Sayfa 363 / 367 İlkİlk ... 263313353361362363364365 ... SonSon
10,861 ile 10,890 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

alır mı alır valla City bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mümkün değil ne Milan Pirloyu ne Pirlo Milanı bırakır

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Transfer gerçekleşicek galiba büyük ölçüde ilerleme kaydedilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahimovic hep en tepeyi hedefleyen bir adam belki Milan şampiyon olamasaydı City şampiyonlar ligine yine gidiyor olsaydı olabilirdi ama şimdilik ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

milan ibrahimovicin opsiyonunu kullanmıştı bu durumda ibrahimovic milandan gider anca city e ki oda olanaksız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

City alır mı almaz mı orası ayrı mesela ama eğer bu transfer gerçekleşirse şampiyon olacakları kesin Zira Ibra'nın 2. olduğu henüz görülmüş duyulmuş şey değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok sevindim gerçekten. Avrupa'da tuttuğum takımın,en sevdiğim oyunculardan birini almasına...

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Pirlo Milan'a Inter'den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

çok şaşırdım, Pirlo gitmemeliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan, Pirlo'yu bırakacak. Barcelona'da istiyordu Pirlo'yu ama Xavi'nin yedeği olmak istemediği için orayı istemiyomuş Pirlo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Çok sevindim gerçekten. Avrupa'da tuttuğum takımın,en sevdiğim oyunculardan birini almasına...

Pirlo Milan'a Inter'den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
    doğru biliyosun ama milan'da 10 senesini geçirdi , bilmiyorum şok olurum giderse , formalı görmeden inanamam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

pirlo eski pirlo değil eğer izlediysen maçlarını bu sene ki avatarından da anlaşılıyor izlemişsin pirlo gattuso ambrosini abbiati nesta gibi adamlar varken kaptan olamadı belki milanoludur ama gitmesi bence gayet normal son zamanlarda allegri ilede anlaşamadığını düşünüyorum sonuçta pirlo bu 50 maç varsa sakat olmadığı takdirde ilk 11 başlamalı ama eskisi gibi başlatmadı allegri sağolsun birde de rossi patlama yaptıkça italyada 2.plana düştü malesef juveyede yakışır
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

city editor kullanmayı bırakmalı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Spiker Milan büyük bir seçim oldu sanırım diyor Cassano'da kesinlikle evet ama Sampdoria her zaman kalbimde derken tekmeyi yiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbra,kesinlikle bir piskopat.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Spiker Milan büyük bir seçim oldu sanırım diyor Cassano'da kesinlikle evet ama Sampdoria her zaman kalbimde derken tekmeyi yiyor .
    Tekmeden sonra ne diyor peki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zlatan sorunlu olduğunu bir kez daha gösterdi o bölgeye tekme atmak çok tehlikeli.Yavaşta vurmuyor,tekmeyi geçiriyor ki Cassano'nun tipinden belli canı acıdığı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyin Bedava diyor sanırım Cassano

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Beyin Bedava Bedava Ya Niye Hamallık Yapıyım Ki
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Zlatan sorunlu olduğunu bir kez daha gösterdi o bölgeye tekme atmak çok tehlikeli.Yavaşta vurmuyor,tekmeyi geçiriyor ki Cassano'nun tipinden belli canı acıdığı.
    Siyah kuşak Tekvandocudan daha iyi bildiğinizi yani İbrahimovic'ten daha iyi bildiğinizi varsaymak istiyorum istiyorum ama beceremiyorum =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Milan'ı çok severim hatta yabancı kulüpler arasında en sevdiğim takımdır ama Ibrahimovic yakışmıyor bu takıma şu hareketleriyle. Ne olursa olsun şu hareket yapılmaz yani.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi şakayı ne kadar çok abartıyosunuz adamın tarzı o biz enseye vuruyoruz adam tekme atıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Siyah kuşak Tekvandocudan daha iyi bildiğinizi yani İbrahimovic'ten daha iyi bildiğinizi varsaymak istiyorum istiyorum ama beceremiyorum =)
    Siyah kuşak olması bir anlam ifade etmiyor benim için.Daha önce yaptığı psikopatlıklar ortada adamın.Tekvandocu olduğu için kime nasıl vuracağını bilir diyorsun yani ? Adamın yaptığında bişey görmüyorsan sana bişey diyemem.Senin kurduğun ilişkiyide ben anlamak istiyorum ama maalesef beceremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Milan'ı çok severim , Milano'da bulundum , San Siro'da bulundum şampiyonluk kutlamasına gidemedim , İbrahimovic şu takımda görmek istediğim tek insandı onu da gördüm , bu kadar insan kalkıp İbrahimovic hakkında bu hareketlerinden dolayı tek açıklama yapmıyosa bence sadece abartma , futbol oynasam keşke aynı takımda olsam derdim herşeye rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Herkesin bakış açısı farklıdır.Bende İbrahimovic'i severim,iyi futbolcudur,yaptığı bazı hareketler sempatik gelir ama bu hareketi eşek şakası olmuş biraz.Herkesin bakış açısı farklıdır olaya ben o yönden baktım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siyah kuşak olması bir anlam ifade etmiyor benim için.Daha önce yaptığı psikopatlıklar ortada adamın.Tekvandocu olduğu için kime nasıl vuracağını bilir diyorsun yani ? Adamın yaptığında bişey görmüyorsan sana bişey diyemem.Senin kurduğun ilişkiyide ben anlamak istiyorum ama maalesef beceremiyorum.
    Sonuçta tekmenin ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmişsin ve temel tekniği hatta hepsi desem yeridir tekmeye dayalı bir sporda siyah kuşak bir adamın tekmesinin nasıl gittiğini yargılıyosun kaldı ki o tekmede hiçbirşey yok kick-boks sporuyla uğraşmış biri olarak söylüyorum ,biliyorum avrupa'da olanlar bunlar belki kamera önünde olunca çok saçma gibi gözükebilir hatta Türkiye'de de aynıdır da Avrupa'dan örnek vereyim onların bulunduğu yer olduğundan biz burda el şakasını çok yapıyoruz kimse de alınmıyo ertesi günü kimsede bir kırgınlık olmuyo.İnşallah 1-2 ay içinde Türkiye'ye dönücem yine samimi arkadaşlarımla bu şekilde geyik muhabbeti yapmaya devam edicem erkeğiz biz abartmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sonuçta tekmenin ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmişsin ve temel tekniği hatta hepsi desem yeridir tekmeye dayalı bir sporda siyah kuşak bir adamın tekmesinin nasıl gittiğini yargılıyosun kaldı ki o tekmede hiçbirşey yok kick-boks sporuyla uğraşmış biri olarak söylüyorum ,biliyorum avrupa'da olanlar bunlar belki kamera önünde olunca çok saçma gibi gözükebilir hatta Türkiye'de de aynıdır da Avrupa'dan örnek vereyim onların bulunduğu yer olduğundan biz burda el şakasını çok yapıyoruz kimse de alınmıyo ertesi günü kimsede bir kırgınlık olmuyo.İnşallah 1-2 ay içinde Türkiye'ye dönücem yine samimi arkadaşlarımla bu şekilde geyik muhabbeti yapmaya devam edicem erkeğiz biz abartmayın lütfen.
    Benimde tekvandocu akrabam , sağlıkçı ablam-babamdan bilerek söylüyorum,o ayakkabıyla kafaya atılan tekme tehlikelidir.İbra çok sert vurmamış bilerek ama Cassano'nun canının acıdığı her halinde belli.Elle yapılan şakanın ayakla yapılan şakayla bir tutulmayacağını sen daha iyi biliyorsun.Son olarak olayı erkekliğe bağlaman komik olmuş.Olayı daha fazla uzatmıyorum senin görüşün sana , benim görüşüm bana.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şaka yaptığı çok belli zaten Cassano vurduktan sonra gülüyor canı acısaydı kızabilirdi vs...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Aynen. Beyin Bedava...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benimde tekvandocu akrabam , sağlıkçı ablam-babamdan bilerek söylüyorum,o ayakkabıyla kafaya atılan tekme tehlikelidir.İbra çok sert vurmamış bilerek ama Cassano'nun canının acıdığı her halinde belli.Elle yapılan şakanın ayakla yapılan şakayla bir tutulmayacağını sen daha iyi biliyorsun.Son olarak olayı erkekliğe bağlaman komik olmuş.Olayı daha fazla uzatmıyorum senin görüşün sana , benim görüşüm bana.
    El şakası derken onu kastetmemiiştim , el - kol - ayak hepsini kastettim , erkekliğe bağlamamın nedeni hepimiz böyle mutluluktan falan böyle hareketler yapıyoruz gattusso lippi'nin boğazına sarılıyo sevinçten sadece böyle şeyler olabiliyor yani, yapıyoruz yani doğamızda var , olayı uzatmak değil tekrar belirtiyorum ben zaten bana mantık dışı bir mesaj geldiğinde dayanabildiğim sürece cevap vermemeye kavga çıkarmamaya çalışıyorum ki herkes buna meyilli , onun dışında sonuna kadar tartışmayı sürdürüp karşımdaki insanın benden bilgi almasını benim de ondan bilgi almamı isteyen bir insanım , böyle düşünmemeyelim lütfen.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Juventus'tan Benzema'ya 30 milyon Euro

Juventus'un Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema için 30 milyon Euro önerdiği iddia edildi.

İtalya'nın Juventus kulübünün Fransız forvet Karim Benzema'nın transferi için Real Madrid'e 30 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü.
    İtalyan La Gazzetta Dello Sport'un haberinde, Madrid'de Juventus yetkilileriyle görüşen Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 23 yaşındaki golcüyü bırakmak istemediği belirtildi. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Benzema'nın transferi konusunda Perez ile aynı fikirde olmadığı ve İtalyan kulübünün ısrarını sürdürdüğü kaydedildi.
    Juventus'un Real Madrid'in Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'yı da transfer etmek istediği ileri sürülüyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri