Sayfa 361 / 367 İlkİlk ... 261311351359360361362363 ... SonSon
10,801 ile 10,830 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Allegri: Sadece 4 puana ihtiyacımız var

26 Nisan 2011 11:55 | NTVSpor.net
    Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, şampiyonluklarını ilan etmeleri için 4 puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

İtalya Ligi Serie A'da şampiyonluk yarışında son viraja girilirken Milan, mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Milano ekibinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, sadece 4 puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.
    Inter'in 8 puan önünde lider durumda bulunduklarını belirten Allegri yaptığı açıklamada, "Büyük bir avantajımız olduğu kesin. Mutlu sona ulaşmamız için hafta sonu alacağımız 3 puan sanırım yeterli olmaz. Alacağımız 4 puan bizi şampiyon yapar" şeklinde konuştu.
    Milan, bu sezon mutlu sona ulaşması halinde Serie A'daki 18. şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Del Piero_10 Misafir

Default 283 gole ulaşan Del Piero tarihe geçti

Juventus'un yaşayan efsanesi 283 golle Serie A'da aynı kulüpte forma giyerek en çok gol atan oyuncu oldu.

Alessandro Del Piero, zaten Juventus'un rekortmen oyuncusuydu. Ancak yıldız oyuncu bu hafta sonu attığı gollerle İtalya futbol tarihinde bir kulüp forması ile en çok gol atan futbolcular sıralamasında da il sıraya yükseldi.

Yaşayan efsane hafta sonu Catania'ya attığı gollerle takımına üç puanı getiremedi ama Inter forması ile 282 gol atan Giuseppe Meazza'yı geride bırakmayı başardı. 19 Eylül 1993 tarihinde siyah beyazlı forma ile ilk golünü atan oyuncu yaklaşık 18 yıl sonra bir rekora daha imza atmayı başardı.

Juventus formasını 673 kez giyen oyuncu gollerinin 204'ünü ligde kaydetti. Ancak Serie A'da 200'ler kulübüne girebilmesi için 16 gole daha ihtiyacı var. Del Piero tüm zamanlarda ise Serie A tarihinin Gabriel Batistusta ile beraber en golcü 9. futbolcusu konumunda.

Del Piero_10 Misafir

Default Mancini Juve'nin yakın takibinde

Juventuslu yetkililer menajeri aracılığıyla Roberto Mancini'ye teklif götürdüler.

Manchester City'nin İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini, İtalyan devi Juventus'un gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

Goal.com'un araştırmaları sonucunda ulaştığı bilgiye göre sezon sonunda Luigi Del Neri ile yollarını ayırmaya hazırlanan Juventus, İngiltere'de stresli günler geçiren Roberto Mancini'yi takımın başına geçirmek istiyor. Manchester City ile zorlu bir Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışı veren İtalyan teknik adamın da sezon sonunda İngiliz ekibiyle yollarının ayrılabileceği söyleniyor.

Goal.com'a konuşan Juventuslu bir kaynak, "Mancini de gündemde yer alıyor ve en öne çıkan isim durumunda. Walter Mazzarri'nin Napoli'den ayrılmak istememesi üzerine Juventus Mancini ile yakından ilgilenmeye başladı. Juventus birkaç haftadır teknik direktör arayışlarını sürdürüyor ve Mancini ile de bir görüşme yaptılar. Antrenörlerle gelecek planları hakkında konuşuyorlar ve Mancini, City'den ayrılmaya kararlı gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Juventus şu an ligde 53 puanla 7. sırada yer alıyor.

inşallah 200ler klubüne girebilir

kazandık artık şampiyon gibi bişeyiz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    kazandık artık şampiyon gibi bişeyiz
    Şampiyon Milan artık

tribünler son anlara doğru oldukça harikaydı orda olmayı çok isterdim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şampiyonluğa 1 maç kaldı

1 Mayıs 2011 18:03 | NTVSpor.net
    İtalya Ligi Serie A'da lider Milan, sahasında Bologna'yı 1-0 yenerek ikinci Inter ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

İtalya Ligi Serie A'da lider Milan sahasında Bologna'yı konuk etti. Şampiyonluk için gün sayan kırmızı-siyahlılar rakibini 1-0 yenerek ikinci sıradaki Inter ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.
    Milan'a galibiyeti getiren kritik golü 8. dakikada Flamini kaydetti. Bologna'da Francesco Della Rocca 82. dakikada kırmızı kart gördü.
    Milan haftaya deplasmanda Roma'yla oynayacağı maçtan 1 puan çıkarsa bile şampiyonluğunu ilan edecek.

Del Piero_10 Misafir

Default Di Natale: “Juventus ve Roma, Şampiyonlar Ligi’ni hak etmiyor”

Udinese’nin başarılı golcüsü Antonio Di Natale, Juventus ve Roma’nın Şampiyonlar Ligi vizesini hak etmediğini düşünüyor.

Son dönemde aldıkları kötü sonuçlarla Juventus ve Roma’nın ilk dört iddiasını arttıran Udinese’nin başarılı golcüsü Antonio Di Natale, sezonun genelinde daha iyi bir performans sergilediklerini ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak ettiklerini belirtti.

33 lig maçında 26 gol atarak Udinese’nin başarısında önemli paya sahip olan tecrübeli golcü, Juventus ve Roma’yı kızdıracak açıklamalar yaparken, “Sadece Lazio’yla dördüncülük için mücadele etmiyoruz. Juventus ve Roma da yarışın içinde. Ancak bu iki kulübün de Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak ettiğine inanmıyorum. Lazio ve biz bu turnuvada mücadele etmeyi, sezonun genelinde sergilediğimiz performansla daha çok hak ediyoruz. Ancak sezon sonunda sadece bir takım bu önemli organizasyona katılabilecek” dedi.

Udinese ve Lazio bu hafta sonu Şampiyonlar Ligi için karşı karşıya gelecek.

Del Piero_10 Misafir

Default Aquilani, Liverpool ve Juventus'un anlaşmasını bekliyor

Liverpool'dan Juventus'a kiralık olarak gelen Alberto Aquilani'nin menajeri Franco Zavaglia, Serie A'da kalmak isteyen oyuncu için iki kulübün transferde uzlaşmasını umuyor.

Liverpool'dan Juventus'a kiralık olarak gelen Alberto Aquilani'nin menajeri Franco Zavaglia, oyuncunun Serie A'da kalmak istediğini ve iki kulübün transferde uzlaşmasını umduğunu açıkladı.

Juventus genel direktörü Giuseppe Marotta bu hafta içinde yaptığı açıklamada Liverpool'un 16 milyon avro talep ettiğini ve buna transfer bütçelerinde yer olmadığını açıklamıştı. Marotta'nın bu açıklamayı Milan'ın oyuncunun fiyatını yükselttiği yönündeki söylentilere karşı yaptığı düşünülüyor.

26 yaşındaki İtalyan milli oyuncu konusunda iki tarafın uzlaşmasını ümit eden Zavaglia, Calciomercato.it'e verdiği demeçte, "İki kulübün meseleyi tartışmak üzere görüşüp görüşmeyeceğini bilmiyorum. Durumun kesin bir gelişme göstermesini bekliyor ve nihayetinde bir anlaşmaya varılmasını umuyoruz. Alberto açısından durum açık: İtalya'da kalmak istiyor. Bu yönde bir anlaşma olursa çok mutlu olacağız," dedi.

Zavaglia, oyuncu ile Milan'ın da ilgilendiği haberleri üzerine, "Hayır, bunlar sadece söylenti. Kırmızı siyahlılardan hiçkimse beni aramadı," şeklinde konuştu.

Juventus'un satın alma opsiyonunu 15 Mayıs'a kadar kullanması gerekiyor. Siyah beyazlı takım Pazar günü Chievo ile oynayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ibrahimovicin ronaldoyla birlikte oynaması lazım zlatan reale gelir umarım.tam bir ego savaşı olur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

AS ROMA 11: Doni, Cassetti, Burdisso, Juan, Riise, Pizarro, Brighi, Taddei, Simplicio, Vucinic, Totti

AC Milan 11: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso (cap.), Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic

Maç başlıyor.... 21:45 AS ROMA - AC MILAN (TV8 / Spormax)

Tribun Dergi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Roma tribunleri CurvaSud'da 1989 yilinda linc edilerek öldürülen taraftari Antonio de Falchi icin dev bir koreografi yapti.

Antonio de Falchi kimdir? (AS ROMA) http://fb.me/MCyLrs9h

Antonio de Falchi hakkında - http://bit.ly/iAwRZX

Tribun Dergi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlk yarı 0-0 berabere bitti. İbra takımı durduran adam oldu ilk yarıda. Roma daha etkin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beraberlik bize yetiyor her türlü böyle biterse bir şey kaybetmeyiz...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyon Milan!!! Roma ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğumuzu ilan ettik...Teşekkürler çocuklar...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şampiyon Milan Oldu .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Milan Ibrahımovıc'e sesleniyorum ''Sen hiç 2.lik gördünmü?''
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yani sene başında o kadar kötü olan bir takım sene ortasında birkaç hamle ile şampiyon oldu. Cidden muazzam bir iş başardı Milan. Tebrik etmek lazım hepsini.

mutluyuz, gururluyuz, huzurluyuz şampiyonuz bunu hakettik ve kazandık muhteşem bir sezondu Allegri baskılara rağmen bunun üstesinden geldi. Forza MilaN !!!

Ve AC Milan şampiyon!

İtalya Serie A’da son 2 haftaya girilirken AC Milan şampiyonluğunu ilan etti. Ligde son 3 haftaya en yakın takipçisi Inter’in 8 puan önünde giren AC Milan, deplasmanda Roma ile golsüz berabere kalarak 6 sezon aradan sonra mutlu sona ulaştı.

İtalya Serie A’da 2010-2011 sezonunun şampiyonu ligin bitimine 2 hafta kala AC Milan oldu. AC Milan, Serie A’da 18. kez şampiyonluğunu elde etti.
    Serie A’da son 5 hafta sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran AC Milan, ligin 36. haftasında başkent ekibi Roma’ya konuk oldu. Şampiyonluğunu ilan etmek için sadece 1 puana ihtiyacı olan konuk ekip, karşılaşmanın golsüz eşitlikle bitmesiyle birlikte istediğini aldı ve 78 puana yükselerek şampiyonluğunu ilan etti.

Konuk AC Milan, karşılaşmaya kontrollü başladı. Seyircisi önünde karşılaşmaya hızlı başlayan Roma, pozisyonlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı ve skoru değiştirme şansını kullanamadı.

AC Milan kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede pozisyon ararken, rakip fileleri havalandırmayı başaramadı ve karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
    Karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir oyun sergileyen AC Milan, topu kendi ayağında tutmak için büyük bir çaba sarf etti. Ev sahibi Roma da rakibinin savunmasını aşmayı başaramayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte AC Milan ihtiyaç duyduğu 1 puanı Roma deplasmanından çıkararak 78 puana yükseldi ve şampiyonluğunu ilan etti. En son 2003-2004 sezonunda mutlu sona ulaşan AC Milan, 6 sezon aradan sonra şampiyonluğa ulaştı.

NTVSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

seneye hedef şampiyonlar ligi inşallah şl yide kaldırırız seneye lig garanti zaten :P

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Milan.İnter'i hiç sevmem sevindim Milanın şampiyon olmasına gönül ister ki Juventus olsun ama yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İtalya'da sempati duyduğum Milan'ın şampiyon olmasına sevindim.Sonunda olması gereken yerdeler.Bu sene çok iyi kadro kurulmuştu.Eğer şampiyonluk gelmeseydi kötü olurdu.Tebrik ediyorum. Umarım devamı gelir.He bi de bu şampiyonluğu her Milan transfer haberi başlığının altında aynı esprileri yapmaktan kendi geri alamayan üyelerimize yolluyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 08.Mayıs.2011 at 01:27
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    He bi de bu şampiyonluğu her Milan transfer haberi başlığının altında aynı esprileri yapmaktan kendi geri alamayan üyelerimize yolluyorum.
    İşte bu söz herşeye bedel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan'a hep sempati duymuşumdur ben de.Sevindim şampiyon olmalarına

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İbrahimoviç ve zapotocny arasındaki ortak özellik gittikleri yeri şampiyon yapıyolar Bende sevindim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tebrikler Milan.İnter'i hiç sevmem sevindim Milanın şampiyon olmasına gönül ister ki Juventus olsun ama yapacak birşey yok.
    ...........................

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ben hala dalga geçerim çokta umrumda 30 yaşın üstünde adamları topluyorlar kupayı huzurevine götüreceklermiş

Şampiyon oldularda ne değişti gene yaşlı takım gene yaşlı ben Milan'da hazard'ları Neymar'ları görmek isterim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Ben hala dalga geçerim çokta umrumda 30 yaşın üstünde adamları topluyorlar kupayı huzurevine götüreceklermiş

Şampiyon oldularda ne değişti gene yaşlı takım gene yaşlı ben Milan'da hazard'ları Neymar'ları görmek isterim.
    Yav bırakın şu yaşlı muhabbetini onlarda ekmek parası kazanıyor FB'de Alex'in yaşı kaç nasıl oynuyor

Mesaj Yetkileri