VS
Berk'in 2 gol atması ve Recep'in asist yapması etkileyiciydi istatisklikler ortada..
Transferler :
İyi Oyuncular kattık .. Mutluyuz.
Ozan yedekmi kalır ya hem ilk yarı bitince Çıkar 2. yarı izin verme hemde şikayetci ol yok ya, oynatsana sen 90 dakika kondüsyonu çok iyi adamım iş yapr![]()
O değil de arkadaşlar diyor ki Raşit Akgün diye bir eleman varmış, bir sezon sonunda Real Madrid'e 55 M Euroya satmışlar, valla ben bilmiyorum arkadaşlar diyor.
Yahu hep ben yedek kalmışım yakında kapatırım bu kariyeri ona göre as takıma al beni golleri atayım uzun boyumun avantajını kullanın![]()
basarılar.. beni defansta stoper görevinde oynatırsan çok verim alırsın bir de yakın direğe korner kullandırırsan beni es geçme derimdenedim biliyorum uzak direk oğulcan, yakın direk ben.. hı belki tanımıyosundur beni Muhammed Demir
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
U18'de Bi Furkan Var Bak Derim OnaBaşarılar
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Murat abi ve saz arkadaşları (!) Daha bunlar hazırlık maçları ligde görecem ben sizi ..
İlk maçtaki sakatlıktan sonra kızağa çekilmişim ama oynatıldığımda performansım üst düzey kendi oyunumdan biliyorumBaşarılar kardeşim güzel düşünmüşsün
![]()
Evet Hocam Sağolun , bu arada isim neydi ?
Kaan Kobal![]()
Ozan abinin hattriciği ve "MAÇIN ADAMI" olması .. Benim golümBurak abinin 2 .. asisti Berk'in 1 asist ve 1 gol atması .. skoru belirledi güzel oyundan ötürü teşekkürler !!
Tamam hocam .. ama sırayla taktik denediğim sizleri için alamadım kusura bakmayın
Laf yapmayın yani Murat hocam ..
Gör artık Levent boş geçtiğimiz maç yok![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ooo 7 lik maçta atmışız golü![]()
Siftağı yaptın Anıl![]()
11'i kapmışız 2 maçtır![]()
Peeh Bizi Yedekten Bile Sokmuyor![]()
![]()
Emir sevinme 11'i sana bırakmam![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fitillik maçlardan bir tanesiydi o maçtan Levski Sofia nasıl çıkabiliyor anlamıyorum .. Kalecimizin Müthiş Başarısı (!) Galibiyete yetmedi .. Bu arada Recep'i yollamayı düşünüyorum .. 2 tane CCC var 2sinide mutlak pozisyonuda o kaçırdı 4 forvet fazla bu takıma ..
Ben nasılım![]()
maça kaptan çıkmışız![]()
Oğulcan Takış![]()
Alıyorum tabi ilk 11 çıkmışsın hatta
Eyvallah performansım nasıl![]()
Levent Bizide Gör Be U18'lerde SürünüyoruzEmir'i Çıkartmışsın Şaşırdım
![]()
Performans hakkında konuşmak istemiyorum .. Daha doğrusu hazırlık maçları benim için önemli değil.
Furkan AS Kadrodasın..