Sevinirken sataşmalar olmasın
Seneye yaş ortalamasını yükselterek şampiyon olalım istiyorum.Bu oyuncularla kafa tutamıyorlar bize.Futbolunun son demindeki 35-36 yaşındaki oyuncularla oynarsak belki bir şansları olabilir.
Kalitesine laf etmedikben sadece genç yıldız görmek istiyorum.İtalya liginin yeniden izlenebilir olmasını istiyorum.Ben hiç beğenmiyorum şahsen.
Genç yıldız dedikyapato tamamda robinho yerine hazard istiyore
![]()
Hazard'a gerek yok. Hücum hattımız iyi hazard anlamsız olur
Aygün sana katılıyorum biraz rekabet olsun 5-6 tane 35 yaş ve üstü oyuncu alalım![]()
Milan'ım şampiyon oldu sonunda , Berlusconi iki yıldız sözü vermişti beklere ve orta sahaya transfer şart.Neymar'ı alsak keşke =)
Silvio'dan bir süpriz bekliyorum açıkcası![]()
Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Taye Taiwo'nun gelecek sezon kırmızı-siyahlı takımda forma giyeceğini açıkladı.
Fransa Birinci Ligi takımlarından Marsilya'nın Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo, gelecek sezon Milan forması giyecek.
Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Sky İtalia'ya yaptığı açıklamada, Marsilya ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek oyuncunun gelecek sezon Milan'da oynayacağını söyledi. Transferin iki taraf için de iyi olduğunu belirten Galliani, ayrıntı vermedi.
Bu arada, Nijerya Milli Takımı'nda da forma giyen Taiwo'nun Fransız vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulunduğu ve birkaç güne kadar bu konuda yanıt alacağı bildirildi.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güzel transfer.Milan bu kadronun üstüne böyle güzel transferler yaparsa yeniden ŞL kupasını alması çok uzak bir ihtimal değil.
So what?
Saike
Allegri: "Mexes ve Taiwo ile gelecek sezon için anlaştık, orta saha ve forvet transferlerine sonra bakacağız, sadece kupayı düşünüyoruz."
Allegri: "Mexes ve Taiwo ile gelecek sezon için anlaştık, orta saha ve forvet transferlerine sonra bakacağız, sadece kupayı düşünüyoruz."
Çok iyi transferler yapacağız anlaşılan gelecek sene...Umarım Ş.L'yi alabilecek bir kadro kurarız...Taiwo sol bekte harikalar yaratacaktır...
iyi bir transfer oldu bu önümüzdeki yıl içinde iddaalı olduğumuzu gösteriyoruz![]()
Harika transfer Mexes'i de almışlar o halde bir tane sağ bekle mükemmel bi defans hattı oluşturabilirler.Hücum oyuncuları zaten iyi.Geriye orta saha ve kaleci kalıyo.Orta sahayı bilmem milan fanı sayılmam da allah rızası için bi kaleci alın artık ya![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kaleciye gerek yok Abbiati'ye güveniyorum =) Orta saha transferi şart bir sağ bek de alınarak transfer kapatılabilir.
Güzel transferler dev sonunda uyanıyor. Ayrıca ;
Ibrahmiovic kiralık dı, bir forvet, bir de Gökhan Gönül alındı mı tamamdır![]()
Gönül zaten iki takımdan birinde oynasın benim içinİbrahimovic kalır takımda , forvete gerek kalmaz , ama neymar gibi bir yetenek alınabilir kanata ganso ismi geçiyo orta sahaya öyle bir takviye olabilir bence en önemlisi sağ bek sol ve defansın ortası çözüldü sağ bek öncelikli transfer olmalı
İtalya Serie A takımlarından Milan, Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'i transfer etti.
İtalya Serie A takımlarından Milan, Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'i transfer etti.
Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, yaptığı açıklamada Mexes'in gelecek sezon Milan forması giyeceğini söyledi. Allegri, Marsilya'nın Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo'yu da transfer ederek savunmayı güçlendirdiklerini belirtti.
4 yıllık anlaştığı Mexes'e yıllık 4,5 milyon euro ödeyeceği kaydedilen Milan, bu iki transfer için bonservis ücreti ödemedi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan çok sağlam transferlerle geliyor seneye eski günlerinde görmek dileğiyle
Milan çok sağlam kadro kuruyor valla Ibra'nında bonservisi aldı mı tamamdır![]()
Screw you guys, I'm goin' home
geri dönücez demiştim =)
İtalyan medyasına göre Juventus‚ Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Andrea Pirlo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Il Corriere dello Sport´da yer alan haberde Pirlo´nun menajerinin bu sabah saatlerinde Torino´ya gelerek Juventus yöneticileriyle son görüşmeleri yaptığı ve taraflar arasında anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
31 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında İtalya´da son dönemlerde birçok spekülasyon yapılıyordu. 10 yıldır Milan forması giyen Andrea Pirlo‚ önümüzdeki sezon Juventus ile kariyerinde yeni bir sayfa açacak.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi´nde olmayacak olan Juventus´da Pirlo´nun transferiyle birlikte kiralık olarak oynayan Alberto Aquilani´nin de Liverpool´a dönmesi bekleniyor.
Kaynak : Goal.com
Sakatlıktan kurtulabilirse bizim için olumlu bir transfer.31 yaş futbol için çok yüksek bir yaş değil artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ne diceğimi bilemiyorum milan ın efsanesi olan bi ismin juventusa gitmesi
Ben de şaşırdım doğrusu.
So what?
Saike
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin İsveçli golcü oyuncu Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
Manchester City, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic’i kadrosuna eklemek istiyor.
The Sun gazetesinin haberinde, dün Tottenham Hotspur'u 1-0 yenerek lig dördüncülüğünü garantileyen ve gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Manchester City'nin kadrosunu güçlendirmek için İbrahimoviç'i almak istediği bildirildi.
İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin ''Zlatan, Manchester City'ye gelmek isterse, ben ona hemen yer bulurum'' sözlerine yer veren gazete, kulübün 29 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için 20 milyon sterlinlik bir teklif yapabileceğini yazdı.
Şu anda kadrosunda Carlos Tevez, Mario Balotelli ve Edin Dzeko gibi yıldızların bulunduğu Manchester ekibinde, Arjantinli Tevez ve İtalyan Balotelli'nin yaz döneminde takımdan ayrılabileceği ileri sürülüyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!