1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Mahalle arasından dünya futboluna...(Sezon 1)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sanırım takımı yaratırken bayağı bonkör davranmışsın finans iyi , itibar ülkesel. Soner Aydoğdu öyle kolay kolay kiralanamıyor ben Göztepe'ye getiremedim şahsen hatta Bank Asya takımlarına bile getiremediğim oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sanırım takımı yaratırken bayağı bonkör davranmışsın finans iyi , itibar ülkesel. Soner Aydoğdu öyle kolay kolay kiralanamıyor ben Göztepe'ye getiremedim şahsen hatta Bank Asya takımlarına bile getiremediğim oldu.
    Finans iyi diyor ama öyle iyi olan bir finans yok ortada transfer yapamadım maaş çok kötü durumda,editörde kulübün para yazan kısmına 1 milyon € yazdım o kadar.İtibara gelince de ligden çıkardığım Bugsasspor'a baktım ve onların değerini girdim yanlış hatırlamıyorsam 3500 falandı ben ilk 3000 yapmıştım sonra o takıma bakınca değiştirdim.

Soner nasıl geldi bilmiyorum ama daha birçok reddedildiğimiz görüşme oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

4-9.haftalar

Güzel bir önem oldu.Çoğu maçta ya sakatlık oldu yada kırmızı yedik hakemler bize karşı fena acımasız neden anlamadım ama dehşet derecede kart görüyoruz.Sakatlanan bir oyuncuda en az 2-3 hafta olmuyor.5-1'lik mağlubiyeti hiç haketmedik 3 topumuz direkten döndü ama rakibin her şutu gol oldu.Çorum maçıda talihsiz bir maç oldu.Son dk penaltı kurtardık ama dönen top gol oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

10.hafta

Bu kadar olmaz ya kırmızı yediğimiz yetöiyor gibi iki adamda sakatlandı adam kalmadı takımda.Adıyaman aldı başını gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

11-17 hafta

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Son maçlardaki başarılı performnsımız ile zirvenin ortağıyız.

Mesaj Yetkileri