Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer görsel açıdan yeterli mi ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Evet

26 66.67%
  • Hayır. Daha detaylı olabilir.

13 33.33%
Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 771 sonuç

Konu: Championshipte FCUM ile kör topal |Sezon 8|

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    yukarıda yazmıştım championshipteki ekiplerin reserve oyuncuları bile gelmeyi kabul etmiyor malesef.şöyle diyim curri yi bilirsin belki ben yerine samsunspora gitti ben daha yüksek maaş önermiştim hemde yada dudzka yıllık 250bin önerdim o gitti levanteye 80bine
    oda itibardan ötürü sende yakında itibarın arttıkça sende o oyuncuları alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    işte onları değerlendir kiraya gönder pilot kulüp bul mutlaka onların genç oyuncuları da sana yardım ederler
    pilot klübüm var everton bu seneye kadar çok faydalandım onlardan ama onlar bile yardım etmiyor bu sene kiralıklard para istiyorlar yönetime başka bul dedim bulmayız dedi resti çektim sallamadılar bile.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Aslında kaza bela premiere çıksan girişin 45 düşersen 30 küsür milyon euro veriyorlar
    aynen baktım kurallara filan onu bekliyorum ben bi sene kaza bela çıkayım düşmem orada 5 yıl içindede şampiyonluğa giderim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

mesela leeds e alsan o championship teki reserve takımlarının oyuncularıda gelir neden çünkü iş tanınmışlıkta bitiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oda itibardan ötürü sende yakında itibarın arttıkça sende o oyuncuları alırsın
    itibarımın artması için eplye çıkmaktan başka çözüm yok malesef
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

pilot klübüm var everton bu seneye kadar çok faydalandım onlardan ama onlar bile yardım etmiyor bu sene kiralıklard para istiyorlar yönetime başka bul dedim bulmayız dedi resti çektim sallamadılar bile.
    işte bunun adı belli İTİBAR BAŞKA BİŞİ YOK

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

mesela leeds e alsan o championship teki reserve takımlarının oyuncularıda gelir neden çünkü iş tanınmışlıkta bitiyor
    orası öyle tabi ki ama bizim hedef 15 yılda epl idi 8 sezon önce belirlediğimiz.Ayrıca klüp itibarı kötü kendi itibarımı world class ayarlamıştım.Benlik bi durum değil yani yönetimin posta koyması
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

itibarımın artması için eplye çıkmaktan başka çözüm yok malesef
    ÇIKMAK SANA ÇÖZÜM GETİRMEZ ANCA LİG KUPALARINDA VE DİĞER ORGANİZASYONLARDA MUTLAKA BAŞARILI OLMAN LAZIM

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aslına FA cup tarzı kupalarda 3,4. turlara çıksan çok faydalı olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Sen Bence Diğer Liglerden Almaya Bak Fransa Gibi Liglerden Bak ülkelerden Bak

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

HELE HELE LİG KUPASI ÇOK ÖNEMLİ

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ÇIKMAK SANA ÇÖZÜM GETİRMEZ ANCA LİG KUPALARINDA VE DİĞER ORGANİZASYONLARDA MUTLAKA BAŞARILI OLMAN LAZIM
    çıkmak gayette iyi bi çözüm olur benim için championshipte şampiyon olana 64bin euro veriyorlar yayın gelirleride 7 milyon civarında eplde ise sonuncuya 920bin euro veriyorlar yayın gelirleri nerden baksan 15-20 arasında değişiyor.FA cupta en son 16ya kaldım maddi olarak getirisi yok denecek kadar azdı itibarımı çok az arttırdı.carling cup keza öyle jptyi kazandım 30 bin euro verdi federasyon.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

çıkmak gayette iyi bi çözüm olur benim için championshipte şampiyon olana 64bin euro veriyorlar yayın gelirleride 7 milyon civarında eplde ise sonuncuya 920bin euro veriyorlar yayın gelirleri nerden baksan 15-20 arasında değişiyor.FA cupta en son 16ya kaldım maddi olarak getirisi yok denecek kadar azdı itibarımı çok az arttırdı.carling cup keza öyle jptyi kazandım 30 bin euro verdi federasyon.
    PARA KONUSUNDA BİŞİ DİYEMEM BANA DÜŞMEZ AMA İTİBAR ÖNEMLİ

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

carlingde pek yükselemedim 8 senedir ama verilen para ödüllerine baktım pek yok sadece şampiyona var bide tv gelirleri ama onun içinde son 16ya kalmak gerekiyor iyi miktar gelmesi için.FA cupta son 16ya kalma maçında bile pek para gelmedi.

Sen Bence Diğer Liglerden Almaya Bak Fransa Gibi Liglerden Bak ülkelerden Bak
    transfer için mi almanyadan pek düşünmüyorum eplye çıkınca araştıracağım ama fransadan bi çok futbolcum var.

HELE HELE LİG KUPASI ÇOK ÖNEMLİ
    işte itibar konusunda önemli ama son 8e kalmak lazım oda artsın diye maddi açıdan çok çok önemli değil malesef zaten ilk 8 e kalan bi takım eplyede rahat rahat çıkar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

PARA KONUSUNDA BİŞİ DİYEMEM BANA DÜŞMEZ AMA İTİBAR ÖNEMLİ
    sandığın kadar önemli değil malesef itibar için en az son 8 takım arasına kalmak gerekiyor ve bunu düzenli bi şekilde olması gerekiyor zaten bi npowerr takımı son 8e kalabiliyorsa çok rahat premiershipede çıkar.
    eto'o bitmiş.

EPL'yi hakettik artık Şampiyonluk gelirse gezegeni yakarım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

EPL ye daha çook zaman var dostum ben EPL ye gelene kadar sen nPowerları çok rahat görürsün

şampiyonlukta ben bu oyunu bırakırım bile
    eto'o bitmiş.

EPL ye daha çook zaman var dostum ben EPL ye gelene kadar sen nPowerları çok rahat görürsün

şampiyonlukta ben bu oyunu bırakırım bile
    Benim durumda garanti değil valla şuan 3.sıradayız. Terfi için ilk 2'ye girmek lazım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun kardeşim seneye de EPL'deyiz inşALLAH...

Maşallah bu azimle gidersen 5 yıl içinde şampiyonlar liginide alırsın artık helal olsun valla bu kadar sezon sıkılmadan takımı nerelere getirmişin

baktım şimdi birkaç tanesine robbie brady, niklas hoheneder, pablo sarabia, guy gnabouyou, martin jiranek, toni silva(gelirse çok iyi olur), antonio german, graeme banks, ryan bennett

bulabildiğim oyuncular bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Benim durumda garanti değil valla şuan 3.sıradayız. Terfi için ilk 2'ye girmek lazım
    hallolur hallolur ilk 3 sene direk atlada sonra çifte dikiş başlasada sorun değil

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Helal olsun kardeşim seneye de EPL'deyiz inşALLAH...
    eyvallah kardeşim onun için mücadele edeceğiz ama yönetime orta sırada bitirme dedik bakalım

Quote Originally Posted by osmanzen View Post
    Maşallah bu azimle gidersen 5 yıl içinde şampiyonlar liginide alırsın artık helal olsun valla bu kadar sezon sıkılmadan takımı nerelere getirmişin
    gel sen ne çektiğimi birde bana sor ara ara sıkılıyorum 2-3 gün ara veriyorum özlüyorum takımımı dönüyorum hemen şl içinde net diyorum +10 senesi var
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    baktım şimdi birkaç tanesine robbie brady, niklas hoheneder, pablo sarabia, guy gnabouyou, martin jiranek, toni silva(gelirse çok iyi olur), antonio german, graeme banks, ryan bennett

bulabildiğim oyuncular bunlar
    brady; ml/aml oyuncusu malesef işimi görmez.

hoheneder; mevkiisinde 4-5 tane oyuncum var bendeki takımın yarısından iyi bi profili var ama lükse kaçar alırsam

sarabia; buda kanat oyuncusu malesef.

gnabouyou; gözlemci gönderdim güzel bi profili var alternatifim olabilir forvette.

jiranek; abimiz bırakmış futbolu

toni silva; bu sene portekize gitmiş profili çok iyi ama kanat oyuncusu.

german; QPRde gözlemcileri yolladım.

banks; yok ortalarda bu elemanda.

ryan bennent; aston villada yıllık 3 milyona döktürüyor

dostum çok teşekkür ederim her tür önerine açığım aklına geldikçe yazarsan sevinirim
    eto'o bitmiş.

Usta valla bana bir teklif gelirse 2-3 lig yukardan, kaçabilirim klüpten ama sezon sonu, hedefleri yarıda bırakırsak olmaz

10 sene çok şl için 5 sene sonra gruplara kalırsın.

bende QPR ile oynuyorum ilk sene ligden çıkarmıştım fakat 4 sene sonra mali durumum kötü olduğu için iyi oyuncularımı satmıştım sonra ligden düştüm tabi. Tekrar çıkardım ligden. Bakalım ne olucak bu sene....

aklıma gelenleri yazarım tekrardan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Usta valla bana bir teklif gelirse 2-3 lig yukardan, kaçabilirim klüpten ama sezon sonu, hedefleri yarıda bırakırsak olmaz

10 sene çok şl için 5 sene sonra gruplara kalırsın.
    gitme kal bence çok daha zevkli olur 3-4 seneye amaç taratarın takımını en iyi yerlere getirmek.10 sene cidden sürer ben burdan 5 seneye çıkabilirim

bende QPR ile oynuyorum ilk sene ligden çıkarmıştım fakat 4 sene sonra mali durumum kötü olduğu için iyi oyuncularımı satmıştım sonra ligden düştüm tabi. Tekrar çıkardım ligden. Bakalım ne olucak bu sene....

aklıma gelenleri yazarım tekrardan.
    bana daha en yüksek teklif 600 binle bi oyuncuma geldi ondan sonrakiler 15bin 20bin max satmıyorum o yüzden.QPR baya baya iyi itibarıda iyi durumuda iyi bende bi epldeler bi championshipteler.
    eto'o bitmiş.

filip pivkovski forvet, jay simpson, george boyd, amara diane

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

tebrik ederim hocam...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

filip pivkovski forvet, jay simpson, george boyd, amara diane
    oyunu açar açmaz bakacağım bu elemanlara jay simpson ile boydu biliyorumda ötekilerini inceleyeceğim teşekkürler yardımın için

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    tebrik ederim hocam...
    teşekkür ederim dostum

Ayın 2sine kadar finallerim var malesef sonrada varda 30-31-1-2 arka arkaya 4 tane oyuna tam 1 hafta ara veriyorum çok özliyeceeeeeeeeeeeeeğim ara vermezsek finaller şemsiye sıtaylaaa olur inşallah dayanırımda oynamam
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeşim bitir şu finalleri artık hadi yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

10 unda bitiyor sınavlarım ama yarından sonra bi rahatlıyorum 1 hafta sınavım yok adam gibi hafta sonu evde oturursam sezonu bitiririm diye düşünüyorum ama 46 maç kupalarla beraber 60 maç sürüyor nerdeyse 2 sezon Türkiye liginde
    eto'o bitmiş.

Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri