Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
pilot klübüm var everton bu seneye kadar çok faydalandım onlardan ama onlar bile yardım etmiyor bu sene kiralıklard para istiyorlar yönetime başka bul dedim bulmayız dedi resti çektim sallamadılar bile.
aynen baktım kurallara filan onu bekliyorum ben bi sene kaza bela çıkayım düşmem orada 5 yıl içindede şampiyonluğa giderim![]()
eto'o bitmiş.
mesela leeds e alsan o championship teki reserve takımlarının oyuncularıda gelir neden çünkü iş tanınmışlıkta bitiyor
Aslına FA cup tarzı kupalarda 3,4. turlara çıksan çok faydalı olur.
Sen Bence Diğer Liglerden Almaya Bak Fransa Gibi Liglerden Bak ülkelerden Bak
çıkmak gayette iyi bi çözüm olur benim için championshipte şampiyon olana 64bin euro veriyorlar yayın gelirleride 7 milyon civarında eplde ise sonuncuya 920bin euro veriyorlar yayın gelirleri nerden baksan 15-20 arasında değişiyor.FA cupta en son 16ya kaldım maddi olarak getirisi yok denecek kadar azdı itibarımı çok az arttırdı.carling cup keza öyle jptyi kazandım 30 bin euro verdi federasyon.
eto'o bitmiş.
carlingde pek yükselemedim 8 senedir ama verilen para ödüllerine baktım pek yok sadece şampiyona var bide tv gelirleri ama onun içinde son 16ya kalmak gerekiyor iyi miktar gelmesi için.FA cupta son 16ya kalma maçında bile pek para gelmedi.
transfer için mi almanyadan pek düşünmüyorum eplye çıkınca araştıracağım ama fransadan bi çok futbolcum var.
işte itibar konusunda önemli ama son 8e kalmak lazım oda artsın diye maddi açıdan çok çok önemli değil malesef zaten ilk 8 e kalan bi takım eplyede rahat rahat çıkar.
eto'o bitmiş.
EPL'yi hakettik artıkŞampiyonluk gelirse gezegeni yakarım
![]()
![]()
EPL ye daha çook zaman var dostum ben EPL ye gelene kadar sen nPowerları çok rahat görürsün
şampiyonlukta ben bu oyunu bırakırım bile![]()
eto'o bitmiş.
Helal olsun kardeşim seneye de EPL'deyiz inşALLAH...
Maşallahbu azimle gidersen 5 yıl içinde şampiyonlar liginide alırsın artık
helal olsun valla bu kadar sezon sıkılmadan takımı nerelere getirmişin
baktım şimdi birkaç tanesine robbie brady, niklas hoheneder, pablo sarabia, guy gnabouyou, martin jiranek, toni silva(gelirse çok iyi olur), antonio german, graeme banks, ryan bennett
bulabildiğim oyuncular bunlar
hallolur hallolur ilk 3 sene direk atlada sonra çifte dikiş başlasada sorun değil
eyvallah kardeşim onun için mücadele edeceğiz ama yönetime orta sırada bitirme dedik bakalım
gel sen ne çektiğimi birde bana sorara ara sıkılıyorum 2-3 gün ara veriyorum özlüyorum takımımı dönüyorum hemen şl içinde net diyorum +10 senesi var
![]()
eto'o bitmiş.
brady; ml/aml oyuncusu malesef işimi görmez.
hoheneder; mevkiisinde 4-5 tane oyuncum var bendeki takımın yarısından iyi bi profili var ama lükse kaçar alırsam
sarabia; buda kanat oyuncusu malesef.
gnabouyou; gözlemci gönderdim güzel bi profili var alternatifim olabilir forvette.
jiranek; abimiz bırakmış futbolu
toni silva; bu sene portekize gitmiş profili çok iyi ama kanat oyuncusu.
german; QPRde gözlemcileri yolladım.
banks; yok ortalarda bu elemanda.
ryan bennent; aston villada yıllık 3 milyona döktürüyor
dostum çok teşekkür ederim her tür önerine açığım aklına geldikçe yazarsan sevinirim![]()
eto'o bitmiş.
Usta valla bana bir teklif gelirse 2-3 lig yukardan, kaçabilirim klüpten ama sezon sonu, hedefleri yarıda bırakırsak olmaz
10 sene çok şl için 5 sene sonra gruplara kalırsın.
bende QPR ile oynuyorum ilk sene ligden çıkarmıştım fakat 4 sene sonra mali durumum kötü olduğu için iyi oyuncularımı satmıştım sonra ligden düştüm tabi. Tekrar çıkardım ligden. Bakalım ne olucak bu sene....
aklıma gelenleri yazarım tekrardan.
gitme kal bence çok daha zevkli olur 3-4 seneye amaç taratarın takımını en iyi yerlere getirmek.10 sene cidden sürer ben burdan 5 seneye çıkabilirim
bana daha en yüksek teklif 600 binle bi oyuncuma geldi ondan sonrakiler 15bin 20bin max satmıyorum o yüzden.QPR baya baya iyi itibarıda iyi durumuda iyi bende bi epldeler bi championshipteler.
eto'o bitmiş.
filip pivkovski forvet, jay simpson, george boyd, amara diane
tebrik ederim hocam...
oyunu açar açmaz bakacağım bu elemanlara jay simpson ile boydu biliyorumda ötekilerini inceleyeceğim teşekkürler yardımın için
teşekkür ederim dostum
Ayın 2sine kadar finallerim var malesef sonrada varda 30-31-1-2 arka arkaya 4 tane oyuna tam 1 hafta ara veriyorum çok özliyeceeeeeeeeeeeeeğimara vermezsek finaller şemsiye sıtaylaaa olur inşallah dayanırımda oynamam
![]()
eto'o bitmiş.
Kardeşim bitir şu finalleri artık hadi yahu![]()
10 unda bitiyor sınavlarım ama yarından sonra bi rahatlıyorum 1 hafta sınavım yok adam gibihafta sonu evde oturursam sezonu bitiririm diye düşünüyorum ama 46 maç kupalarla beraber 60 maç sürüyor nerdeyse 2 sezon Türkiye liginde
![]()
eto'o bitmiş.