Sayfa 247 / 480 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
7,381 ile 7,410 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013'te bitiyor, haberde yanlış yazılmış. Umarım transfer gerçekleşir, çok formsuz olan bir futbolcudan para kazanmak güzel olur. FCN blog dedikodu başlığı ile 4 milyon euro bonservis diyor, eğer bu rakam gerçekse çok daha güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

4 milyon avro çok uçuk bir rakam.Aynı parayı Ersan için isteyen Adana başkanıyla papaz oldu Serdal Adalı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Maiconun vücudu böyleyse hiç gelmesin zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Maiconun vücudu böyleyse hiç gelmesin zaten.
    Yorum müthiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta Beşiktaş'a giderse Acıbadem'den Fulya'ya koşarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan Balta haberi yeni değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İlk kez bu haberi 28 Mart'ta Hakan Gündoğar vermişti. Beğenmeyenleride anlamıyorum, ne istiyosunuzki sanki.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013'te bitiyor, haberde yanlış yazılmış. Umarım transfer gerçekleşir, çok formsuz olan bir futbolcudan para kazanmak güzel olur. FCN blog dedikodu başlığı ile 4 milyon euro bonservis diyor, eğer bu rakam gerçekse çok daha güzel olur.
    Ben bonservisle göndermeyeceklerini, elden çıkarmaya çalışacaklarını düşünüyordum. 4 M euro ise hiç gerek yok, Doğukan-Atınç ikilisi yeter bize. Hayatta kabul etmezler o fiyata. Belki takas falan düşünülebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    yalnız maiconda kafanın gölgesne bak kafaya bak fake bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Kaka'nın gelirse geleceğini ama Maicon'un gelmeyeceğini düşünüyorum. Maicon kaç yaşında olursa olsun dünyanın her kulübünde oynar. Kaka da öyle ama artık Kaka'nın pozisyonuna uygun futbol oynamayan takım sayısı çoğaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Douglas Maicon’s agent dismissed Besiktas’ claims they were in talks for the Inter right-back. “At the moment he is not for sale.”
    Last night Besiktas directors told Turkish CNN that they would wrap up a transfer for Maicon “within two weeks,” but the Brazilian’s representative denies these links.

“There is daily contact with Inter and as far as I can tell he is not for sale,” agent Roberto Calenda told Sky Sport Italia.

“If there had been an offer then we would’ve known about it, but we’ve heard absolutely nothing regarding Besiktas.

“At the moment he is not for sale, even if you can never say never in football.”

A far more likely destination would be Real Madrid, as Jose Mourinho already tried to reunite with Maicon last summer.

“Being the best right-back in the world, it’s only normal that he should be of interest to the biggest European clubs, but he is happy at Inter and does not intend to leave.”

Ertem Şener'in duyum yine puf çıktı : )

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forlan, İstanbul'u Schuster'e sordu...
    Beşiktaş'ın transferini bitirme aşamasına geldiği Diego Forlan, Alman teknik adam Bernd Schuster ile bir araya geldi.

Altyazı:

Forlan: Ya şehir nasıl
    Schuster: Çok iyi, çılgın ama çok büyük
    Forlan: Çok trafik var ama değil mi ?
    Schuster: Evet çok var arabayla hareket dahi edemiyorsun, deli oluyorsun orda.
    Forlan: Ama iyi değil mi, gerçekten iyi.
    Schuster: Evet...

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...14SXQ/?ref=KM2

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Hakan Balta haberi yeni değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İlk kez bu haberi 28 Mart'ta Hakan Gündoğar vermişti. Beğenmeyenleride anlamıyorum, ne istiyosunuzki sanki.
    Formsuz durumda olan bir oyuncu, büyük düşüş içerisinde ve bana göre hiçbir artısı olmayan bir oyuncu.

Bunlar benim Hakan Balta'yı beğenmememdeki nedenler. Milli takımda oynuyor, başka sol bek yok Türkiye'de.

İstediğim şey ise İsmail'in bir an önce kendisini geliştirmesi hem fizik hem de mental olarak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hakan Balta bence çok kaliteli bir oyuncu. Bakmayın bu sezonu kötü geçirmesine. İyi bir sezon geçiren var mı Galatasaray'da? Hakan Balta'yı koyun Fenerbahçe'ye, Trabzonspor'a sırıtmaz. Gayet de başarılı olur bence. Keşke Fenerbahçe transfer etse, ben çok isterim. Ayrıca savunmanın solu, ortası, orta sahanın solu ve ortasında da oynayabilmesi artısı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yönetim 17.30da boboyla görüşecekmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

BOBO GÖRÜŞME ODASINDA
    14.Mayıs.2011 15:44

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo'nun, bu akşam 17:30'da Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfürkaroğlu ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Yapılacak toplantıda Beşiktaş yönetiminin Bobo'ya astronomik bir rakam sunmayacağı, Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda bir teklif yapacağı gelen haberler arasında.

-HABER1903 -

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hakan Balta Beşiktaş'a giderse Acıbadem'den Fulya'ya koşarım
    Ben Avcılar'dan koşarım Fulya'ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

'Forlan benim kardeşimdir''

Portekiz basınına konuşan Simao Sabrosa, Forlan'ın Beşiktaş'a gelmesiyle çok mutlu olacağını ifade etti.

Bir süredir gerek İspanyol gerekse Türk basınında Uruguaylı forvet Diego Forlan'ın Beşiktaş'a transferi konuşuluyor. Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun Atletico Madrid ile transfer görüşmeleri yaptıkları, Forlan'ı siyah beyazlı takıma kazandırma çabaları ortada.

Portekiz basınına konuşan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Simao Sabrosa'dan Diego Forlan transferine yeşil ışık geldi. Simao yaptığı açıklamada; Forlan benim kardeşim gibidir. Atletico Madrid'den ayrılsam da hala Forlan ile sürekli irtibat halindeyiz. Hatta Türkiye Kupası zaferimizden sonra konuştuk, beni ve Beşiktaş'ı kutladığını söyledi. Türkiye'ye gelmesi beni çok mutlu eder. Takım içinde de yararı son derece fazla olacaktır. Sanırım şuan karar aşamasında. diye konuştu.

Portekiz basınına göre Manuel Fernandes, Quaresma, Guti ve Simao gibi yıldızları da kadrosunda barındıran Beşiktaş'ın Forlan'ı alabilecek gücü olduğu belirtiliyor.

sporx.com

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forlan'da olumlu gelişme!
    -SPORX ÖZEL HABER- Beşiktaş Quaresma, Guti, Simao ve Almeida gibi yıldızlarının yanına bir büyük ismi daha katmaya çok yakın. Diego Forlan transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Haber: Hilmi Sever
    http://twitter.com/hilmisever

Geçtiğimiz sezon transferde bombaları arka arkaya patlatan Beşiktaş, bu sezon da pek duracak gibi gözükmüyor. Siyah-beyazlıların yine hedefi çok büyük. Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu seçilen Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan. Beşiktaş'ın Forlan'a olan ilgisi hem Türk hem de İspanyol basınının bir süredir manşetlerini süslüyor.

Yaklaşık 15 gün önce Beşiktaş'ın yıldız transferlerinin baş mimarları olana Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile Madrid'de bir araya geldiğimizde de bu konuyu konuşmuştuk.

O gün iki başarılı yönetici Forlan'a olan ilgilerini saklamamış, Atletico Madrid Kulübü'nün en büyük hissedarlarından olan Miguel Angel Gil ile bu konuyu konuştuklarını ve tekliflerini ilettiklerini söylemişti.

Ama o gün tek sorun Forlan'ın yüksek maliyeti ve bonservis ücretiydi. Bu ücretin düşmesi halinde ise Forlan'ı kadrolarına katmak istediklerini belirtmişlerdi.

SERDAL ADALI VE CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU SPORX'E KONUŞTU. TIKLAYIN!..

PEKİ BU TRANSFERDE SON DURUM NE?

Atletico Madrid'den yıllık net 4,5 milyon Euro kazanan Forlan'ı transfer etmenin hiç kolay olmadığının altı çiziliyordu. Adalı ve Zülfikaroğlu, Forlan'ın alacağı yüksek ücretle de takım içi dengeleri bozmak istemediklerini belirtiyordu. Tabii bunun yanında Beşiktaş bir oyuncuyu istiyorsa maliyeti 10 milyon Euro da olsa verir diyerek de iddialarını ortaya koyuyorlardı.

OLUMLU GELİŞMELER VAR...

Ve bugün... Forlan konusunda Beşiktaş önemli yol katetti. Oyuncunun alacağı ücret ve Atletico Madrid'e ödenecek bonservis konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Astronomik rakamlar biraz daha aşağıya çekilmiş durumda ve arada artık çok büyük farklar kalmadı.

Tek sorun ise Forlan'ı ikna etmek. Uruguaylı oyuncunun Türkiye'ye gelme konusunda kafasında soru işaretleri bulunuyor. Beşiktaşlı yöneticiler artık Forlan'dan gelecek haberi beklemeye başladı.

FLORES SORUN DEĞİL ÇÜNKÜ...

Beşiktaş'ın, Atletico Madrid Teknik Direktörü Quique Sánchez Flores'i de takımın başına getirmek istediği iddia edilmişti.

Hatta Forlan'ın, Flores ile yaşadığı tartışma nedeniyle, Flores'in takımın başına gelmesi durumunda Forlan tranferinin zora gireceği konuşuluyordu. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS da "Flores gelirse, Forlan gelmez" başlığıyla bu gelişmeyi duyurmuştu.

Ancak böyle bir şey olmadığını çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Beşiktaş'ın bugüne kadar Flores ile ilgili hiç bir girişimi olmadı, hatta bu isim hiç gündeme bile gelmedi. Beşiktaş yönetimi henüz Tayfur Havutçu ile yola devam etmeyeceği konusunda kesin bir karara varmış değil. Bu nedenle Flores, Forlan'a bir engel teşkil etmiyor.

Bu transferle ilgili düğüm Forlan'ın vereceği kararla çözülecek. Sonuç olarak bir yıldızı daha Beşiktaş'ta görmeye çok yakınız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gel artık Forlaann

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sacma seyler pesinde kosuyoruz. Ileride efektif oynayan ve istikrarli bir bicimde gol atan bir oyuncu sart, Forlan da tam aradigimzi adam belki, ama Forlan ile hicbirsey halolmaz. Bu takimin yerli kalitesi berbat, bunu yakindan biz gorduk bu sene iste. Quaresma Simao Almeida Fernandes Guti transferlerini yapip 5. olduk ligde. Hem Forlan hem Maicon gelse ne yazar, yanina hangi yerliyi alacaksin? Tunay Torun, Omer Toprak, Mehmet Ekici gitti, Hamit Altintop da gitti sayilir, kim kaldi? Ceyhun Gulselam, Selcuk Inan zor, Kayseri ve Antep'in yerlileri o bonservis paralarina degmez. Elimizdeki birkac iyi yerliden Ersan gelecek mi o bile belli degil. Elinde 10 tane dunya yildizi olsa ne yazar, takimin yarisi yine ligde Nobre Aurelio Toraman Ekrem olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık takım başında yerLi hoca oLmaLı. Tayfur a Beşiktaş yönetimi ne oLursa oLsun sabretmeLi. Türkiye de KuLüp takımı oLarak ve MiLLi takımLar seviyesinde kazandığımız başarıLarın hepsinde başımızda yerLi teknik adamLar vardı. Bundan sonra da başarıLar geLicekse yerLi hocaLar iLe geLir. Şu anda Ligin zirvesinde giden iki takımın hocaLarı da yerLi. 3-4-5 sırada ki takımLarın hocaLarı da yerLi. Sezona yabancı iLe başLayan hocaLarın durumunu da görüyoruz. Türkiye de yabancı hocaLarın başarıLı oLması çok zor. Rijkaard,Schuster,DeL Bosque gibi Aragones gibi ne kaLite hocaLar geLdi ama gördük sonLarını. Lucescu ve Zico dışında başarıLı oLan Yabancı hoca yok Türk futboLunda. HaLa neden macere peşinde koşuLur anLamam. MiLLi takım Şenol ve Terim iLe tarihinin en başarıLı dönemLerini yaşadı, Hiddink gibi WorLd CLass bir hoca iLe şu anda FinaLLere kaLacakmıyız o biLe meçhuL. ErtuğruL sağLam gitti Türk futboL tarihini yazdı, Terim öyLe. ŞenoL güneş yine aynı şekiLde. Aykut Kocaman Fenerbahçe nin yıLLardır süren özLemini bitirmek üzere, aynı şekiLde yine ŞenoL hoca beLki de Trabzonspor un yıLLardır süren özLemini bitirecek. ToLunay Antep gibi bir takımı geLecek yıL çok can yakacak şekiLde oLuşturdu. Sivasın başında ki BüLent Uygunu da unutmayaLım. Ya İBB nin AbduLLah Avcısına ne demeLi ? Beşiktaşın yıLLar süren hasretini dindiren yine yerLi hoca Mustafa DenizLi değiLmiydi Yakın tarihte bu kadar başarıLı Türk hoca var. Yabancı hoca kim var sayabiLirmiyiz ? O yüzden herşeyden önce Beşiktaş takımı tamemen Tayfur a emanet etmeLi ve ondan sonra transfer çaLışmaLarına başLamaLı. Tayfur futboLcuLuğu zamanında birçok yıLdızın oLduğu takımda kaptanLık yaptı, hepsinden saygı gördü ve hepsi onun dediğine saygı duyuyordu. Bir çok kaLite hocaLar iLe çaLıştı. Her türLü takımı götürür.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Artık takım başında yerLi hoca oLmaLı. Tayfur a Beşiktaş yönetimi ne oLursa oLsun sabretmeLi. Türkiye de KuLüp takımı oLarak ve MiLLi takımLar seviyesinde kazandığımız başarıLarın hepsinde başımızda yerLi teknik adamLar vardı. Bundan sonra da başarıLar geLicekse yerLi hocaLar iLe geLir. Şu anda Ligin zirvesinde giden iki takımın hocaLarı da yerLi. 3-4-5 sırada ki takımLarın hocaLarı da yerLi. Sezona yabancı iLe başLayan hocaLarın durumunu da görüyoruz. Türkiye de yabancı hocaLarın başarıLı oLması çok zor. Rijkaard,Schuster,DeL Bosque gibi Aragones gibi ne kaLite hocaLar geLdi ama gördük sonLarını. Lucescu ve Zico dışında başarıLı oLan Yabancı hoca yok Türk futboLunda. HaLa neden macere peşinde koşuLur anLamam. MiLLi takım Şenol ve Terim iLe tarihinin en başarıLı dönemLerini yaşadı, Hiddink gibi WorLd CLass bir hoca iLe şu anda FinaLLere kaLacakmıyız o biLe meçhuL. ErtuğruL sağLam gitti Türk futboL tarihini yazdı, Terim öyLe. ŞenoL güneş yine aynı şekiLde. Aykut Kocaman Fenerbahçe nin yıLLardır süren özLemini bitirmek üzere, aynı şekiLde yine ŞenoL hoca beLki de Trabzonspor un yıLLardır süren özLemini bitirecek. ToLunay Antep gibi bir takımı geLecek yıL çok can yakacak şekiLde oLuşturdu. Sivasın başında ki BüLent Uygunu da unutmayaLım. Ya İBB nin AbduLLah Avcısına ne demeLi ? Beşiktaşın yıLLar süren hasretini dindiren yine yerLi hoca Mustafa DenizLi değiLmiydi Yakın tarihte bu kadar başarıLı Türk hoca var. Yabancı hoca kim var sayabiLirmiyiz ? O yüzden herşeyden önce Beşiktaş takımı tamemen Tayfur a emanet etmeLi ve ondan sonra transfer çaLışmaLarına başLamaLı. Tayfur futboLcuLuğu zamanında birçok yıLdızın oLduğu takımda kaptanLık yaptı, hepsinden saygı gördü ve hepsi onun dediğine saygı duyuyordu. Bir çok kaLite hocaLar iLe çaLıştı. Her türLü takımı götürür.
    Abi açıkcası benim tercihim yabancı hoca.Kulüper bazında yerliler kadar yabancıların da başarısı var.Çok iyi bir kaliteli yabancı hocanın gelmesini istiyorum.Oyuncularıyla iyi diyalog kuran,oyuncularını iyi motive edebilen,rakip takımı analiz eden,oyunu iyi okuyabilen bir hoca ile bu kadronun başarı kazanması çok zor bir olay değil.Böyle kaliteli bir yabancı bulamazlarsa,o zaman yerli hoca tercih edilebilir.Yerli hoca olacaksa da ben,Tayfur hoca ile devam edilmesinden yana değilim.Çünkü tecrübesi yok.Bugüne kadar hep ikinci adamdı.Eğer Tayfur hoca kalacaksa ona bir kaç sezon sabretmeliyiz.Fakat şu an sabredecek durumda değiliz.Yerli olacaksa illa,daha tecrübeli olan Mehmet Özdilek'i tercih ederim ben.Tayfur hocanın başka takımlarda mutlaka tecrübe kazanması gerekiyor.Yoksa harcanacak,çok bariz.Aykut Kocaman gibi veya diğer örneklerle bir tutulamaz.Çünkü Aykut hocanın belli bir tecrübesi vardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya bir gerçek var ki, Tayfur Hoca takımın başında kalacak, yalnız bu fikirlerinde haklılık payı var, olası bir başarısızlıkta direk hocaya sallamaya başlanırsa, yürümez bu iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi açıkcası benim tercihim yabancı hoca.Kulüper bazında yerliler kadar yabancıların da başarısı var.Çok iyi bir kaliteli yabancı hocanın gelmesini istiyorum.Oyuncularıyla iyi diyalog kuran,oyuncularını iyi motive edebilen,rakip takımı analiz eden,oyunu iyi okuyabilen bir hoca ile bu kadronun başarı kazanması çok zor bir olay değil.Böyle kaliteli bir yabancı bulamazlarsa,o zaman yerli hoca tercih edilebilir.Yerli hoca olacaksa da ben,Tayfur hoca ile devam edilmesinden yana değilim.Çünkü tecrübesi yok.Bugüne kadar hep ikinci adamdı.Eğer Tayfur hoca kalacaksa ona bir kaç sezon sabretmeliyiz.Fakat şu an sabredecek durumda değiliz.Yerli olacaksa illa,daha tecrübeli olan Mehmet Özdilek'i tercih ederim ben.Tayfur hocanın başka takımlarda mutlaka tecrübe kazanması gerekiyor.Yoksa harcanacak,çok bariz.Aykut Kocaman gibi veya diğer örneklerle bir tutulamaz.Çünkü Aykut hocanın belli bir tecrübesi vardı.
    İyide bu takıma Lucescu dan sonra Tigana geLdi, DeL Bosque geLdi, Schuster geLdi. Hangisi başarıLı oLdu ki. Kim geLicek daha takımın başına yahu. Mourinho geLmeLi o zaman senin dediğin yoruma göre ya da Arsen Wenger geLicek. Dediğin tipte yabancı bir hoca söyLermisin bana kim meseLa o adam geLirse senin dedikLerini yapacak. YerLi hocadan başka kimse senin dedikLerini yapamaz. Bir kez zaten yabancı hocaLar Türkiye Ligi anaLizi, rakip anaLizi yapmadıkLarı için maçLara 1-0 geride başLıyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yabanci-yerli ayirimi bana secme geliyor. Yerli-yabanci antrenor yoktu, iyi antrenor vardir, kotu antrenor vardir, ki uyum vs hepsi rol oynuyor. Lucescu, Gerets, Daum, Zico da yabanci, Riza Calimbay, Ziya Dogan da yerli, hangisini tercih edersin? Yerli olarak Besiktas'i kaldiracak 4 isim var bence, M.Denizli, S.Gunes, F.Terim ve Ersun Yanal. Tayfur Havutcu kupayi kazandirmasina ragmen bende pozistif bir dusunce yaratmadi. Bunu kadro secimlerine, oyuncu degisikliklerine, kenardaki durusuna gore soyluyorum.
    Yabanci konusuna gelirse. Sen dunya devleri disinda biryerde calismamis/basarili olamamis, egosu tavanda olan, buraya cebini doldurmaya gelen yabanci hoca getirirsen elbette olmaz. Ama daha dusuk klasmanda, hirsli, uyumlu bir antrenor getirirsen basarili da olabilir, mesela Gerets.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yabancı getireceksende başarıya aç kendini kanıtlama çabasında adam getireceksin.Aslında futbolcusundan yöneticisine kadar bunu kriter alacaksında neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı istememin sebebi,yerli hocaların atmosferden daha çok etkilenmeleri.(Medya,taraftar baskısı vs.) Mutlaka yabancı olsun diye de bir düşüncem yok ama.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sacma seyler pesinde kosuyoruz. Ileride efektif oynayan ve istikrarli bir bicimde gol atan bir oyuncu sart, Forlan da tam aradigimzi adam belki, ama Forlan ile hicbirsey halolmaz. Bu takimin yerli kalitesi berbat, bunu yakindan biz gorduk bu sene iste. Quaresma Simao Almeida Fernandes Guti transferlerini yapip 5. olduk ligde. Hem Forlan hem Maicon gelse ne yazar, yanina hangi yerliyi alacaksin? Tunay Torun, Omer Toprak, Mehmet Ekici gitti, Hamit Altintop da gitti sayilir, kim kaldi? Ceyhun Gulselam, Selcuk Inan zor, Kayseri ve Antep'in yerlileri o bonservis paralarina degmez. Elimizdeki birkac iyi yerliden Ersan gelecek mi o bile belli degil. Elinde 10 tane dunya yildizi olsa ne yazar, takimin yarisi yine ligde Nobre Aurelio Toraman Ekrem olacak.
    Benimde en çok kafama takilan yerli oyuncularimiz mutlaka yerli almaliyiz elimizdeki ile yürümez. Ersan kesinlikle ve kesinlikle alinmali alamazsak en çok ona üzülürüm. Forvet, kanat orta saha(ofansif) için yerli oyuncular almamiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ülkemizde yerli hoca yetiştirme sorunumuz var. Tayfur Havutçu'nun deneyimi olmayabilir. Hiddink ya da başka hoca kendiliğinden bu hale gelmemiştir. Kimbilir ne kadar zorluk çekmiştir. Rijkaard'ın Sparta Rotterdam'ı çalıştırdığı dönem, takımın küme düştüğünü okumuştum. Yabancı hocanın en büyük sorunu dil sorunudur. Tercümanla anlaştığı için futbolcularla hoca arasında her zaman mesafe olur. Ülkemizdeki yabancı dil eğitimi de yerlerde, bundan başka bir neden olarak da öğrencilerin ciddiyetsizliği de eklenince yerli oyuncuların yabancı hocayla anlaşması da beklenemez. Yerli/Yabancı çekişmesi daha çok kültürel ve toplumsal nedenlere bağlanmalı. Bugün komşu ülke Yunanistan'da eğitim alıp da Milan'da, Liverpool'da oynayan oyuncular bu dil eğitiminin yararını görmektedir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Son gelen yabancı hocaların hepsi ya başarısız oldu ya da yarıda bıraktı gitti. Tayfur Hoca başarılı da olsa başarısız da olsa biz istemeden gitmez. Yönetim ciddi bir karar vermeli, kalacaksa (ki bana göre kalmalı) yüzde yüz arkasında olmalılar, seneye takım bu sezon ki kadar kötü bir sezon geçirse bile... Yok gidecekse yeni bir heyecan yeni bir entrika, ama bana kalırsa yine kısa vadede bişey beklemeyin yeni gelecek yabancı hocayla. Schuster in sistemi kadar uygun bir sistem uygulayan başkası var mıdır bilmiyorum, yıldızlarında rahat oynayabilmesi için. Ama ilk senede yeni takım, yeni sistem, yeni hocayla olmuyor işte. Burada lig ya da Türkiye Kupası Şampiyonluğu ndan bahsetmiyorum. Avrupa da iddialı bir takımdan bahsediyorum ki, zaten elimizdeki kadro bu seviyede bir kadro...

Del Piero_10 Misafir

Tayfur Havutçu yeni bir Rıza Çalımbay olacakmış gibi geliyor bana.

Mesaj Yetkileri