Haydi Kaan şampiyonluk haberini bekliyoruz (:
Haydi Kaan şampiyonluk haberini bekliyoruz (:
Sonuçları biliyorum zaten çaktırma (:
2011-2012 Sezonu Sona Erdi ! SS'ler Yarın...
Hedeflerimiz Nelerdi?
1-) STSL'i İlk 2'de Bitirmek
2-) ZTK'da Final
2 hedefi de gerçekleştirdik mi? 2 hedefi de gerçekleştiremedik mi? 2 hedeften 1 tanesini mi gerçekleştirdik? hepsinin cevabı yarın
Ahahahaha (: Şimdi Türk medyası gibi cıngar çıkartıp açıklayayım mı herşeyi (:
![]()
Sen Büyük Altaysın yapmazsın öyle şey
![]()
Tamam sustum Sakaryalım (: beni can evimden vurdun (:
Sezon Sonuna Kadar Oynadığımız Maçlar :
Lig Puan Durumu :
Son maçlarımızda sadece Trabzonspor'a şanssız bir şekilde yenildik.Çok şanssız bir takımız 2.'liği de averajla kaptırdık...Artık seneye şampiyon olmaktan başka çaremiz yok çok iyi oyuncularla anlaşacağız...Her şey şampiyonluk için...
ZTK Final :
Beşiktaş'tan ligin intikamını Kupa Finalinde alıyoruz...Maçın adamı kuşkusuz Mehmet Çakır'dı...ZTK'yı üst üste 2. kez müzemize götürdük...
Toprağum darlanma geliyor bu sene şampiyonluk (:
Özkan'a Werder Bremen ve Leverkusen'den Teklif
Gençlerbirliği'nin tecrübeli hocası Özkan'a Werder Bremen ve Leverkusen'den teklifler geldi...Özkan bu haberi doğrulurken ne yanıtı verdiğini henüz söylemedi...Sizce Özkan Almanya'ya gidecek mi?
gitmeli2 tane Türkiye kupasıda gayet güzel bi başarı
![]()
eto'o bitmiş.
Gitme, istemiyok. Batırma Almanya'yı. Senin yüzünden Doğu-Batı Almanya diye tekrar ayrılmasınlar.![]()
2 Teklifi de geri çevirdik Gençlerbirliğinde daha işimiz bitmedi
Bu arada Atletico Madrid'den de teklif geldi...Onları da reddettik geçen sene 3. olmuşlar iyi bütçeleri var ancak dediğim gibi daha işimiz bitmedi![]()
Gitme tabi Kaan (: Bu sene Şampiyon yap takımı ondan sonra gidersin bi yerlere![]()
Çok bomba transferler ile geliyoruz bu sene...Bugün ve ya yarın ekleyeceğim gelişmeleri![]()
Gitmeden 1 Transferimizi Açıklıyorum :
Emenike Gençlerbirliğinde !
€5M karşılığında Karabükspor'dan transfer ettik...Golcü oyuncu geçen sezon 29 maçta 32 gol atmıştı...Emenike yaptığı açıklamada : şampiyonluk hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum.Gollerimle inşAllah şampiyon olacağız... dedi.
Emenike = Şampiyonluk![]()
Gelecek şampiyonluğun hayırlı olsun Kaan (:
Valla bende EPL'ye aldım bakalım![]()
Gençler gol gol gol , Şampiyonluk geliyor (: . Sakaryalım şampiyonluk gelsin artık (:
Transferlerimiz :
Geçen sene zaten fazlasıyla revizyon yapmıştık bu sene iskeleti koruduk gereksiz oyuncuların sözleşmesini uzatmadık bir kaç oyuncu ile de yollarımızı ayırdık...Görünmeyen oyuncu Jedinak €1M'a St. Etinne'ye satıldı...
Ligin İlk Devresine Kadar Oynadığımız Maçlar :
Lig Puan Durumu :
UEFA'da Oynadığımız Maçlar :
ZTK'da Oynadığımız Maçlar :
Genel Değerlendirme :
Bu sene daha istekli bir kadro yarattık ve ligin ilk devresini en yakın rakibimiz Bursaspor'un 4 puan önünde lider bitirdik...Gerçekten şampiyonluğa inanmış bir kadromuz var eğer 2. devrede de böyle oynarsak tutulmayız...UEFA'yı ise çok boşladık taraftarımızdan bu durumdan dolayı özür diliyorum bu sene aklımızı tamamen lige vermiş durumdayız şampiyonluğu kazanıp taraftarımıza kendimizi affettireceğiz...ZTK'yı ise bu sene 2. plana attık önceliğimiz lig
Geçen sezon güzel geçmiş. Bu sezon da şampiyonluk gelecek inşallah. Sonuçta Emenike var. Patlamaya hazır bomba.![]()
TariboWest
Toprağum nerelerdesin ya (:
Buralardayım toprağum sezon bitti yarın eklerim![]()