaja, trafikte seyir halindeyken elindeki şampanya kadehini yanındaki taksinin şoförüyle tokuşturmayı da ihmal etmemişti. Ancak her iki futbolcu da bu davranışları gazete ve televizyonlar tarafından haber yapılmasına karşılık, haklarında herhangi bir dava açılmamıştı.
Tatlı hayat
Brezilyalı Jaja ile Bilica’nın ülkemizde yaşadığı tatlı hayat trafik kuralları çiğnense de sorun yaratmıyor! Bu durum Türkiye’nin özellikle yabancı futbolcular için özgürlük cenneti olduğunu gösteriyor.
Reha ERUS / ROMA
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Milan alabilir yani ekonomik açıdan gücü var. 96 milyondan daha fazlasını verir. Real de satar. kimler satıldı bugune kadar.
fakat C.Ronaldo'nun gitmek isteyeceğini sanmam. Sebebi tabi ki Mourinho ve R.Madrid'de başarmak istedikleri..
dünyanın gözü son bir kaç yıldır barcelona vs. real madrid çekişmesinde iken böyle egosu yüksek adamların burayı bırakıp milana falan gideceğini hiç sanmam.
Şu an Ronaldo'nun Real'den ayrılma ihtimali Alex'in Fener'den ayrılma ihtimali ile eşdeğer. Yani sıfır.
Zaten İtalyanlar ile Türkler huy olarakta çok benzerlikler taşıyorlar![]()
Emin adımlarla şampiyonluğa gidiyoruz bizi kimse durduramaz, interin saltanatını bitirmek anlatılamaz yaşanır, interin beleşten şampiyon olma vakti geçti. şimdi hakkıyla olsun da rakip takım taraftarı olarak tebrik edelim![]()
Çalkantılı senerde şampiyonluklarınada laf denemez ama olduki dedin ama geçen sene adam bileklerinin hakkıyla süpürdüler kupaları. Kim tebrik etti (: Gerçi bu İnterle Milan arasındaki muhabbet beni ırgalamaz ama yinede yazayım dedim (: Lazio olmasında kim olursa olsun (: