Basın toplantısında Galatasaray menejeri transferde acele etmediklerini doğru transferler yaptıklarına inandıklarını belirtti.İşte Okumuş'un açıklamalarından bazı satır araları
-Takımımıza transfer ettiğimiz futbolcular çok tanınmış yıldız oyuncular değiller ama hepsi birer yıldız adayı.
-Yeni transferlerde genç oyunculara yöneldik çünkü transfer bütçemizin elverdiği kadarıyla geleceğin kadrosunu kurmak istiyoruz.
-Galatasaray artık bir Ajax bir Porto klübü gibi hem oyuncu yetiştirip satan hem de başarıyı yakalayan bir klüp olacak.
İşte Galatasaray'ın Yeni Transferleri

Yiğit İncedemir
5.25 milyon dolara transfer edilen oyuncu'' Galatasaray'da futbol oynamak hayalimdi hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum'' açıklamalarında bulundu.

Serdar Gürler
5 milyon dolara transfer edilen oyuncu imza töreninde ''Galatasaray'da futbol oynayacağım için çok mutluyum.Hayalimi gerçekleştirmemde bana yardımcı olacak bir klüp bende Mesut abim gibi kendimi kanıtlayıp Avrupa'nın büyük klüplerinin dikkatini çekmek istiyorum.'' şeklinde açıklamalar yaptı.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ında kendisiyle ilgilendiğini yalanlamayan oyuncu ''Tercihimi Türkiye'nin en büyük klübünden yana kullandım'' diyerek daha ilk günden taraftarın gözdesi oldu.

Olcan Adin
Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen ve Gaziantep'e satılan oyuncu 4.5 milyon dolara şimdide Galatasaray'da ! Okumuş imza töreninde '' Olcan yetenekli bir oyuncu galatasaray'da iyi işler çıkaracağına inanıyorum. '' diyerek yeni transfere güvendiğini gösterdi.

Bikey Andre
Burnsley takımının başarılı oyuncusu 48 ay taksitle 10 milyon dolara galatasaray'da.Neill ve Gökhan'ın takımdan gönderilmesinden sonra defansta ki açığı kapatacak kaliteli bir oyuncu.

Ramazan Köse
Gençlerbirliği'nin genç file bekçisi yıllardır kaledeki soruna ilaç olur mu bilinmez ama kalede rekabetin olacağı kesin.Bonservis bedeli 200 bin dolar
Jairinho
500 bin dolara transfer edilen oyuncu geleceğe yönelik transfer olarak düşünülüyor.
İmza töreninin sonunda Okumuş'a sorulan ''Transfere devam edecek misiniz Baros'un satılmasından sonra bu mevkiye oyuncu almayı düşünüyor musunuz'' sorusuna
- ''Stancu'dan ve Colin'den Ligin ilk devresinde en yüksek verimi almaya çalışıcaz zaman zaman genç oyuncumuz Anil Dilaver'de forma şansı bulacak performanslarına göre klübümüzün bütçesini sarsmadan bir forvet alabiliriz'' cevabını vererek toplantıyı sonlandırdı.
Haber : Cnn Türk