Sayfa 249 / 480 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
7,441 ile 7,470 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Uruguay ın o kadrosunda kanatlarda kimler vardı?
    Hadi Simao bekini yardıma gelirde, Q7 nin açığını hissederiz sanki. Ancak şöyle de bir durum var, ilk yarıdaki Ernst ile ikinci yarıdaki Necip o açığı hissettirmez bize. Yoksa gerçekten etkili bir ikili olurlar forvette...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu seneki bütün transferlerde böyle oldu. Bence Forlan garanti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Forlan çok iyi transfer, fakat Beşiktaş defans için de önemli isimler almalı..

Cenk
    ?-?-Ersan-İsmail
    Quaresma-Fernandes-Ernst-Necip-Simao
    Forlan

Sağ beke Maicon ismi geçiyordu, ancak bence bu ismin alınması çok zor. Eğer alınabilirse stoper olarak Toraman oynayabilir.

Alınamaması durumunda, ki büyük ihtimalle alınamayacak sağ bekte Rıdvan'a güvenilip kaliteli bir stoper alınabilir, ki bu durumda hem Beşiktaş sağ bekteki sıkıntısını yabancı konten janı harcamadan çözebilir, hem de güven veren bir lider stoperle defans kurgusunu güçlendirip zayıf kaldığı tek noktayı da doldurabilir. Gelecek sene için mükemmele yakın bir kadro kurma şansı var Beşiktaş'ın, bakalım yaz sezonunu nasıl değerlendirecekler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Uruguay ın o kadrosunda kanatlarda kimler vardı?
    Hadi Simao bekini yardıma gelirde, Q7 nin açığını hissederiz sanki. Ancak şöyle de bir durum var, ilk yarıdaki Ernst ile ikinci yarıdaki Necip o açığı hissettirmez bize. Yoksa gerçekten etkili bir ikili olurlar forvette...
    Böyle bir 4-4-2 sisteminde göbekten oyun kurmakta çok zorlanırız bence..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şahsen forvet yerine sağ beke Bosingwa transferini bekliyordum Beşiktaş'tan.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Forlan çok iyi transfer, fakat Beşiktaş defans için de önemli isimler almalı..

Cenk
    ?-?-Ersan-İsmail
    Quaresma-Fernandes-Ernst-Necip-Simao
    Forlan

Sağ beke Maicon ismi geçiyordu, ancak bence bu ismin alınması çok zor. Eğer alınabilirse stoper olarak Toraman oynayabilir.

Alınamaması durumunda, ki büyük ihtimalle alınamayacak sağ bekte Rıdvan'a güvenilip kaliteli bir stoper alınabilir, ki bu durumda hem Beşiktaş sağ bekteki sıkıntısını yabancı konten janı harcamadan çözebilir, hem de güven veren bir lider stoperle defans kurgusunu güçlendirip zayıf kaldığı tek noktayı da doldurabilir. Gelecek sene için mükemmele yakın bir kadro kurma şansı var Beşiktaş'ın, bakalım yaz sezonunu nasıl değerlendirecekler..
    Sağ bekimiz Hilbert

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Geçen sene Bobo-Almeida da kafamız karışıyordu, bu sene de Forlan oynar herhalde de Almeida oynar mı nerede oynar diye kafamız karışacak galiba... 4-4-2 oynarsak tamamen kanatlardan oynarız sanırım. Hocanın işi kolay değil, üst düzey iki forvetle...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fernandes ve Necip ikilisi ile sikinti olmaz bence. Fernandes cok iyi oyun kuran bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sağ bekimiz Hilbert
    Yabancı kontenjanı sağ bek için harcanacaksa Hilbert'ten daha iyisi bulunmalı bence.. Beşiktaş'ın ofansındaki yabancı isimlerin çokluğu nedeniyle defansta ancak 1 yabancıya yer açılabiliyor. Onu da Hilbert ile harcamak çok da mantıklı gelmiyor bana. Onun yerine yukarıda da yazdığım gibi iyi bir lider stoperle anlaşılmalıdır bana göre. Sağda da Rıdvan'a güvenilebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yabancı kontenjanı sağ bek için harcanacaksa Hilbert'ten daha iyisi bulunmalı bence.. Beşiktaş'ın ofansındaki yabancı isimlerin çokluğu nedeniyle defansta ancak 1 yabancıya yer açılabiliyor. Onu da Hilbert ile harcamak çok da mantıklı gelmiyor bana. Onun yerine yukarıda da yazdığım gibi iyi bir lider stoperle anlaşılmalıdır bana göre. Sağda da Rıdvan'a güvenilebilir..
    Kesinlikle.. Zaten 1 tane olan yabancı hakkımızı Hilbert'ten yana kullanmak çok mantıksız olur..

Bu arada Ernst'in yerine Fernandes'i düşünürsek 4-4-2 de başarı sağlanabilir. Forlan'ın geriye dönük oyununun çok iyi olduğunu ve top rakipteyken 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 dizilişine geçebileceğimizi düşünürsek başarı ihtimali yüksektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Eğer öyleyse Guti ye yedek ararken, yedeğe Gutiyi almış oluruz İhtiyacımız olan 3 mevkiden biri dolmuş olur. Dediğim gibi stoperlerden biri kalırsa yabancı sağ bek e ayıracak kontenjanımız yok, ama eğer sağ bek alınırsa Toraman stoper oynamaya devam eder. Ben Toraman ın elimizdeki en iyi sağ bek olduğunu düşünüyorum. Yok eğer yabancı stoper gelirse, işler yine karmakarışık olur

Unutmadan, Q7 nin sağda oynadığını düşünürsek, sağda pek ileri çıkmayan Toraman ilaç olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

trabzondan serkan balcıyı alsak aslında mükemmel olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O'nu alacağımıza Rıdvan'ı oraya monte edelim kardeşim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence hem sagbek hem stopere gerek yok, Ersan alindigi surece. Ben Sivok'a guveniyorum, sagbeki de Toraman'in kotarabilecegini dusunuyorum, Ekrem ve Ridvan da duruyor zaten, arti Hilbert var.

Cenk
    Toraman Sivok Ersan Ismail
    Quaresma Fernandes Necip Simao
    Forlan Almeida

Rustu
    Ridvan Toraman Egemen Ekrem
    Hilbert Ernst Guti Erkan
    Nobre Kadir

Aslinda yerli solbek, forvet de gerekli olabilir yedek olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Cenk
    Forlan Almeida
    Aslında bu kadro fena sayılmaz ama Avrupa'da daha kaliteli beklere sahip olmamız gerekiyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bence hem sagbek hem stopere gerek yok, Ersan alindigi surece. Ben Sivok'a guveniyorum, sagbeki de Toraman'in kotarabilecegini dusunuyorum, Ekrem ve Ridvan da duruyor zaten, arti Hilbert var.

Cenk
    Forlan Almeida

Rustu
    Ridvan Toraman Egemen Ekrem
    Hilbert Ernst Guti Erkan
    Nobre Kadir

Aslinda yerli solbek, forvet de gerekli olabilir yedek olarak.
    Bana göre Beşiktaş'ın asıl sıkıntısının olduğu nokta savunma. Forvette zaten Bobo-Almeida dönüşümlü olarak gerekeni yapıyorlardı. O mevkii için alınabilecek en iyi oyunculardan biri alındı, Bobo'ya da muhtemelen yol göründü.. Ancak savunma konusunda hiçbir değişiklik olmayacak bu durumda, ki o zaman Forlan da Beşiktaş'ı kurtarmaz. Sivok da iyi oyuncu, ancak dediğim gibi bu noktaya daha lider özellikli bir oyuncu gerektiğini düşünüyorum, Beşiktaş'ın bu seneki sıkıntısının da bu noktadan (ve tabii ki sakatlıklardan) kaynaklandığını düşünüyorum.. Bu durumda Sivok yedeğe çekilebilir (ki kendisi ön libero olarak Ernst için de bir alternatif olarak kullanılabilir), sağda da Toraman-Rıdvan ikilisinden biri kullanılır. Ha tabii bu dediklerim tek forvetli sistem için geçerli..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben rıdvana eskiki kadar güvenmiyorum güvenemiyorum açıkçası uzun bi sakatlıktan çıktıktan sonra banyoda düşüp bi 2 ay daha sakatlanmasından olabilir.bize toromanda değil hilbertte dr de mevkisi bek olan bi adam lazım ve dlye bi alternatif almamız lazım, yada ismaili alternatif yapmamız lazım. ismail 2 yılda geliştirebilseydi keşke biraz kendini
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Marifet Diego Forlanı almak değil,onu besleyecek adam almak önemli.Ne Guti denen herif ne de başka biri aradığımız orta alan oyuncusu kontenjanını dolduramaz takımda.Ernst aynı forma olur mu muamma..
    Eğer yetenekli kanatları da harekete geçirmek istiyorsanız ona uygun bir ortaalan oyuncusu almalısınız.Klişe ifadeyle 2 yönlü oyuncu.Hayalimde hep Joao Moutinho var.Hem ortasahada fransız bir şekilde dolanmayacak hem de hücumu uçuracak bir komutan.Kanatları oyuna katabilir.Ama şu da unutulmamalı mümkün oldukça yıldız olmayan oyuncu alınmalı.Böylece hem kontratlardan hem dev egolardan arınırız.Bize bu gerek asıl.Beklere değinmeme gerek yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Marifet Diego Forlanı almak değil,onu besleyecek adam almak önemli.Ne Guti denen herif ne de başka biri aradığımız orta alan oyuncusu kontenjanını dolduramaz takımda.Ernst aynı forma olur mu muamma..
    Eğer yetenekli kanatları da harekete geçirmek istiyorsanız ona uygun bir ortaalan oyuncusu almalısınız.Klişe ifadeyle 2 yönlü oyuncu.Hayalimde hep Joao Moutinho var.Hem ortasahada fransız bir şekilde dolanmayacak hem de hücumu uçuracak bir komutan.Kanatları oyuna katabilir.Ama şu da unutulmamalı mümkün oldukça yıldız olmayan oyuncu alınmalı.Böylece hem kontratlardan hem dev egolardan arınırız.Bize bu gerek asıl.Beklere değinmeme gerek yok sanırım.
    Kendini oyuna vererek oynayan bir Fernandes , Moutinho'nun yaptıklarını pekala yapar kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Q7,Simao büyük oyuncular ama bir Forlan hayranı olarak Beşiktaş'a helal olsun diyorum.

Valla kurulan kadrolar, ismi geçen oyuncular güzel ama ben asıl teknik adam işini merak ediyorum. Her sene iyi oyuncular alıyoruz. Bakmayın kovarak yolladıklarımız da gelirken iyi oyunculardı.

Ama bu kurduğumuz kadroları bir türlü sahada göremiyoruz. Sahaya çıkan 11 hiç bir zaman en iyi 11 olmuyor. Teknik direktör koltuğuna oturan adam sapıtıyor, ya Bobo'yu sol açıkta görüyoruz, ya Delgado'yu ön libero, Ya Tabata'yı tek forvet, Holosko'yu sağ kanat. Sonra sakatlıklar, cezalar başlıyor Quaresma yerine Ekrem, Simao yerine Nihat, Ersan yerine Aurelio derken işler iyice sarpa sarıyor.

Ona göre Tayfur mu olur yabancı mı olur bilmiyorum, ama mecbur kalmadıkça takımın oturan düzenini bozmayan, oyuncuların yerleriyle oynamayan bir teknik adam istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    trabzondan serkan balcıyı alsak aslında mükemmel olur.
    10 Milyon Euro ve Rıdvan..

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Kemal'i kimden almışlar gerçekten çok merak ediyorum? Yalan haberde üstüne yok sevgili basınımızın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kemal konusunda Serdal Adalı şu zamana kadar hiçbir şey söylemedi yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Lucescu yakışır artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Fernendes iyi hoş da bonervisi çok yüksek.Gerçi Moutinho da yüksek olur ama bilmiyorum arasında bir seçim yapılacaksa Moutinho derim ben Ernst-Necip gibi iki tane emniyetimiz var zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Forlan çok iyi transfer. Tebrik ediyorum. Umarım bonservisine çok ödenmemiştir. Kontrat o kadar önemli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kemal konusunda Serdal Adalı şu zamana kadar hiçbir şey söylemedi yanlış hatırlamıyorsam
    Alttan alttan çalışıyorda ondan söylemedi. Hem Kemal hem Babası sırf bu yüzden numaralarını değiştirmek zorunda kalmış. Kulüpten önce oyuncuyu ayartmaya çalışıyor. Ama allah nasip ederse Kemal bu sezonda bizimle birlikte olacak. Seneye görücem ben o beleşe kapmaya çalışanları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E orası öyle tabi Moutinho ayrı bir olay tabi ama elimizde Fernandes varken ve Porto'nun da Moutinho'yu bırakması gibi bir olay söz konusu değilken bunu değerlendirmek lazım bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Forlan çok iyi transfer. Tebrik ediyorum. Umarım bonservisine çok ödenmemiştir. Kontrat o kadar önemli değil.
    5-5,5 milyon euro en fazla.

Mesaj Yetkileri