ben tahmin yapmayı unuttum yav![]()
ben tahmin yapmayı unuttum yav![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 31. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Çok dengesizim 3 26 ve 7 puan rezillik gene31.yiz
Bu hafta da tahmin yapmayı unuttum.Allah'tan fazla fark açılmadı yukarısıyla.
So what?
Saike
Saike noldu canımLider öyle olunmaz böyle olunur
Burdan A.FaruK ve DisCo'ya da selamlar
![]()
Aleyküm selam canım benim (: 3 hafta sonra görüşelim (:
Görüşelim abicim![]()
5 sıra yükselip 84.olmuşumAmacım ilk 75
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
benim de en azından 53.lük.
bu hafta kendi rekorumu kırmışım.Neden? Çünkü kim yenicek diye düşündüysem öbürüne vermeye başlıyorum.
bu arada aşağıdaki 32. hafta tarihi hatalı,düzeltin bir an önce:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98098
ek:düzeltme için teşekkürler.
birde bir önerim var: bundan sonra gerçi az kaldı ligin bitmesine ama sonuçların açıklanmasını belirli bir tarihe alabilir misiniz? maçlar pzt. bittiğine göre en kötü salı 17 19 gibi bir tarih-saat belirleyebilirsiniz mesela herhalde o saate hazır olur artık.
Last edited by mehmetd : 04.Mayıs.2011 at 23:57
Maçları tutturduğum hafta tahminlerimi geçerli saymadınız. Ben tahmin yaparken A takımın maçı başlamış olabilir. Ben cumartesi ve pazar için tahmin yapıyorum. Tabi ki 0 puan alınca ve herkes nedense son hafta tüm maçlara 0 çekince farkın olması normaldir.
Ben çok bambaşka birşey söyliyim. Sezon başından sonuna kadar tüm maçlara 0 atın. Zaten 2 tanesi geldi mi 9 + 8 17 puan alırsınız. Banko maçlara da tahmin attınız mı 3-5 te ordan gelir. Her hafta böyle böyle sonunda ip göğüslenir.
Büyük puntoyla yazılması anlamayı engelliyor demek ki. Maçlar başladıktan sonra diyor. Tüm maçlar aynı anda başlamadığına göre hangi maça tahmin yapıyorsan o maçın başlamaması gerektiği kuralı belirtilmiştir. Bundan sonra küçük yazarız anlaşılır.
Kural varsa ne için olduğunu anlamakta fayda var. Kural solu işaret ederken sağ yapmak olmaz. Bugüne kadar benim başıma gelmemiş olabilir. Ben nerden bilebilirim ki böyle ters birşey uygulanıyor. Başına gelenler ses etmediyse buda yine benim sorunum değil.
Kastedilen ilk maçın başlamasından sonra tahmin yapılmayacağı.Bu kuralı Serkan abi neden koymuştu bilmiyorum.Mutlaka bir mantığı vardır konulmasının.Bunu soracağım kendisine.Eğer çok gerekli bir şey değilse değiştirmeyi düşünüyorum.Ben ilk tahmin yapmayı unuttuğumda (ilk oynanan maç başladıktan sonra aklıma gelmişti) eğer tahmin yapsaydım ve kuralı da değiştirseydim o zaman haklı olarak tepki gelecekti.Bu uygulama en başından beri vardı ve herkese eşit bir şekilde uygulandı.Bu yüzden yapacak bir şey yok.
So what?
Saike
disco haklı olabilirsin belki ama benim gördüğüm bu hafta da oy atmamışın herhalde protesto ediyorsun.
ee ne olacak şimdi? bjk nin bursa maçı iptal oldu. ben bjk yenmesi gerek dedim ama bursa nın evinde bjk yenemez diye düşündüm, bursa da bjk yi yenemez aslında bjk yener de; bjk yenerse maçta olay çıkar diye 0 verdim olay çıkacağını düşünerek.ne olacak şimdi?
Bence berabere bitti sayılsın![]()
Beşiktaş hükmen de olsa kazandığına göre 2 oynayanlar puanı alır.(Misal ben) Şaka bir yana geçen sezonki hükmen maçlar hakkındaki uygulamaya baktım.Serkan abi o maçları puanlamaya dahil etmemiş.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Serkan abinin biz saha sonuçlarına göre tahmin yapıyoruz düşüncesi mantıklı bence.
So what?
Saike
bence puanlamada hata var şöyle ki sadece 0-1-2 diyebiliyoruz,bol gol olur,çifte şans,maçta olay çıkar, golü şu atar gibi şeyler yok,mesela ben bursa-bjk için olay çıkar yazacaktım ama sadece rakam girebiliyoruz ben bjk kazanacakken bursa seyircisi olay çıkarır yazacaktım ama maç oynanamadı bile.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike