San Marino'ya gitti o![]()
Yeni uyandım oğlum yanlış yazmışım uykulu uykuluSonuçta gitti
![]()
Kaptan Emre'ye bu kadar yüklenme. Adam benim Ankara'da olduğumu duyunca hayata küstü maça bile gelmedi. Suç senin ne diye söylersin Mehmet'te yanımda onunla gideceğiz maça diye.![]()
Ben yokum ya kesin gerceklesir bulusma. Benim sanssizligimdan olmuyordu bi turlu. Bu baslikta benim ugursuzlugum var yeni bi tane acin bence =)
Beyler haftasonu çince yarışması için Ankara'ya geliyorum.Destek olmaya gelirsiniz artık.![]()
So what?
Saike
Nereye geliyorsun Şemsi?
Valla Ankara Üniversitesinin Her Biri Ayrı Bir Yerde Canım Yeri Kesinleştiğinde Söyle Evelallah Destek Oluruz
Gönül İsterki Siyasal'a Gel CebeciyeBana En Yakın Orası
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ankara Fen-Edebiyat Sıhhıye deydi sanırım, yoksa orası Dil-Tarih miydi. Tam yerini öğren Şemsi işim olmazsa ben gelebilirim.
Yarışma ODTÜ'de Konfüçyüs enstitüsünde öğleden sonra olacak.Pek bir şey anlayamayacağınız için sıkıcı bir organizasyon olabilir sizin için ama gelirseniz en azından görüşmüş oluruz.
So what?
Saike
ODTU nun sehir disinda oldugunu bu gece ogrendim. O yuzden davetimin biraz sacma oldugunu fark ettim.![]()
So what?
Saike
O yüzden cevap alamadığınıda farkettin sanırım![]()
İstanbul Odtü'den Yakın Yahu
Ormanların İçinde Aman Kaybolma Şemsi Kılavuzun Sağlam Olsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Odtu nun neresi şehir dışı yahu. gayet Ankara'nın içi Şemsi. Askerde değilde ankarada olsaydım gelirdim. Evim odtü nün orda.
Birileri buluşmadan mı bahsediyor..?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Bu yaz bende Ankara'ya gelecem.Bu sefer bir buluşma olsun yahu![]()
Umudum yok İsmail abi ama şansımı deneyeyim dedim.Sen Ankara'da olurmusun Temmuz başlarında ?
Bu Angaralılardan bir hayır gelmez![]()
La bebeler bi buluşma yapamadınız ya la.![]()
iş güç sahibi adamım artık. Zaten buluşmada olmuyodu. Gelemem ben herhangi bir gün =)
Birileri buluşmuş mu nolmuş ya![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
İki bebe yolda birbirine rastlamış buluştuk diye saymışlar.Ben öyle duydum![]()