Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Şampiyonluğu koruduk.Portekiz ligi'ndeki Porto hakimiyetini kırdık.
Last edited by okumus : 18.Nisan.2011 at 16:07
kariyer mi bitiyor yoksa başka kulüple mi devam edeceksin
Tebrikler Benfica ile güzel başarılara imza atmışsın. Bence buradaki misyonunu tamamlamışsın, Bayern yolu gözüküyor sana.
Tebrikler. Benfiza ile güzel bir serüven yaşadın. Bence de İngiltere'ye git.
TariboWest
Güzel bir kariyer. Gideceğin takımda başarılar.
Bayern teklifinden sonra büyük klüplerden teklif gelmedi ve büyük klüplerden kovulan menejer olmaması nedeniyle benfica'yla yola devam ediyoruz.Gelicel teklifleri değerlendiricez.
Çok rahat bir galibiyet oldu.Yeni sezona kupa kazanarak girmek önemliydi.
Başkanımızın bana sormadan defans oyuncum Miranda'yı satması sonucu Levante klübünden bildiğim ve güvendiğim Hector Rodas'ı bonservis bedeli ödemeden klübümüze kattık.
Galatasaray kariyerimde oynattığım bir oyuncuydu kadro derinliği açısından önemli bir transfer diye düşünüyorum.Geleceğe yönelik bir transfer Chelsea'nin genç yıldızı Tomas Kalas 1.3 milyon dolar karşılığında klübümüze kattık.
Portekiz taraftarının sevdiği bir isim eski Porto oyuncusu Ricardo Quaresma namı değer Q7 bonservis bedeli ödemeden klüp kadromuza katıldı.
avrupada başarı gelmeden gitme![]()
eto'o bitmiş.
Başkanımızla hiç ama hiç anlaşamıyoruz kendi kafasına göre oyuncu satıyor.Bir sürü kupa kazanmamıza rağmen transferlerde sorun çıkarıyor kendi kafasına göre oyuncularımızı satıyor.İyi fiyatlara satsa gene sorun değil ama çok ucuza oyuncuları bırakıyor.Yıldızlarımı satar korkusuyla tüm teklifleri reddet seçeneğini seçmek zorunda kaldım.En zengin klüpler listesinde ilk 10'da olmamıza rağmen transfer bütçesi vermiyor maaş bütçesini düşürüyor.
Dortmund,Arsenal fena kura oldu.
Kırmızı karta kadar maç kontrolümüzdeydi.İngiltere'de kazanmak zorundayız