1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Sadece Galatasaray (1.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

4.HAFTA

İLK 11'LER

Dev Derbide kazanan olmadı !

Derbi sonra Aykut Kocaman gazetecilerin sorularını yanıtladı

Trt muhabiri : İlk yarı takımınız adeta sahada yoktu rakibiniz tek kale maç oynadı ikinci yarıdaysa bambaşka bir fenerbahçe sahadaydı Dia'yla golü buldunuz fakat skoru koruyamadınız.Devre arasında soyunma odasında neler konuşuldu da bugün 2 farklı devre 2 farklı fenerbahçe izledik ?

Aykut Kocaman

- Öncelikle rakip oyuncuları ve antrenörünü kutluyorum ilk yarı gerçekten çok iyi bir oyun sergilediler Volkan'ın yaptığı kurtarışlar sayesinde ilk devreyi gol yemeden kapattık.Soyunma odasında oyuncularıma kazanmak için savaşmamız gerektiğini söyledim.Dia'nın golü sonrası takım rehavete kapıldı defans oyuncumuz adeta Stancu'ya asist yaptı.Herşeye rağmen Ali Sami Yen'de yenilmediğimiz için oyuncuları kutluyorum.

derken Okumuş

-Maça iyi başladık ilk yarı oyuna hükmeden taraftık ama bir türlü gol bulamadık.2.ci yarı yine savunma arkasına atılan uzun topla Dia buluştu ve Trabzon deplasmanında Umut'un attığı golün kopyası bir gol yedik.Stancu'nun golü bizim için armağan oldu.Umarım gelecek haftalarda gol yollarında daha etkili olur ve defanstaki sorunlarımızı çözeriz.

şeklinde açıklamalarda bulundu.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

1.MAÇ

Galatasaray maça fırtına gibi başladı ve devreyi 1-0 önde kapattı 2.yarıda Misimovic'in golüyle iyice rahatlayan Cimbom 79'da Rusol'ün golüyle son 15 dakika taraftarlarına stresli anlar yaşattı.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

5.HAFTA

Cimbom Kasımpaşa'yı eze eze 4 golle farklı yendi.

Mesaj Yetkileri