ligin yarısı olmadı 50 gol attık nerdesesezon sonuna kadar böle gidersek 120 130 olur
![]()
Real Madrid
Barcelona
Diğer
ligin yarısı olmadı 50 gol attık nerdesesezon sonuna kadar böle gidersek 120 130 olur
![]()
14.Hafta
Deportivo tarihinde bu kadar ezik oynamış mıdır bilmiyorum ama tarihi farkı kaçırdık
![]()
Şampiyonlar Liginde 6/6 yaptık ve gruptan açık ara lider çıktık şimdi elemedeki rakibimizi bekliyoruz
![]()
15.Hafta
artık öyle futbol oynuyoruz ki gol yediğimizde yenilmiş gibi üzülüyoruz.barcelonaya yakışır bi futbol oynuyoruz Real Madrid Kendine yakışmayacak kadar güzel top oynuyo yenilmiyolar da keatalar anlaşılan biletlerini nou campta esene dek bu heyecan sürecek
![]()
interi elersem benimde kupa garanti
böyle kura olmaz ya uefa yönetim kurulu odası basmaksa iş biz en iyi oda basıcıyız bastırtmasınlar odalarını![]()
taklitlerimizden kaçının![]()
Darijo Srna Barcelona'da
Takımıyla sözleşmesini uzatmayan Darijo Srna takımımıza bedelsiz olarak katılmıştır hayırlı olsun
![]()
bi tek siz varsınız bu saatlerde kariyerlerde yazmasakta takipçinizim![]()
eto'o bitmiş.
R.Madrid bitti, önce ispanya kupası şimdide lig te fark yedik, valencia ilk kupa maçında takımımızı bii biçti bidaha toparlanamadık, artık şampiyonlar ligi hedefimiz
18.Hafta
çok bekledik mücadele ettik güzel futbol sergiledik para harcadık ve sonunda liderlik koltuğuna oturduk
![]()
Fark yok arada, pes etme. Madrid'i destekliyorum ben.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyon Real Madrid olacak inşallah valenciayı kınıyorum