Emekler için teşekkür ederim. Bazı hatalar olmuş. Mesela benim boyum 1.80 kilom 77.
1.70 boy 69 kilo yansıtılmış. 120 kilo oyuncular falan var. Yine de zevkli eğlenceli bir şey olmuş.
Emekler için teşekkür ederim. Bazı hatalar olmuş. Mesela benim boyum 1.80 kilom 77.
1.70 boy 69 kilo yansıtılmış. 120 kilo oyuncular falan var. Yine de zevkli eğlenceli bir şey olmuş.
[email protected] adresine attığım mailin ekran görüntüsüdür.
Revolution'un mesajı olmasaydı bu mesajı yazmayacaktım ama demek ki sadece ben de değil bir kaç kişide hata var. Zihinsel özellikler, kullanılan ayak, boy, kilo değerleri yanlış girilmiş. Daha da fazla araştırmadım, kusur arar gibi gözükmek istemiyorum. =)
Örnek olarak 75 yazıyorsa benim onu 100 görme gibi birşeyim olamaz. Bana gelen dosyalarda böyleydi. Bende mantıksız buldum dataya işlerken ama heralde böyle olsun istiyorlar dedim.
Çünkü saçı mavi olmadığı halde mavi yapın diyenler oldu, kilosuda 120 olup çok iyi golcü defans olmak istiyor gibi düşündüm. Neyse dediğim gibi iki seçenek söylemiştim. Siz yanlış yazmadıysanız birisi sabote etmiş.![]()