Dortmund'un yeni sezon formalarından biri daha.Bence berbat olmuş . Hatta yabancı forumlarda Nuri'nin bu formayı giymemek için Madrid'e gittiğine dair geyikler yapılıyor
![]()
Dortmund'un yeni sezon formalarından biri daha.Bence berbat olmuş . Hatta yabancı forumlarda Nuri'nin bu formayı giymemek için Madrid'e gittiğine dair geyikler yapılıyor
![]()
Marsilya - iç saha
Marsilya - dış saha
Leverkusen - dış saha
Hamburg - iç saha
Bolton - iç saha
Coritiba
Dortmund
Köln - iç saha
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Chelsea'nin mavi, L'pool'un siyah, Marsilya'nın 2 forması da süper olmuş
Screw you guys, I'm goin' home
Marsilyanın formaları genelde güzel oluyor dışarda t-shirt niyetine bile giyilebilir yani (:
Marsilya dış saha forması harika olmuş![]()
Şu formanın fiyatı 150 dolar
Bu forma'da 80 dolar.
Nike bu sene saçmalamış çubuklu tasarımlarında.Juventus'un dış saha forması da rezalet.Marsilya,Chelsea ve Fransa'nın dış saha formasını çok beğendim.
O Barça'nın çubuklu forma kesinse mahalle takımı forması giyecekler resmen![]()
Barcelona'nın forması pazardan alınmış formalar gibi. Çok iğrenç...
Ben beklerdim ki özel bir forması olsun Barcelona'nın. Nike Barcelona için bile standartlarının dışına çıkmamış. Genelde o sezon ne tasarlıyorsa her takıma o formalardan yapıyorlar. İstisnalar oluyor bazen. Barcelona'nın çubuklusu da her takıma verdikleri klasik çubuklu tasarımı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Forma çok güzel ama reklam panosu gibi arkadaş.
Omuzlardaki yazılar olmasa on numara olurmuş. At mıdır nedir bir şeyler var orada![]()
Liverpool'un siyah forması güzel olmuş
Marsilya deplasman forması süper olmuş. Liverpool formaları da güzel. Milan'In beyaz formasını da beğendim.
Barcelona'nın formasını terziye 5 liraya diktiririm. O formada o arma olmasa 150 dolar değil 15 dolara alıcı bulamaz.
Milan'ın forması harika olmuş.. Eski retro tarzında.. Almayı düşünüyorum ciddi ciddi![]()
(/s)
Madrid forması almayı düşünüyordum vazgeçtim arkadaş, çok kötü olmuş forma. Deplasman formasını alırsam alırım.
Screw you guys, I'm goin' home
di maria da sünnet çocuğu gibisarı olan güzel oda kaleci şöyle nuri ye yakışır birşey yapsınlar
Madrid'in forma gayet güzel olmuş.Kaleci forması Dortmund forması gibi duruyo![]()
Real Madrid'in kaleci forması kötü olmuş. Diğer forma ise gayet güzel olmuş. Ama Di Maria üzerinden bakarsak bir forma bir insana ancak bu kadar yakışmaz.
Di Maria'nın tipe koptumKaleci forması kötü...