Bana bir heyecan geldi.İyi takım mı kuruyoruz ne![]()
Sadece SeLçuğu istiyorum. Başka kimseyi istemiyorum. Sadece SeLçuk geLsin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
TRANSFERDE SON DURUM
24.Mayıs.2011 22:34
![]()
2010-2011 sezonunun ardından transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş Transfer Komitesi Yöneticileri son günlerde yaşanan gelişmeleri HABER1903'e değerlendirdi. Yaptıkları açıklamada;
"Bu sene transfere yerli oyuncularla başladık. Egemen, Veli ve Tanju'nun transferlerini bitirdik. Burak Kaplan ile ise son aşamaya geldik. Yabancı transferi için çalışmalarımıza önümüzdeki hafta hız vereceğiz. Almanya'dan izleyip beğendigimiz genç oyuncular var, bu oyuncuları ileriye dönük olarak düşünüyoruz. Ibrahim Akin için kulübünden gelecek cevabı bekliyoruz" dendi.
Geçtigimiz sezon Trabzonspor forması giyen ve sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan ile ilgili sorumuza ise;
"Selçuk takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu, menajeri ile görüştük, ancak kendisini Fenerbahçe ve Galatasaray'ında istediğini biliyoruz. Selçuk'un karar vermesini bekliyoruz." şeklinde cevaplandı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Zamaninda Selcun Inan yerine niye Ugur Inceman'i aldigimizi anlamamistim. Belki o bölgede baska oyuncularimiz olabilir ama yinede Selcuk'u kadromuzda görmek isterim. Selcuk, Fernandes, Ernst ve Necip ile super orta sahamiz olur![]()
Zaten SeLçuk en sonunda bize geLicekmiş gibi bir his var içimde.
Karıştırmayın Selçuk'umun kafasını![]()
Rahat bırakın şu Selçuğu bize gelecek o![]()
bence bu senedeki en büyük transferimiz ersan gülüm ve fernandes olur. fazlasına gerek yok. selçuk biraz zor gibi ibrahim akına falan bu kadar para isteyen anadolu kulüpleri selçuğa ne kadar isterler..ama selçukta o kadar parayı haketmiyor değil hani.
selçuğun sözleşmesi bitiyor para isteyemezler
Selçuk İnan ortasahada çok iyi olur gerçekten. Ama orası zaten kalabalık ve kaliteli olan bölgemiz. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Ama rekabeti artıracağından faydalı bir transfer olur bence.
Selçuk İnan'ı alabilirsek çok iyi olur.Alamazsak da çok önemli değil.O bölgede iyi oyuncularımız var çünkü.Şu sağ/sol bek oynayan gurbetçi eleman için sevindim.O bölgeye alternatif en büyük ihtiyaçlarımızdan.Umarım kendisini gösterebilir.Gurbetçi oyuncu politikası yerli oyuncu açısından en mantıklı olanı.Çünkü ligdeki iyi yerli oyuncular için istenen ücretler çok astronomik.Gurbetçi oyuncuların alt yapıları daha iyi ayrıca. Egemen transferi de çok iyi.Hem yerli,hem bedava,hem de kaliteli.Daha ne olsun.Umarım oraya Ersan ve Kemal'i de alabiliriz.O zaman gelecek sezon geçtiğimiz sezonda yaşadığımız stoper sıkıntılarını bir daha yaşamayız diye düşünüyorum.Son olarak Bobo'nun yerine Forlan veya iyi bir golcü alabilirsek çok iyi olacak gerçekten.
So what?
Saike
Ayni Hamit gibi Selcugun da bize gelmesi surpriz olur ve cok sasiririm. Sportif ve maddi olarak FB bir adim onde, ilk 11 acisindan ve gonul bagi olarak GS onde, bize gelmesi icin hicbir neden yok bence.
Geçen seneki kadro üzerine, Guti nin yerine Selçuk u koyar, ikinci yarılarda Guti yi oyuna alırsak, harika olur. Gol sıkıntısı da asla çekmeyiz... İnan bu kadronun yaşayacağı en son sıkıntı gol olur
Ayrıca derdimiz o bölgedeki şişkinlik olsun, elimizde 33 lerinde bir Aurelio var, yedek kalmayı sıkıntı etmeyecektir... Ama diğer taraftan da haklısın, Selçuk un Beşiktaş a gelmesi için pek sebebi yok, ayrıca bize gelirse forma savaşı vereceği çok kaliteli oyuncular var.
Gelen gençlerle ilgili olarak da; Veli Kavlak, Tanju ve Burak... Hepsi 21-23 yaş civarı... En kötü ihtimalle bu oyuncular gelir gelmez oynayacak düzeyde olmazsa, 2 sene kirada kalır geri dönerler. Yine tutmazsa edeceğimiz zarar toplamda 2-3 milyon euro falandırBiri tutsa, dengi bir oyuncuya Anadolu da 10 milyon euro istiyorlar
Dahası ağzını aça Veli ile Burak ın çok yetenekli olduğundan bahsediyor, diğer bek olanıda görmek lazım, geçen sene en çok maça çıkanlardan biri olmasına rağmen pek fikir sahibi olan yok. Ama onunda mevkisi itibariyle önü açık. Zaten Burak ı FM den de biliyoruz. Transfer sezonu çok iyi gidiyor nazar değmesin.
Quaresma-Simao-Almeida. Bu uclunun toplamda seneye atacagi gol sayisi en fazla 25 olur, o da iyimser bir rakam. Bir takimin hucum hattinin atacagi gol sayisi minimum 40-45 olmalidir. Kagit uzerinde cok iyi oyuncularimiz var, cok ekstra isler yapabilirler, ama efektik ve gole donuk oyuncular degiller.
Sakatlık vb problemler olmadığı sürece Almeida tek başına 20 yi bulur sen meraklanma kardeşim.
Almeida bence tek forvet oynarsa 20'yi bulamayabilir Anıl sana katılmıyorum bu konuda. Çünkü çok iyi bir bitirici değil bu sene izlediğim kadarıyla söylüyorum. Ama çift forvet oynarsa bence hem Almeida hem de Beşiktaş için daha hayırlı olur. Guti'nin oynamaması lazım ama bunun için.
Q7-------Fernandes-------Necip--------Simao
-----------Almeida--------Transfer(Bobo)--------------
Almeida'nin su ana kadar kariyerinde bir sezonda sadece ligde attigi gol sayisi en fazla kac? Bildiigm kadariyla en fazla bu sezon, o da toplamda 15-16 falandir anca. Ortalamasi 12-13 ya vardir ya yoktur.
Tanju Kayhan transferi alternatif olması açısından doğru bir hamle. Her iki bekte de oynama özelliği ve yaşının genç olması avantaj. Ayrıca Veliyle beraber gelecek olması da uyum sürecini azaltacaktır. Burak Kaplan'ı ise tanımıyorum ama çok övülüyor, onun da genç olması bizim için iyi. Bakalım sırada başka gurbetçi var mı?Selçuk İnan'ın alınması ise bu sene en çok istediğim şeylerden biri. Aurelio gönderilip Selçuk alınsa tadından yenmez.
Hızlı ve doğru adımlar atılıyor bu sene, nazar değmesin. Bir de Ersan'ı bildirseydik şu borsaya artık. Arkasına da sağ bek ve forvet (Maicon ve Forlan mı desem yoksa?)
![]()
Almeida ve Simao yarım devre oynadılar, Q7-Almeida-Simao üçlüsü 27 golü bu haliyle bulmuş.
Düz mantık düşünsek tam devre oynasalar Almeida-Simao toplamı 32 Q7 de zaten 11 tane attı, 43 eder. Bir de takımın form düşüklüğü falan var. Simao nun içerden çıkıp verilmeyen golü var falanNeyse 43 yetmez mi? Bence yeter. Bunlar işin istatistik kısmı...
Diğer taraftan biz farklı maçlar mı izledik arkadaşlar? Q7-Simao-Almeida nın üçünün birden oynadığı hangi maçta gol atamadık? Hatta iddia ediyorum çoğu maçta 2 ve üstü gol atmışızdır. Biz bu 3 ünü zaten sabitleyip, geri 4 lümüzü sağlama almalıyız artık, bu adamlar zaten bir şekilde gol atıyor ya da attırıyor.
Bu arada Ekrem le sözleşme yenilenmiş, hiç sevemesem de 400 bin euro verilmeyecek oyuncu da değilHer yerde oynuyor nasılsa, 18 aldın mı her mevkiye bir alternatifin var demektir
![]()
Vagner Love haberleri patlasa da Ajansspor güvenilir bir kaynaktır.
-----
(ÖZEL HABER) Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren ve adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la geçen Selçuk İnan için devreye giren Beşiktaş, rakiplerinin arasından sıyrıldı..
Beşiktaşlı yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Selçuk İnan'ın menajeriyle 3-4 saat süren bir görüşme yaptı.
Yıldız oyuncuya, yıllık 3 milyon Euro ile şu ana kadarki en yüksek teklifi yapan siyah beyazlılar, transferi bitirme aşamasına geldi.
Babası fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan ve ailesi tarafından siyah beyazlı takıma gitmesi için baskı yapılan Selçuk'un daha yüksek fiyat veren bir takım çıkmadığı taktirde birkaç gün içinde imza atması bekleniyor.
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
AyrıL da geL SeLçuk.
Şu adam biriyle anlaşsada herkes bir rahatlasa![]()
Bırakın selçuğumuzu bize gelmeli![]()
Yıllık 3 biraz fazla gibi geldi bana ..
Biraz önce ntvspor da duydum, Egemen e kontrat 1.2, Fernandes e bonservis 3.1, kontrat 1.8, Veli Kavlak a 750 bin euro verilecek dendi. Veli hariç çok uygun fiyatlara anlaşmışız eğer doğruysa bunlar.
Sezer i ancak bu fiyata alabiliriz bence... Yıllık 3 çok gibi görünüyor gerçekten ama bonservisli yabancı Fernandes e verilen toplam bedelle kafa kafaya geliyor neredeyse...
Selçuk abi Sezer değil![]()
Almeida bu sezon 45 resmi maç, 20 gol atmış. (İlk yarıda eski takımı dahil)
Quaresma 39 resmi maç 11 gol.
Simao 44 resmi maç 14 gol. (Eski takımı dahil)
Guti 37 resmi maç 11 gol.
Bobo'nun da 41 maçta 16 golü var.
Bence gol problemi yaşamayız. Bobo'nun yerine gelecek adam Bobo kadar gol atsa yeter. Ayrıca çaktırmasa da Simao ayağı düzgün, nerede duracağını bilen, zaman zaman gezen forvet gibi takılan oldukça golcü bir oyuncudur. Herşeyden öte Fernandes'in de bu sene skora daha çok katkıda bulunacağını düşünüyorum.
Benim için en önemli olay Fernandes ve Ersan'ın kalması ile kanatların yetenekli gurbetçilerle yedeklenmesiydi. O işler tamam gibi gözüküyor. Şimdi Nihat'tan sonra Bobo ile Nobre'nin de ayrılmaları durumunda ileriye 2 golcü oyuncu takviyesi yapılması lazım. Hatta Almedia'nın da gitme durumu dillendiriliyor. Bu durumda en az 3 golcü oyuncuya ihtiyaç var. Adaylarımız çok sözü edilen Forlan, Mustafa Pektemek ve Holosko ile takası düşünülen İbrahim akın. Kağıt üzerinde fena gözükmüyor ama ben gene de Almeida ile Bobo'dan bir tanesinin mutlaka takımda tutulması taraftarıyım. Almeida Real'e vs. gidecekse Bobo kalmalı. Almeida kalıyorsa Bobo gitse de bağrımıza taş basıp yolcu ederiz.