1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: 5 Sene Sonra Süper Lig ''Güle Güle Trt 1''

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Thumbs up 5 Sene Sonra Süper Lig ''Güle Güle Trt 1''

Başımızdaki yiyiciler yüzünden düşmüştük ligden , 89 kazsından sonra eski günlerimize dönemedik hiç.Ama hep İstanbul takımlarının korkulu rüyası olduk.Ligin en zor deplasmanı olarak geçiyorduk tarihde.5 Senedir Bank Asya'da olmamza rağmen halen daha lig tarihinin en başarılı ilk 10 takımı arasındayız.Ne Bursaspor ne Sivasspor ne Karabük ne bir başkası vardı bizim zamanlarımızda.

5 sene boyunca çok büyük sıkıntılar çektik.Transfer tahtamız kapandı , klup icralık oldu , 1 defa averajla ligde kaldık , 1 defa son haftada ligde kaldık.Takım 18-19 yaşında sebi sübyana kaldı.Her gelen dolandırdı gitti.Her gelen borç bıraktı cebine indirdi gitti.Her sene bir ümit dedik.

Her sene isyan ettik , yürüyüşler yaptık Samsunspor bunu hak etmiyor diye ! Ama sözde Beledye başkanı hiç bir şekilde destek olmadı tam aksine taraftarı suçladı her zaman ! Ama biz bunlara rağmen yılmadık.

2010-2011 Sezonu geldiğinde Metro'nun sahibi '' Galip Öztürk '' sayesinde iddalı bir takım kurduk.Ve en azından Play * off olarak sezon başı hedefimizi koyduk ! Takım iyi başladı maddi manevi hiç sıkıntımız yokdu onca geçen senelere rağmen yılmadık ve süper lig'i istedik ve sonunda amacımıza ulaştık !

Daha çok yazı yazılırda gece vakti bu kadar ile kalmak yeterli.Asıl Şampiyonluk haftası yazarım tekrardan.

Herkesin düşünceleri olacaktır elbette , ama sadece şirin gözükmek için tez zamanda kümeye yazmak ne sizlere yakışır nede cevap vermek bana yakışır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok güzel oldu gerçekten. Samsun taraftarı, şehri hepsi Süper ligi zaten hak ediyor. Hayatımda en son 2005 sezonundaydı sanırım Samsun'da Malatyaspor'a 1-2 yenilmiştik. Samsunspor başında Erdoğan hoca, Malatyaspor'un başında Ziya Doğan vardı. Hakemde Serdar Tatlı'ydı. Serkan Aykut, Marcio, Caner, Celil falan vardı o zaman Samsunspor'da. En son o sene gitmiştim maça.

Ama artık önümüzde ki sezon maçlara bol bol gitmeyi düşünüyorum. Ablam'da Samsun'da oturduğundan iyi oldu.

Turgut abi artık daha iyi olacak her şey

Samsunspor'u tebrik etmek lazım hakettiler bunu darısı bizim başımıza

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Samsunu canı gönülden tebrik ediyorum. Onların ardından Mersinde artık çıktı gibi bişey. Ama fazla özletmeyin kendinizi seneyede bekleriz (:

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Samsunspor...

Tebrikler.Samsunspor'a Süper ligte başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Çok güzel oldu gerçekten. Samsun taraftarı, şehri hepsi Süper ligi zaten hak ediyor. Hayatımda en son 2005 sezonundaydı sanırım Samsun'da Malatyaspor'a 1-2 yenilmiştik. Samsunspor başında Erdoğan hoca, Malatyaspor'un başında Ziya Doğan vardı. Hakemde Serdar Tatlı'ydı. Serkan Aykut, Marcio, Caner, Celil falan vardı o zaman Samsunspor'da. En son o sene gitmiştim maça.

Ama artık önümüzde ki sezon maçlara bol bol gitmeyi düşünüyorum. Ablam'da Samsun'da oturduğundan iyi oldu.

Turgut abi artık daha iyi olacak her şey
    İşte o sezon yiyiciler sayısı çok fazlaydı Tolga Samsunsporda Neyseki hepsi geride kaldı ..

Güneş bize doğdu reyiz bundan sonra herşey güzel olacak

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    Samsunspor'u tebrik etmek lazım hakettiler bunu darısı bizim başımıza
    Teşekkürler (: Sizde çıktınız gibi haftaya Boluyu yenerseniz iş tamamdır.

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Samsunu canı gönülden tebrik ediyorum. Onların ardından Mersinde artık çıktı gibi bişey. Ama fazla özletmeyin kendinizi seneyede bekleriz (:
    EyvAllah kardeşim sağolasın Evimize döndük misafirlik yapmayı düşünmüyoruz artık

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tebrikler Samsunspor...
    Teşekkürler Nedim (:

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Tebrikler.Samsunspor'a Süper ligte başarılar.
    Teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Artık kalıcı olmak lazım kadroyu koruyup 1 solbek 1 ortasaha 1 yedek forvet yerelidir bence.Abdulaziz yerine biri bulunursa tamamdır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Artık kalıcı olmak lazım kadroyu koruyup 1 solbek 1 ortasaha 1 yedek forvet yerelidir bence.Abdulaziz yerine biri bulunursa tamamdır
    Evimize dönmüşken misafirlik yapmaya gerek yok daha (:

Kadroyu korumak lazım Kemal - Zenke - Ahmet - Murat takımda banko kalmalı mesela.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

En önemlisi Hoca gitmemeli mesela

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İBB, Kasımpaşa vs gibi sıfır taraftara oynayan takımLar yerine, böyLe taraftar kitLesine sahip takımLarın Süper Ligde oLması her zaman daha iyidir.

Ah birde İLhan Mansız gibi bir adam daha yetiştirseLerde bizde Beşiktaş a aLıp, İLhan Mansız hasretimizi gidersek
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Turgut abi görmesin bu mesajı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Turgut abi görmesin bu mesajı
    Sondaki gülücük sağolasın durumu toparlıyor

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İBB, Kasımpaşa vs gibi sıfır taraftara oynayan takımLar yerine, böyLe taraftar kitLesine sahip takımLarın Süper Ligde oLması her zaman daha iyidir.

Ah birde İLhan Mansız gibi bir adam daha yetiştirseLerde bizde Beşiktaş a aLıp, İLhan Mansız hasretimizi gidersek
    Kemal Tokak'ı istiyormuşsunuz abi eğer alırsanız savaşçı mücadelesi ile İlhan Mansız'ı geride bırakabilir..Uzun zaman sonra bir savunma oyuncusu taraftarın sevgilisi olabilir (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Nisan'da hiç bi yerde kar yağmaz dediler yaptık yağıyor (:

http://www.facebook.com/video/video....08949712524652

Işık şov'u yönetim her ne kadar engellesede en iyisini yaptık

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1931394252970

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1914987082801

Süper Lig Takımları kareografiden bahsederken biz en iyisini yaptık kısıtlı imkanlarımızla

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1581940343208

Taraftar şovu dediler ; Kazanırken değil berabereyken en iyisini yaptık

http://www.facebook.com/video/video....09854&comments

Taraflı tarafsız olan herkesin takdirini kazandık .. Taraftarıyla ön plana çıkan takım '' Samsunspor ''

Avrupa sahalarında bile göremediğimiz bir otam !!

http://www.facebook.com/video/video....98308&comments

Haydi Çoşalım Çocuklar,Bize Güneş Doğuyor . . .
    Allah Güldürdü Bizi,ŞampiyonLuk Geliyor. . .
    İNŞALLAH !

http://www.facebook.com/video/video....98308&comments

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Aaah Ahhh

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bayraklar ile heryerden destek geldi ..

Deplasmanlarıda boş geçmedik ;

Ordu

Denizli

Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun Dedik

Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun Dedik vol2

Senin Yerin Herkesde FARKLI AHMET ŞAHİN !!

Stadda babasını döven '' Polislere '' inat stada girmek istedi ufak çocuklar ! İnanmıştık !

Şampiyonluk doldurmadı stadı sevgi doldurdu 20 bin kişilik stadı 25 bin kişi yaparak

Acılarını , Emeklerini paylaşmak istedik Futbolcularımız Paylaştı , Oysaki Federasyon '' Olay Çıkar Diye Bizim Diyarbakıra Gitmemize İzin Vermedi ''

Bu Aşkın Romanı Yarım KALMAYCAK demiştik ..

Mesai saatine koyuldu maçlarımız bazen ! Takan oldu mu ? Hayır

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turgut herkesin inanması lazım başarılı olmak için. Sene başında transferleri eleştirmiştin sen ama herkes inanınca bu kadar yetersiz kadro bile ne kadar başarılı oldu. Süper Ligde kalıcı olmak için öncelikle Anahtar oyuncuları kadroda tutmak lazım. Onların yanınada toplama değil seçilen oyuncuları almak lazım. bkz: Karabükspor. Geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde korudular.

Her ne kadar gidip görmesem de memleketimin takımı Sevindim çıkmalarına. Umarım uzun yıllar düşmezler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Turgut herkesin inanması lazım başarılı olmak için. Sene başında transferleri eleştirmiştin sen ama herkes inanınca bu kadar yetersiz kadro bile ne kadar başarılı oldu. Süper Ligde kalıcı olmak için öncelikle Anahtar oyuncuları kadroda tutmak lazım. Onların yanınada toplama değil seçilen oyuncuları almak lazım. bkz: Karabükspor. Geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde korudular.
    Reyis ben transferleri eleştirdim ama neden ;

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Samsunspor yine dağılıyor ! Uyan Yönetim uyan.Efsane Tavşanlı belediye gibi takımlarla aynı Ligde oynayacak !

Turgut Doğan Şahin , Ankaragücüne

Oktay Delibalta , Gençlerbirliğine

Gittiler.Sırada kim var ? Daha doğrusu takımda elle tutulur kim kaldıda yollayacaksınız !

Yine son zamanlarda saçma sapan 11 transfer yaparız 2'si dikiş tutar ligde kalırız yeter be soyguncular yediniz bitirdiniz Samsunsporumuzu!
    Bu mesajı yazmışım transfer konularına ; Bu sırada takımın yıldızları yollanırken oyuncu alınmıyordu (: Ve yıldız gidip transfer yapmıyorsan eleştirmek en doğal hakkımızdı.Üstelik giden adamlar'ın neden gittiği ap açık ortadayken.

İsmail bizim 11 tane oyuncuya ihtiyacımız var desem yalan konuşmamış olurum (:

Eğer takımda kalacaksa Ahmet Şahin hariç 10 tane oyuncu almamız lazım.

Turgut ve Oktay bu sezon gitti geçen sene iş yapan 2 oyuncu gitti kaldı geriye 8.

Murat Yıldırım'da gidecek ki kalsada hiç beğenmediğim bir topçu kaldı geriye 7.

Elimizdeki oyuncular'ın hepsi 3-4 Sene önce amatör kümede top oynayan topçular.Daha geçenlerde Çarşambaspor'dan bir topçuyu getirdiler ve A Takım için imza attırdılar.

Takım'ın yaş ortalaması yakında 16-17 olacak.Bir iki tane alt yapıda çok kaliteli oyuncular var Milli takımlarda da oynayan.

Mesela Hakan Akman - Oğuzhan Azgar gibi.Bu oyunculardan artık yararlanması lazım ama nerde bizim yönetimde o tür bi mantık.Transferin son günü gider getirirler 10 tane oyuncu sonra çık oyna derler.

Uzun lafın kısası Samsunspor'a destek lazım destek.Taraftar geçende yürüyüş yaptı ama tık yok.Takım'ın başındakiler içerdekiler nasıl yiyeceğini düşünüyor.

Her sene aynı mantık.Ligde kalmayı garantile sonra satabildiğin maçları sat.Hayır satıyorsun madem önümüzdeki sene yatırım için kullan arkadaş!

En basit örneği İstanbulspor'un Bank Asya'dan düştüğü sene.İstanbulspor'un averajı neredeyse -50 lere vurmuş son hafta maç Samsun'da Tüm topçular idda bayinde maç sonucu > 2 yanılmıyorsma 7 ganyanı vardı.İşte böyle bir takım'ın 10 tane ilk 11 oyuncusuna 14 tanede idman topçusuna ihtiyacı var.Şuanki kadrodan en fazla 5 oyuncuyu alabilirsin 11+14 kişilik kadroya.
    Bak reyiz buda senle konuştuğumuz bir mesaj transfer alanında

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Samsunspor, üç oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlılar, Fransa'nın Strasbourg takımından Zenke, Sivasspor'dan Agbetu ve Altay'dan kaleci Kılıçarslan'ı kadrosuna kattı.

Kılıçarslan ve Zenke Gerede kampına katılırken, Agbetu ise pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Samsunspor’un Hakan Bayraktar’la da görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Fanatik !

Şu Linkdeki resme bakarsanız üstdeki mesajlarda ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız (:

http://fanatik.ekolay.net/Samsunda-s...294_185352.htm

Mubarek u-17 takımından daha ufak bir yaş ortalamamız var
    Eleştirilerimden sonra takım yavaşça toparlanmaya başladı yoksa yine eleştirecekdim 20-21 yaşında mahalle topçularının yerine iyi oyuncular geldi.

Bu sene en büyük favorilerden biri biziz ! Hele Şükür efsane diye adlandırılan takımların arasından sıyrılıp Gerçek Efsaneyi Süper Lig'de '' Yeni adı her ne zımbırtıysa '' göreceğiz gibime geliyor bu sene.1-2 transfer daha bizi çok iyi yerlere getirecekdir.
    Transferlerden sonraki yorumum

Çok tartışmıştık Lusage55 ile bu konuları (: Eğer Agbetu - Zenke - Kemal - Dilaver - Ufuk - Billy - Hakan Bayraktar - Abdülaziz gibi transferler olmasaydı takımda işimiz zordu..Çünkü yine artistlik peşinde olanlara kalacakdık ben bunu eleştiriyordum ne zamanki mantık değişti başarı geldi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by omerabay View Post
    Her ne kadar gidip görmesem de memleketimin takımı Sevindim çıkmalarına. Umarım uzun yıllar düşmezler.
    EyvAllah Teşekkürler (: Düşmeyiz daha Allah'ın izniyle ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İstiklal Caddesindede biz vardık :

http://www.facebook.com/video/video....28597&comments

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güle Güle Trt1 falan yazmışsın da seneye Digitürk faturaları geldikçe "Nerdesinnn Trt Birğğğğğğ" diyebilirsin.

Şaka bir yana Süper ligi hakediyorlardı oyunları, taraftarıyla kısaca herşeyiyle. Tebrikler #55

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Güle Güle Trt1 falan yazmışsın da seneye Digitürk faturaları geldikçe "Nerdesinnn Trt Birğğğğğğ" diyebilirsin.

Şaka bir yana Süper ligi hakediyorlardı oyunları, taraftarıyla kısaca herşeyiyle. Tebrikler #55
    Seneye Digitürk'den izleyenler olacakdır ama Allah nasip ederse stadlarda olacağız hep

Teşekkürler güzel yorumun ve düşüncelerin için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babamın anlattığı kadarıyla eskiden Fener'in belalısıymış. Fener en iyi zamanındada, en kötü zamanındada Samsun'a çok puan kaybedermiş.

Süper Lig'e Samsun'dan sonra birde seneye Göztepe'yi bekliyorum. İnşallah onlarda güzel bir sezon geçirirler Bank Asya'da.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Babamın anlattığı kadarıyla eskiden Fener'in belalısıymış. Fener en iyi zamanındada, en kötü zamanındada Samsun'a çok puan kaybedermiş.

Süper Lig'e Samsun'dan sonra birde seneye Göztepe'yi bekliyorum. İnşallah onlarda güzel bir sezon geçirirler Bank Asya'da.
    Çok doğru anlatmış babanız , Eskiler daha iyi bilir tabiyki (:

Fener'in asıl belalısı bizdik desek yeridir (: Ek olarak diğer Büyük takımlarda çok çekdiler bizden .. 5. Farklı takım olarak Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık 89 kazasında.Eğer o kaza olmasaydı Türk futbol tarihinde çok şey değişebilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Düştüğü sene gitmiştim Samsunspor'un bir maçına Samsunda. Sivasspora içerde 2-1 yenilmişlerdi. Samsun'un golünü penaltıdan Serkan Aykut atmıştı bunu bile hatırlıyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Senin Yerin Herkesde FARKLI AHMET ŞAHİN !!

[/CENTER]
    Samsuna Süper ligde başarılar öncelikle.
    Önemli bir takım Samsunspor,kazası seneler sonra unutulmadı.

Neyse ben başka bişey dicem.
    1.si Trt den kurtulmak kötü değil ama Süper ligde oynamak iyi.Bak biz seneye 1.lgde olursak maçları Trt den izlicez ne güzel.

2.de ayrı yeri olduğu avatardan belli olmuyor

ek:3.de Fm 2006 da en başarılı olduğum takımdır.Hain Murat Sözkesen ve muhammet bitter e rağmen.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Düştüğü sene gitmiştim Samsunspor'un bir maçına Samsunda. Sivasspora içerde 2-1 yenilmişlerdi. Samsun'un golünü penaltıdan Serkan Aykut atmıştı bunu bile hatırlıyorum .
    Sende yiyicilerin olduğu zamanı hatırlıyosun Eralp (: Vay be kimse gerçek yüzleri bilmiyor ama herkes o zamanları hatırlıyor

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    Samsuna Süper ligde başarılar öncelikle.
    Önemli bir takım Samsunspor,kazası seneler sonra unutulmadı.

Neyse ben başka bişey dicem.
    1.si Trt den kurtulmak kötü değil ama Süper ligde oynamak iyi.Bak biz seneye 1.lgde olursak maçları Trt den izlicez ne güzel.

2.de ayrı yeri olduğu avatardan belli olmuyor

ek:3.de Fm 2006 da en başarılı olduğum takımdır.Hain Murat Sözkesen ve muhammet bitter e rağmen.
    Teşekkürler , Sağolasın.O kara gün asla unutulmaz

Süper Lig'de oynamak adına Trt 1 den kurtulmak güzel

Mesaj Yetkileri