NTV spor son dakika: Bobo: Bu Besiktastaki son macimdi... ??
NTV spor son dakika: Bobo: Bu Besiktastaki son macimdi... ??
Bobo kesin gidiyor, ntvspor birinci ağızdan altyazıda geçti, Forlan büyük ihtimalle geliyor...
Gerçi daha öncede söylemiştim ama Holosko nun gelişiyle forvet almasak bile olabilir bence... Özellikle son haftalarda tekrar formuna kavuşmuş gibi görünüyor.
Bobo gidiyor,ForLan geLiyor. Bobo nun gitmesine neden üzüLeyim ki ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Birşey olmaz gelirken de pek birşey vermemiştikAncak iki sene önce 5 milyon euro civarı bir teklif vardı, bana kalırsa o zaman satılmalıydı ama neyse artık kendisine başarılar dilerim.
Bobo gerçekten kaldığı süre boyunca çok büyük katkı yaptı bize. 120 civarı gol. Dile kolay. Sürekli birileri gitti geldi ama o kalıcı oldu şimdiyse yolcu.. Her şey için teşekkürler Bobo yolun açık olsun..
Diego , gel artık![]()
Bobo'nun kalması taraftarıydım ben.Fakat ikinci yarıdaki performansı sonrası gidebilir diye düşünmeye başlamıştım.Finaldeki performansından sonra miladını doldurduğuna karar verdim.Yolu açık olsun.Bize bugüne kadar yaşattıkları için teşekkürler.Açıkcası yerine Forlan geleceği için üzüldüğümü söylemem.İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur.
Fernandes'i alabilmek için uğraşılmalı.8 milyon satın alma opsiyonu var ama Serdal Adalı 3-4 arası bir şey teklif etmiş.Valla almak için bu fiyatın üzerine çıkılabilir.Çok yetenekli bir orta saha.Böylesini bulmak kolay değil.Dün akşamki performansı gerçekten harikaydı.Kupayı almamızda büyük payı var.
So what?
Saike
öncelikle bobonun gitmesine üzülmedim ayrıca forlan gelirse üzülürüm diyemem maliyetine bağlı olarak ederinden aza anlaşırsak ve maç başı anlaşırsak çok faydalı olur.fernandese gelirsek aga çok para ya 3te 4te istediği zaman koşan birinci çalımı attıktan sonra pas vermeyip ikinci çalımı deneyen ikinci çalımda tutarsa top kaybeden bi adam ama canı istediğinde 10 numara 5 yıldız oynayabiliyor onlada banko maç başı anlaşılırsa ve uygun bi bonserviste anlaşılırsa gelmesi iyi olur![]()
eto'o bitmiş.
Neredeyse oynadığı 2 maçta 1 goL atmış. İyi bir rakam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş yönetim kurulu Bobo ile anlaşmayarak çok pişman olacağı bir hamleye imza attı. Gelecek forvetin Bobo'dan fazla gol sayısına ulaşacağını sanmıyorum.
O'nun kadar kalırsa gayet ulaşabilir neden olmasın ? 2005'in ocak ayında geldi ve 6 senede 100 gol. Gayet atılabilir bir sayı. He Forlan gelirse o kadar uzun süre oynamaz o ayrı.
Bobonun gitmesine gram üzülmedim.Arkadaşlar gol sayısı falan hikaye.Bobo Beşiktaşa yarardan çok zarar sağladı.İyi bir kadro kurulacaksa bu takımın santraforu olamaz.Bu kadar ağır bir oyuncuya bu görev yüklenemez.Bobo 100 küsür gol atmış.Bu gollerin yarısından fazlası net gol vuruşuyla gelmeyen goller.Klasik Bobo vuruşu,top savunmacılara çarpar ve filelerle buluşur.Net bir golcü değil.İstikrarlı değil.Bize daha hızlı,topa daha hakim ve daha net bir golcü lazım.Bu Forlan mı?Hayır.Dede lazım değil bize.Ama Beşiktaş taraftarı Boboyu seviyor.Gutiyi seviyor,Guti gitmeyeceğini açıkladığında seviniyor.Çok cahiliz çok.Göremiyoruz gerçekleri.Bu Guti denen herifin Beşiktaşa attığı kazıkları kimse kimseye atmamıştır.Takımı şampiyonluk yarışından etti( Eskişehir maçında gördüğü kırmızı kart).Ligde kılını kıpırdatmadı,avrupanın izleyeceği maçlarda (avrupa maçları) şov yaptı.Şimdi de bir an önce sözleşme imzalamak istiyor.Tabi ister kim gitmek isterki böyle bir durumda?Para burada.Yatak burada(İnönü).Gece hayatı burada.İkinci yarı takımla dalga geçer gibi kılını kıpırdamamasına rağmen Glatasaray maçında oyundan çıkarken alkışlayan,gitmemesi için dua eden,ondan hala bişeyler bekleyen taraftar burada.Kaptanlık burada.İtibar burada.Neden gitsinki?Eğer giderse antrenman yapmak zorunda kalacak.Giderse oynamak zorunda kalacak.Niye gitsinki?
Bobo bey de sömürdü Beşiktaşın parasını hak etmemesine rağmen.Ama bitti sonunda.Ha şimdi kızacak bana fanatik Beşiktaş taraftarları.Bobolarına biricik Gutilerine saldırıyorum.Kızın,bir gün hak vereceksiniz.
Abicim sen kendinle çelişiyormuşsun gibi geldi bana. Hem diyorsun ki tabi gitmek istemez para burada o burada şu burada hem diyorsun ki Avrupa'nın izleyeceği maçlarda şov yaptı. Avrupa maçlarında şov yapan adam transfer için yapmaz mı bunu ? He yok Avrupa'ya gösteriş yapmak için öyle oynadı diyorsan yanlış Guti'yi tanıyorsun sen. Bizdeki Guti'nii ismini dünyada bilmeyen yok zaten.
Buradan Guti'ye körü körüne bağlı olduğum sonucu çıkmasın. Ancak yiğidi öldür hakkını yeme diye bir olay var. Sen diyorsun ki şampiyonluktan etti Es-Es maçıyla. Ben diyorum ki Trabzon maçındaki oyunuyla bize Türkiye Kupası'nı getiren adam oldu. O maçı kazanamasak gruptan çıkamazdık bilmem hatırlar mısın ?
Ayrıca bizi şampiyonluktan eden maç Aydınus beyefendinin bizi yaktığı İBB maçıdır. Onu da bir anektod olarak belirteyim.
Şov yaptı derken abartılı olarak söyledim onu.Oynadığı en iyi oyun olarak.
Öyle diyorsan öyledir kardeşim ama biraz da benim söylediklerimi düşün. Körü körüne eleştirmek olmaz körü körüne bağlılık olmayacağı gibi![]()
Haklısın hocam haklısın ben de Gutinin kendisi gibi oynamasını çok isterim eski bir Guti hayranı olarak.Aama maalesef Gutini bu takımdaki ömrü bitti.
Onu zaman gösterecek kardeişm. Yaz kampında her şey anlaşılır![]()
Guti yi her maç 30 ile 45 dakika arasında oynatmamız gerektiğini düşünüyorum. Ona göre kadro derinliği sağlanmalı, gerekirse her maç bir genç oyuncuyla başlayıp ikinci yarılarda oyuna alınmalı. Kontratının da bu seviyedeki bir oyuncu için normal olduğunu düşünüyorum. Unutulmamalı ki Nobre den sadece 500 bin euro fazla alıyor yıllık. Bu tür oyunculara bu paraları vermelisin ki takım bir yerlere gelsin... Bunu daha öncede konuşmuştuk ama Q7-Simao-Guti gibi yıldız dediğimiz oyuncular bizi bu sene Türkiye Kupası nda ve Avrupa da ayakta tutmaya çalıştı. Uefa nın da, Türkiye Kupası nın da bazı maddi getirileri vardır.
Bobo ise yıllık 1.2 milyon euro alıyordu, sanırım Figer le görüşülmüş, yüksek kontrat istekleri yüzünden anlaşılamamış. Şimdi merak ediyorum, Tabata bile 1.5 milyon euro alırken, daha düne kadar patladı patlayacak yıldız adayı dediğimiz Delgado bunun çok üzerinde ücret alırken, Bobo nun aldıkları mı gözümüze battıBobo vazgeçilemez bir oyuncu değildir doğru ama verdiği performansa aldığı ücrette normaldir. Figer de herhalde Nobre de bize attığı kazığı Bobo da da denedi ama bu sefer tutmadı.
Gayet bilinçli bir yönetim kadrosuyla yönetiliyoruz, Demirören e ve Ersan transferindeki hatalarına rağmen... Serdar Bilgili den beri bu kadar doğruyu bir arada hiç görmemiştim...
Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, gelecek sezonla ilgili soru işaretlerine twitter hesabından cevap verdi. Guti, "Gelecek sene İstanbul'da, Beşiktaş'ta kalacağım" dedi.
Real Madrid'de 25 yıla yaklaşan bir kariyerden sonra, 2010 Temmuz'da Beşiktaş'a transfer olan İspanyol yıldız Guti Hernandez, gelecek sezon da Beşiktaş'ta futbol oynayacağını açıkladı.
TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞ'IN
Yeni sezonda, bir başka ülkede futbol hayatına devam edeceği yönünde gelişmeler olan Guti, bu sabah twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gelecek sene İstanbul'da, Beşiktaş'ta kalacağım" dedi.
ÖNCE KUPA ZAFERİNİ KUTLADI ARDINDAN MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Kupa finalinden sonra twitter'dan Beşiktaş'ın elde ettiği zaferi takipçileriyle paylaşan ve takımın kutlayan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, zaferin hemen ardından taraftarlarına bir iyi haber daha verdi.
Guti, "Gelecek sene İstanbul'da, Beşiktaş'ta kalacağım" dedi. İspanyol futbolcu, Beşiktaş ile ligde 20 maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Guti'nin tüm turnuvalarda Beşiktaş adına 11 golü bulunuyor. Bugüne kadar 34 maçta ilk 11'de forma giyen Guti, 5 sarı 1 de kırmızı kart gördü.
Guti, son olarak Beşiktaş'ın penaltılar sonunda mutlu sona ulaştığı Türkiye Kupası finalinde, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 106 dakika forma giydi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Her şeye , tüm eleştirilere spekülasyonlara rağmen iyi haber..
guti'nin iyi bir istanbul rehberine ihtiyacı var. Gazetecilere kendini unutturması gerekiyor bi süre![]()
Bobo inşallah bize gelir. Çok beğendiğim bir oyuncu kendisi.
kesinlikle doğru söylüyorsun dostum biz önce büyükşehir de aydınus ardından da karabük maçında verilmeyen gol bizi bitirdi eğer onlar olmasa daha iyi yerde olabilirdik.Guti ilk yarıda mükemmel bi oyun sergiledi ama dün saydım şuan itibariyle 56 resmi maça çıktı Beşiktaş ve Guti ilk yarı çoğu maçta forma giydi o yaşına rağmen şuan ise onun sıkıntısını çekiyor.
eto'o bitmiş.
Bobo bizde kazandığı paranın sonuna kadar hakkını veren ender oyunculardan son zamanlarda.Bu konuda hakkını yemeyelim.Ama miladını doldurdu artık.İki sene önce nazını çekecek pozisyondaydık ama artık işler öyle değil.Bu yüzden gitmesinde sorun yok yerine çok daha iyisinin getireceğini varsayarsak.Guti ise ikinci yarıda,özellikle son dönemde büyük bir düşüşe geçti ki normaldir.Eğer ayrılmak istemiyorsa Guti her zaman yararlı olacak bir oyuncu bizim için.
So what?
Saike