Almedia -- Forlan
Quaresma -- Guti -- Simao
İyi güzel hoş da, kim savunma yapacak![]()
Almedia -- Forlan
Quaresma -- Guti -- Simao
İyi güzel hoş da, kim savunma yapacak![]()
Forlan gelirse çift forvet oynamayız bence yahu. Her maçımız pes maçına döner
Önceliği savunmaya verseler çok iyi olacak ya neyse..
Evet sanırım büyük ihtimaL ForLan geLecek yıL bir aksiLik oLmazsa Beşiktaş forması giyecek. Tabi geLecek hocaya da bağLı. Gerçi hoş hangi hoca ForLan ı ben istemem diyecek ama beLLi oLmaz, dengsizLer hep bizi buLduğu gibi yine buLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen Hayrettin abi , belli olmaz yani.Yaşına falan takarlar şimdi..
Ben olsam Forlan yerine iyi bir stoper oyuncusundan yana kullanırım tercihimi ve Manuel Fernandes'in bonservisini almaya bakarım.
Kesinlikle..
Forlan kesinse tabii ki hayır demeyiz,diyemeyizama bende önceliği stopere vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Ben olsam S.Kesimal ve Ersan'ı stoperime monte ederdim. Taş gibi takım olur o zaman.
Savunmaya da takviyeler yapılacak.Hatta Serdal Adalı önceliğin savunmaya yapılacak takviyelerde olduğunu söyledi.Yine uygun şartlar oluşursa ilk tercihin yerlilerden yana kullanılacağını da ekledi.
Forlan transferi baya ciddi sanırım.Açıkcası gelsin isterim.Bobo gidecek büyük ihtimal.Bobo'nun yerine Forlan daha iyi olur bence.
So what?
Saike
Keşke fırsat olsa da Toraman ı biraz da sağbek te izlesek. Geçtiğimiz 2 sene o mevkide kötü oynamıyordu. Zaten bir bekin savunmacı bir bekin ofansif olması her zaman iyidir.
Stopere ise sanırım yabancı uzun bir oyuncu almamız gerekecek. Takımda bir tek Almeida uzun, doğal olarak her duran top tehlike yaratıyor. Örnek olarak da Avrupa daki Kiev maçını ve ligdeki Trabzon maçını örnek vermek yeterli olacaktır sanırım.
Aynı açıklama da Serdar Adalı Ersan için şartlar uygun olursa alırız demiş ama ben hala nasıl kiralarken uygun bir fiyat üzerinden anlaşmadıklarına şaşıyorum. Bence Ersan ı kaçırma lüksümüz yoktur.
Bir radyo programına konuşan Celal Kolot, siyah beyazlı kulüp hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, siyah beyazlıların Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan ile ön sözleşme imzaladığını öne sürdü.
Schuster'in isteği üzerine 1,5 ay önce bu transferin tamamlandığını iddia eden Kolot, Radyospor'a verdiği demeçte, "Beşiktaş bu transferi 1,5 ay önce bitirdi. Forlan ve menajerinin isteklerini kabul ederek senelik 5,5 milyon avroya üç yıllık anlaşmaya vardılar. Schuster ayrıldığına göre başkanın tavrı ne olacak bilemiyorum. O yaştaki adama bu para verilmez. Fulya'ya yatırım yapsak, nice futbolcular yetiştiririz." dedi.
Kulübün Jorge Mendes'in elinde oyuncağa döndüğünü belirten siyah beyazlı eski yönetici, "Başkan, Tayfur Havutçu'nun arkasında olmayacak çünkü gelecek sezon Jorge Mendes'in istediği bir teknik direktör gelecek. Beşiktaş resmen Q7 çetesinin oyuncağı oldu." şeklinde konuştu.
goal.com
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eğer forlan gelsin direk orjin forma çakarım arkadaş.!
Tabi canım Q7 arada haraç kesiyor falan , Almeida'nın cüssesinden korkan Nevzat Demir personeli kaçacak delik arıyormuş. Boşsun Celalettin Kolot..
QUARESMA, SERDAL ADALI´YA HANGİ VATANDAŞINI ÖNERDİ?
Bu sezon yaptığı flaş transferlere rağmen ligde istediği yerde bulunmayan ve Avrupa´ya gitmek için finale yükseldiği Türkiye Kupası´nı kendine hedef olarak belirleyen Beşiktaş´ta önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.
Basında siyah-beyazlılar için hemen hemen her gün yeni bir haber çıkarken, son öneri takımın içinden bir isimden geldi.
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı geçtiğimiz günlerde takımın Portekizli yıldızı Quaresma ile bir görüşme yaptı. Fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede Quaresma´nın Adalı´ya bir isim önerdiği öğrenildi.
Portekizli yıldız Quaresma´nın Serdal Adalı´ya Benfica´da forma giyen 23 yaşında sol bekte görev yapan vatandaşı Fábio Coentrão´yu önerdiği ve "Alınabilirse harika işler yapar" dediği belirtildi.
Fábio Coentrão bu sezon neler yaptı?
Bu sezon 38 kez forma şansı bulan ve bu maçlarda 5 gol, 12 sarı kart, 3 kırmızı kart istatistiği ile oynayan Benfica´nın yıldızı Fábio Coentrão, Portekiz Ligi´nde şampiyonluğu Porto´ya kaptırmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi´nde takımının yarı finale çıkmasına büyük katkı sağladı.
Performansı ile fiyatını ikiye katlayan oyuncunun şu anda tahmini bonservis bedelinin 17 milyon euro olduğu ifade ediliyor.
Portekizli oyuncunun Benfica ile 30 Haziran 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Fábio Coentrão kimdir?
Tam adı: Fábio Alexandre Silva Coentrão
Doğum tarihi: 11 Mart 1988
Doğrum yeri: Portekiz
Boy: 1,79
Mevkii: Sol bek
MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
*Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. Kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.
yok artık coentrao gelirse forlandanda diğerlerindende bomba bir transfer olur![]()
Coentrao çok ama çok çok zor gibi.
Basının sallaması bence.Sağ bek daha öncelikli bir sorun bizim için.Bek transferi olursa oraya olur önce.İsmail iyi kötü idare ediyor orayı.Yerli bir alternatif alınabilir ama oraya direk oynayacak bir yabancının alınacağını sanmıyorum.Kaldıki Coeantraonun da zor bir hedef olduğu fikrine de katılıyorum.
So what?
Saike
FORLAN TEK ŞARTLA
26.Nisan.2011 5:13
![]()
DİEGO Forlan transferi Avrupa'ya bağlı... İspanya'da söz sahibi menajer Mendes aracılığı ile prensip anlaşmasına varılan Uruguaylı forvetin, Avrupa Ligi'ni şart koştuğu öğrenildi... Guti'nin ayrılmasının söz konusu olması nedeniyle camiaya "Bir yıldız gider, bir diğeri gelir" yorumları yaptıran Forlan'ın Avrupa şartı yönetimde de destek buldu. Bazı yöneticilerin, Avrupa'ya gidilememesi halinde yüksek maliyetten kaçınılması gerektiği yönündeki uyarılarına başkan Yıldırım Demirören'in de sıcak saktığı vurgulandı.
- FOTOMAÇ -
"KAKA'YI ALIRIM"
26.Nisan.2011 11:12
![]()
Başkan Demirören, gitmek isteyen Guti için, "Giderse gitsin, o gider, Kaka gelir. Dünya çapında futbolcular bizim için can atıyor" diyerek büyük hedefini açıkladı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, son günlerde Guti'nin ayrılma isteğine fena halde sinirlendiği ve önümüzdeki günlerde kendisiyle konuşacağı öğrenildi. Demirören'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Büyük oyuncu fazla konuşmaz, işini yapar. İşini yapanları biz takdir ederiz. Yoksa Beşiktaş'a gönül koymayanlarla işimiz olmaz, Guti giderse gitsin. Ben de gider Kaka'yı alırım" dedi.
Parasını verir alırım
Demirören, "Guti hepimizin çok sevdiği bir oyuncumuz, bana gitmek istediğini beyan etmedi, hatta tam aksine her fırsatta çok memnun olduğunu söyldi. Biz kendisinden güzel futbol oynayıp Türkiye Kupası finaline katkı yapmasını bekliyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Giderim, parasını verir Kaka'yı alır gelirim" diyerek yeni sezon için büyük transferini açıkladı.
-Fotospor-
Kaynaklara pek itibar etmemek lazım ama haberler güzel
Vatan la Milliyet le uğraşacağına şu sallama gazetelerin topunu alsa ya başkan![]()
Adam zengin beyler dağılın parasıyla dövüyor milleti
O değil de Coentrao şu an için hayal olur yaşı çok genç ve dünya kupasında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş bir oyuncu. Benfica David Luiz'den ve Ramires'ten sonra üçüncü parayı da oradan vuracak zaten.
Forlan'ın şartı bence gayet mantıklı. Sadece ligde oynatmak için o kadar paraya kıymak da saçmalık olur zaten.
Beşiktaş'a sürpriz golcü adayı
İran'ın süper lig takımlarından İstiklal’de oynayan Araş Burhani’ye Beşiktaş’ın teklif götürdüğü belirtildi.
26 Nisan 2011 Salı - 13:08
DHA
İran’ın Abrar gazetesi, Beşiktaş’ın Araş Burhani için yıllık 600 bin dolarlık bir teklifi İstiklal’e ilettiğini duyurdu. Haberde, teklifin pazartesi günü resmen 27 yaşındaki İranlı oyuncunun takımına ulaştığı kaydedildi.
Gazete, adını vermediği Beşiktaş yönetiminden bir yetkilinin Burhani’nin performansını yakından izlemek için geçtiğimiz cumartesi İran’a geldiğini aktardı. İran’ın İstiklal takımı yöneticileri, gelen teklif için Burhani’nin kararına saygı duyacaklarını bildirecekleri duyuruldu.
Araş Burhani İran süper liginde attığı 87 golle İran tarihinin en çok gol atan oyuncusu unvanını taşıyor.
İranlı forvet futbolcu Mustafa Denizli’nin İran’ın Pas takımını çalıştırdığı sırada bu takımda oynadı. 9 numaralı forma ile İstiklal takımında görev yapan Burhani, İran Milli takımında da oynuyor.
Burhani 2006-2007 yıllarında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Nasr takımında forma giymişti.
coentrao daha inandırıcı geldi bu haberden bana![]()
eto'o bitmiş.
Araş değil de Aref'i getirseler bari ne yapar eder gol atar attırır..
Beşiktaş yine Antep'i zengin etcek bu sene Cenk Tosun ve Emre Güngör isimleri geçiyor Beşiktaş için.Yıldırım Demirören başkan Beşiktaş şampiyon![]()
"FORLAN HAYAL OLUR"
27.Nisan.2011 15:40
Beşiktaş Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı son günlerde yaşadıklarıyla gündemden düşmeyen Nihat Kahveci'ye sahip çıkarak, "Gerekli cezayı vereceğiz ama birileri istedi diye onu yedirmeyeceğiz" diye konuştu.
Konyaspor maçında saha içinde ve dışında yaşadığı olaylar yüzünden eleştirilen Nihat Kahveci için özel açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, "Nihat'ın menajeri Murat Kuş bundan iki hafta önce bize geldi ve Nihat'ın mutsuz olduğunu, ayrılmak istediğini söyledi. Bu teklifi değerlendirmeye alacağız çünkü mutlu olmayan bir futbolcuyu kadroda tutamayız. Ancak yaşadığı olaylar yüzünden Nihat Kahveci'yi kimseye yem etmek istemiyoruz. O Beşiktaş'ın önemli değerlerinden birisidir. Gereken cezayı alacak" ifadelerini kullandı..
Serdal Adalı, gündemden düşmeyen Diego Forlan konusuna da açıklık getirerek, Atletico Madrid'in istediği şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını dile getirdi.
Serdal Adalı, Uruguaylı futbolcunun maliyetinin yüksek olduğunu belirterek, "Forlan'ın bonservis bedeli 12 milyon Euro. Kendisi yılda 4.5 milyon Euro alıyor. Bu şartlarda transfer hayal olur. Ancak biz de teklifimizi yaptık. yeni bir teklifle daha gideceğiz. Bizim dediğimiz şartlar gelişirse Forlan'ı alabiliriz yoksa mümkün değil" diye konuştu.
Bu arada Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Almanya'ya giderek bazı Türk futbolcular ve menajerleriyle masaya oturdular. Beşiktaşlı iki yöneticinin listesinde 5 futbolcunun bulunduğu ve bu oyuncuların sadece kendileriyle değil aileleriyle de görüştükleri belirtildi.
- LİGTV -
Doğruysa iyi olur, Almanya dan Türk oyuncu transferi... Gerçi Tunay ile İlkay ın gideceği takımlar az çok belirlendi, onların gelmesi zor gibi ama aklıma ilk gelen Ömer Toprak var, başka da yok...
Mehmet Ekici yi bırakacaklarını da sanmıyorum. Olsun en azından ligdeki Türk oyunculara milyon dolarlar harcayacağımıza, Almanya dan uygun fiyata oyuncuları almak daha akılcı olur.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE SON DURUM
29.Nisan.2011 23:14
Transfer sezonunda siz Beşiktaş taraftarlarına en doğru haberleri veren Haber1903, okurları için şu günlerde yapılan transfer görüşmelerini sizler için araştırdı. Beşiktaş yönetiminin en yetkili kişileriyle yaptığımız görüşmeler sonrası aldığımız bilgiler şu yönde...
Beşiktaş yönetimine Almeida ile ilgili 2 kulüpten ciddi teklif var. Almeida'nın menajerleri, konuyla ilgili olarak Beşiktaş yönetimi ile Kupa finalinden sonra masaya oturacaklarını bildirdiler. Beşiktaş'li yöneticilerin ortak kanısı önümüzdeki sene Portekizli oyuncunun takimdan ayrılacağı yönünde.
Almeida'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yönetim, Bobo ile henüz anlaşılamamasından dolayı gözünü yeni forvet arayışına dikti. Forvet alternatiflerinin oluştuğu listenin başında Diego Forlan var. Forlan için görüşmeleri hızlandıran siyah beyazlı yöneticiler bu oyuncunun aldığı yüksek maaştan dolayı transferi bonservis ücreti ödemeden bitirme çabasında. Atletico Madird başkanının pazarlıklar sonunda indirim yapması Beşiktaş'lıları umutlandıran diğer bir husus. Atletico Madrid kulübünün 2 sene daha sozleşmesi bulunan Forlan'ı göndermek istemelerinin en büyük sebebi yılda ödedikleri 4.8 milyon Euro. Beşiktaşlı yöneticiler bu oyuncuya "biz bu maaşı öderiz. Ancak bunun için Forlan'ı bize bonservis bedeli olmadan vermeniz gerekir" teklifini İspanyol kulübü değerlendiriyor. Ancak Forlan'ın transferin gerçekleşmesi için sunduğu diğer bir şart ise, transfer olacağı kulübün önümüzdeki sene Avrupa kupalarından birinde oynaması. Bu da gözleri 11 mayıs'ta oynanacak Türkiye kupası finaline çeviriyor. Beşiktaş bu kupayı kazanması durumunda Forlan transfer'i önünde bulunan bir engeli daha aşmiş olacak.
Braga'nın stoperi Paulao ve Hamit Altıntop transferi ile ilgili sorumuza kesin bir dille, "her ikisi ile de her hangi bir görüşmemiz olmamıştır" yanıtını aldık.
------------------------------------------------------------------------
Enteresan... Bir anda forvetsiz kalabiliriz. Elimizde beğenilmeyen Nobre-Holosko ikilisi kalabilir...
Jorge Mendes kattı karıştırdı ortalığı yine Almeida'ya 10 milyon euroluk teklifler varmış bu şartlarda satılması gerekiyormuş. Gitmesin o adam yahu! Bir de sabah sabah Egemen Korkmaz haberleri falan gördüm , hiç gerek yok.
Korkuyorum. Eğer öyle teklifler varsa Mendes bianda satabilir Almeida'yı.
Öyle yapacağa benziyor zaten. Uğursuz herif. Almeida bu takıma çok şey katacak daha!