Evet
Hayır
Dortmund partizan maçları hiç iyi olmamış kırmızı kart görüyor takım ibb ve dortmund maçları bundan dolayı gitmiş agresifliği azalt istersen yoksa puan kaybı yaşıcaz gene böyle,başarılar![]()
STSL 11. Hafta
Mamadou Gurban 4:0 Bursaspor
ZTK Grup 1. Maç
![]()
STSL 12. Hafta
İssiar Dia ve Mamadou Niang'ın golleriyle Sivas deplasmanını da rahat geçtik.
STSL 13. Hafta
Aynı tarifeyi Karabük'e de uyguladık.
ZTK Grup 2. Maç
STSL 14. Hafta
Gaziantep'i de 2-0 ile geçiyoruz. Benden size tüyo. Bugün iddaa da Fenerbahçe-Gaziantep maçında handikaplı 1 verin. Ya da 2-0 maç skoru oynayın.
![]()
TariboWest
İstatiksel Bilgiler
* 4-2-3-1 düzeni ile oynadığımız 15 maçta 21 gol atarken kalemizde 19 gol gördük.
* 4-5-1 düzeni ile ise 9 maçta 24 gol attık ve kalemizde sadece 1 gol gördük.
* 4-5-1 düzeni ile çıktığımız 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik aldık.
* Atılan 24 golün 9 tanesinin altında Niang imzası var.
* Oynadığımız son 6 lig maçını kazanarak ilk defa bu kadar iyi bir seri yakaldık.
TariboWest
Taktik değişikliği gayet iyi.
Tebrikler.
UEFA Avrupa Ligi Grup 5. Maç
Rehavet mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. İlk yarıdan maçı kopardığımızı düşünürken maç sonunda 1 puana razı olduk.
STSL 15. Hafta
Stoch'un tek golü bize galiiyeti getirdi.
STSL 16. Hafta
UEFA Avrupa Ligi Grup Son Maç
GRUPTAN ÇIKAMADIK!!!
İşte bu olmadı. Formumuz bu kadar iyiken Avrupa'da 1 galibiyet alamadık. Gruptaki son 3 maçta 1 galibiyet almış olsak Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyor olacaktık.
![]()
STSL 17. Hafta
Ligin flaş takımı Manisaspor'u da Stoch'un golleriyle devirdik. Memleketim Manisa'nın hızını kestiğim için üzgünüm. Ama bu galibiyetle en yakın takipçiyle aradaki puan farkı 11 oldu.
STSL İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
![]()
Transfer dönemi yakında başlıyor. Avrupa'da oynamayacak olmamız ve ligdeki puan farkından dolayı küçük çaplı bir revizyon yapmaya karar verdim. Bizi izlemeye takip edin!!!
TariboWest
Toparlamışın Ümit gayet iyizi seri bozulmaz umarım (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Samsun'a oldu mu Ümit şimdi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Son haftalarda toparlanmış takımımız,Uefa çok kötü olmuş kadro kalitesi bakımından en az bi yarı final oynayacak güç vardı ama şanssızlık diyelim,baroniyi iyi kakalamışsınlig ve kupa için saldır fenerbahçem
![]()
Nedense Avrupa Ligi'nde kötü bir performans sergiledik. Orta sahamızın çok iyi olmaması Avrupa'yı zora soktu. Yabancı kısıtlamasından dolayı ortasahada Selçuk ve Topuz'u kullandım. Emre de arada sırada sakatlık yaşayınca iyice çıkmaza girdik. Sene sonu yapacağım revizyon ile kadro kalitesinin 2-3 katına çıkacağını düşünüyorum. Seneye iyi iş yaparız inşallah.
TariboWest
Tebrikler abi yakışır bu şanlı taraftara şampiyonlukkkk![]()
Tebrikler Ümit şampiyonluktan sonra çok iyi transferlerle Avrupada iş yapmalısın.
ZTK Yarı Final 1. ve 2. Maçları
![]()
STSL 32-33-34. Hafta
![]()
![]()
![]()
STSL Puan Durumu
![]()
STSL Ödüller
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZTK Final
Fenerbahçe 1983 yılından beri hasret kaldığı Türkiye Kupası'na Sonunda Kavuştu!!!
Şampiyon Fenerbahçe!!!
![]()
![]()
Türkiye Kupası Şampiyonluğu Sonrası Görüşler
![]()
ZTK Ödüller
Böylece sezonu tamamladık. İlerleyen zamanlarda yeni gelişmeler sizlerle olacak...
TariboWest
Tebrikler Ümit abi![]()
Şampiyonluklar çok iyi olmuş tebrik ederim.
Fenerbahçe nin türkiye kupa aşkını sanalda da olsa söndürmek güzel
Tebrikler.