Gruptan 1. çıkarız , Ligi ve Türkiye Kupasını saymıyorum bile ..
Evet
Hayır
Gruptan 1. çıkarız , Ligi ve Türkiye Kupasını saymıyorum bile ..
Benim sana tavsiyem şudur ŞL'yi sakın kendine hedef olarak koyma ben öyle yaptım hata yaptım ŞL'yi aldım 2 sezon üst üste ve bir tad alamamaya başladım. Benim sana tavsiyem ŞL'yi takma kafana kendiliğinden gelir. Kendine koyacağın hedef bence genç oyuncuları yetiştirip yada satın alıp Avrupa pazarına sunmak. Finansa biraz önem ver sadece ŞL olmasın amaç
İnşallah
Ben de sene sonunda bonservisini almayı planlıyorum Murat.
İnşallah üstad.
Gençleri yetiştiriyorum zaten. Mesela en son Abdülkadir'i 15 m € ya Aziz Başkan verdi. Sırada bekleyen daha genç oyuncular da var. Artık regenleri alıp yetiştirmeyi planlıyorum. Finansal olarak da Avrupa'da iyi bir konumdayız. Tesisleşme de çok iyi ilerliyor. Tek eksik Avrupa Kupası.![]()
TariboWest
STSL 4. Hafta
Galatasaray'ı zor da olsa mağlup etmeyi başardık.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maçı
Deplasmanda olmamıza rağmen güzel oynadık ve beraberlik aldık.
STSL 5. Hafta
Muhteşem oyun ve 4 gol..
STSL 6. Hafta
Gaziantep'e gol olduk yağdık...
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maç
Olimpiakos'u da rahat geçtik ve grup liderliğine oturduk.
TariboWest
fmde başarı için sağlam bi kaleci şart bunu anladım sende o yüzden yabancı hakını kaleciden yana kullandın sanırım![]()
Chelsea ile deplasmanda gelen beraberlik gruptan 1.çıkmamızı getirecek gibi duruyor (:
Ligde ise dediğimiz gibi zaten Şampiyonluk bizim..
Volkan bu oyunda iyi kalecilerden.Bende Onur'la oynarım hep,yabancı hakkını hiçbir zaman kaleciden yana kullanma taraftarı değilimdir.
ŞL gelsinde yeni takımlarda görelim seni![]()
eto'o bitmiş.
Şl de 7 puan aldık 3 maçta kalan 3 maçta da 9 puan alıp 16 puanla lider bitiririz..
Lig ve Türkiye Kupası zaten bizde ..
CSKA'nın şansı yok bence Ümit abi![]()
Ligde kader belli zaten (:
Cska'da asla rakip olamaz rahat geçeriz.
5 gündür kariyere devam edemiyorum. En yakın zamanda ssleri koyacağım.
TariboWest
tek kelimeyle müthiş bir takim...
16 puan fark atılır mı bea ohaaa Fenerbahçe![]()
Ohaa Elave Madrid ! Elersin bence Ümit ..