Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 450 sonuç

Konu: Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması Sonuçları [Şampiyon RaSenGan]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben tahmin yapmayı unuttum yav
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    yerimizi korumuşuz Şampiyonluk hala imkansız değil, sessiz ve derinden geliyoruz
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ben tahmin yapmayı unuttum yav
    fazla sessiz oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 31. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Çok dengesizim 3 26 ve 7 puan rezillik gene 31.yiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu hafta da tahmin yapmayı unuttum.Allah'tan fazla fark açılmadı yukarısıyla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Saike noldu canım Lider öyle olunmaz böyle olunur Burdan A.FaruK ve DisCo'ya da selamlar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aleyküm selam canım benim (: 3 hafta sonra görüşelim (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Görüşelim abicim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Saike noldu canım Lider öyle olunmaz böyle olunur Burdan A.FaruK ve DisCo'ya da selamlar
    Evet ancak böyle lider olabilirdin.Benim tahmin yapmadığım bir haftada.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

5 sıra yükselip 84.olmuşum Amacım ilk 75
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet ancak böyle lider olabilirdin.Benim tahmin yapmadığım bir haftada.
    Ben mi dedim yapma diye yapsaydın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben mi dedim yapma diye yapsaydın
    Yapsaydım lider olamayacaktın işte onu diyorum.Unuttuk ama maalesef.Fakat bu gafletimden yararlanıp daha fazla arayı açamadığın için sezon sonunda üzüleceksin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yapsaydım lider olamayacaktın işte onu diyorum.
    Tabi canım tabi Senin için uygun bir smiley buldum abi " "

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    5 sıra yükselip 84.olmuşum Amacım ilk 75
    benim de en azından 53.lük.
    bu hafta kendi rekorumu kırmışım.Neden? Çünkü kim yenicek diye düşündüysem öbürüne vermeye başlıyorum.
    bu arada aşağıdaki 32. hafta tarihi hatalı,düzeltin bir an önce:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98098

ek:düzeltme için teşekkürler.

birde bir önerim var: bundan sonra gerçi az kaldı ligin bitmesine ama sonuçların açıklanmasını belirli bir tarihe alabilir misiniz? maçlar pzt. bittiğine göre en kötü salı 17 19 gibi bir tarih-saat belirleyebilirsiniz mesela herhalde o saate hazır olur artık.
    Last edited by mehmetd : 04.Mayıs.2011 at 23:57

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçları tutturduğum hafta tahminlerimi geçerli saymadınız. Ben tahmin yaparken A takımın maçı başlamış olabilir. Ben cumartesi ve pazar için tahmin yapıyorum. Tabi ki 0 puan alınca ve herkes nedense son hafta tüm maçlara 0 çekince farkın olması normaldir.

Ben çok bambaşka birşey söyliyim. Sezon başından sonuna kadar tüm maçlara 0 atın. Zaten 2 tanesi geldi mi 9 + 8 17 puan alırsınız. Banko maçlara da tahmin attınız mı 3-5 te ordan gelir. Her hafta böyle böyle sonunda ip göğüslenir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maçları tutturduğum hafta tahminlerimi geçerli saymadınız. Ben tahmin yaparken A takımın maçı başlamış olabilir. Ben cumartesi ve pazar için tahmin yapıyorum. Tabi ki 0 puan alınca ve herkes nedense son hafta tüm maçlara 0 çekince farkın olması normaldir.

Ben çok bambaşka birşey söyliyim. Sezon başından sonuna kadar tüm maçlara 0 atın. Zaten 2 tanesi geldi mi 9 + 8 17 puan alırsınız. Banko maçlara da tahmin attınız mı 3-5 te ordan gelir. Her hafta böyle böyle sonunda ip göğüslenir.
    Orda büyük puntolarla yazıyo abicim maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersiz sayılır diye bahaneye gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 defa tahmin yapmayı unuttum ve unuttuğum aklıma geldiğinde aynı şekilde sadece 1.maçlar oynanmaya başlamıştı.Bir tek sen mağdur değilsin yani.Ama seneye o kuralı değiştireceğim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2 defa tahmin yapmayı unuttum ve unuttuğum aklıma geldiğinde aynı şekilde sadece 1.maçlar oynanmaya başlamıştı.Bir tek sen mağdur değilsin yani.Ama seneye o kuralı değiştireceğim.
    Sırf sen unutuyorsun diye kural mı değişir arkadaşım ???

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sırf sen unutuyorsun diye kural mı değişir arkadaşım ???
    Bu kural pek sağlıklı değil,ondan.1 maç başladı diye bütün tahminlerin iptal olması mantıklı değil.Mağdur oluyoruz,senin gibi çakallara kalıyor meydan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu kural pek sağlıklı değil,ondan.1 maç başladı diye bütün tahminlerin iptal olması mantıklı değil.Mağdur oluyoruz,senin gibi çakallara kalıyor meydan.

Konu salı-çarşamba açılıyor.Nerdesin 3 gündür de maçlar başladıktan sonra tahmin yapmak aklına geliyor ? Kaldı ki maçlar başladığı an konular kilitleniyor normalde.Bence kural gayet iyi bu tarz keyfi düzenlemelere gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Büyük puntoyla yazılması anlamayı engelliyor demek ki. Maçlar başladıktan sonra diyor. Tüm maçlar aynı anda başlamadığına göre hangi maça tahmin yapıyorsan o maçın başlamaması gerektiği kuralı belirtilmiştir. Bundan sonra küçük yazarız anlaşılır.

Kural varsa ne için olduğunu anlamakta fayda var. Kural solu işaret ederken sağ yapmak olmaz. Bugüne kadar benim başıma gelmemiş olabilir. Ben nerden bilebilirim ki böyle ters birşey uygulanıyor. Başına gelenler ses etmediyse buda yine benim sorunum değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Büyük puntoyla yazılması anlamayı engelliyor demek ki. Maçlar başladıktan sonra diyor. Tüm maçlar aynı anda başlamadığına göre hangi maça tahmin yapıyorsan o maçın başlamaması gerektiği kuralı belirtilmiştir. Bundan sonra küçük yazarız anlaşılır.

Kural varsa ne için olduğunu anlamakta fayda var. Kural solu işaret ederken sağ yapmak olmaz. Bugüne kadar benim başıma gelmemiş olabilir. Ben nerden bilebilirim ki böyle ters birşey uygulanıyor. Başına gelenler ses etmediyse buda yine benim sorunum değil.
    Kastedilen ilk maçın başlamasından sonra tahmin yapılmayacağı.Bu kuralı Serkan abi neden koymuştu bilmiyorum.Mutlaka bir mantığı vardır konulmasının.Bunu soracağım kendisine.Eğer çok gerekli bir şey değilse değiştirmeyi düşünüyorum.Ben ilk tahmin yapmayı unuttuğumda (ilk oynanan maç başladıktan sonra aklıma gelmişti) eğer tahmin yapsaydım ve kuralı da değiştirseydim o zaman haklı olarak tepki gelecekti.Bu uygulama en başından beri vardı ve herkese eşit bir şekilde uygulandı.Bu yüzden yapacak bir şey yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O zaman keşke ilk benim başıma gelseydi diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

disco haklı olabilirsin belki ama benim gördüğüm bu hafta da oy atmamışın herhalde protesto ediyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ee ne olacak şimdi? bjk nin bursa maçı iptal oldu. ben bjk yenmesi gerek dedim ama bursa nın evinde bjk yenemez diye düşündüm, bursa da bjk yi yenemez aslında bjk yener de; bjk yenerse maçta olay çıkar diye 0 verdim olay çıkacağını düşünerek.ne olacak şimdi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence berabere bitti sayılsın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş hükmen de olsa kazandığına göre 2 oynayanlar puanı alır.(Misal ben ) Şaka bir yana geçen sezonki hükmen maçlar hakkındaki uygulamaya baktım.Serkan abi o maçları puanlamaya dahil etmemiş.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Serkan abinin biz saha sonuçlarına göre tahmin yapıyoruz düşüncesi mantıklı bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Beşiktaş hükmen de olsa kazandığına göre 2 oynayanlar puanı alır.(Misal ben ) Şaka bir yana geçen sezonki hükmen maçlar hakkındaki uygulamaya baktım.Serkan abi o maçları puanlamaya dahil etmemiş.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Serkan abinin biz saha sonuçlarına göre tahmin yapıyoruz düşüncesi mantıklı bence.
    bence puanlamada hata var şöyle ki sadece 0-1-2 diyebiliyoruz,bol gol olur,çifte şans,maçta olay çıkar, golü şu atar gibi şeyler yok,mesela ben bursa-bjk için olay çıkar yazacaktım ama sadece rakam girebiliyoruz ben bjk kazanacakken bursa seyircisi olay çıkarır yazacaktım ama maç oynanamadı bile.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bence puanlamada hata var şöyle ki sadece 0-1-2 diyebiliyoruz,bol gol olur,çifte şans,maçta olay çıkar, golü şu atar gibi şeyler yok,mesela ben bursa-bjk için olay çıkar yazacaktım ama sadece rakam girebiliyoruz ben bjk kazanacakken bursa seyircisi olay çıkarır yazacaktım ama maç oynanamadı bile.
    İddaa oynamıyoruz burda Kaldı ki maç sonucunu tahmin ediyoruz ne olayı,ne golü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    So what?
    Saike

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri