Sanırım takımı yaratırken bayağı bonkör davranmışsın finans iyi , itibar ülkesel. Soner Aydoğdu öyle kolay kolay kiralanamıyor ben Göztepe'ye getiremedim şahsen hatta Bank Asya takımlarına bile getiremediğim oldu.
Sanırım takımı yaratırken bayağı bonkör davranmışsın finans iyi , itibar ülkesel. Soner Aydoğdu öyle kolay kolay kiralanamıyor ben Göztepe'ye getiremedim şahsen hatta Bank Asya takımlarına bile getiremediğim oldu.
Finans iyi diyor ama öyle iyi olan bir finans yok ortada transfer yapamadım maaş çok kötü durumda,editörde kulübün para yazan kısmına 1 milyon € yazdım o kadar.İtibara gelince de ligden çıkardığım Bugsasspor'a baktım ve onların değerini girdim yanlış hatırlamıyorsam 3500 falandı ben ilk 3000 yapmıştım sonra o takıma bakınca değiştirdim.
Soner nasıl geldi bilmiyorum ama daha birçok reddedildiğimiz görüşme oldu.
4-9.haftalar
Güzel bir önem oldu.Çoğu maçta ya sakatlık oldu yada kırmızı yedik hakemler bize karşı fena acımasız neden anlamadım ama dehşet derecede kart görüyoruz.Sakatlanan bir oyuncuda en az 2-3 hafta olmuyor.5-1'lik mağlubiyeti hiç haketmedik 3 topumuz direkten döndü ama rakibin her şutu gol oldu.Çorum maçıda talihsiz bir maç oldu.Son dk penaltı kurtardık ama dönen top gol oldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11-17 hafta
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Son maçlardaki başarılı performnsımız ile zirvenin ortağıyız.