Sayfa 262 / 480 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cuma günü Demirören büyük ihtimaL Ersan ın bonservisini de aLacak. Gerçi Demirören Ersan konusunun sadece kendisine bırakıLmasını istemiş. Serdar adaLı Ersan konusuna hiç eL atmadı, zaten o yüzden bu kadar uzadıya.

Neyse Başkan, kedi oLaLı bir fare tut artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Demirören bakıyosa o fareyi nekadara tutacağı da önemli abi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sorun orda illa ki tutacakta neler verecek

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne verirse versin. Egemen miş, Sivok muş, Toraman mış hepsi boş. Ersan da müthiş bir potansiyeL var. Ben onun daha top rakibe geLmeden basmasına ve yerinde müdahaLeLerine hastayım. Bir iki sezon sakatLanmadan sürekLi oynayan bir Ersan geLecekte muhteşem bir stoper oLabiLir. Lucio havasını seziyorum ben Ersan da. Lucio nun genç haLi gibi. Leverkusen de oynayan Lucio ya benziyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Canlı yayında Serdal Adalı ile Adanaspor başkanı sanırım tartışmış. O olaydan sonra başkan devreye girdi. Kaça olursa olsun alacağız artık başka çıkarı yok bu işin. Sadece geçen seneki kiralama avantajımızı kullanmamış olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ersan'ı biz alsak süper olur aslında Keşke devreye girse bizim başkan... Gelecek yıllarda şu anki Gökhan Gönül gibi patlama yapar o çocuk.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Tekrar düşündüm değişen birşey olmadı. Yirmi golü bulamazlar demiştin, senin hesabın bile bu ligde havlu attığımız sezonda 28 i bulmuş. Yetersiz diyorsun ama bu sene Beşiktaş ın gol sıkıntısı çektiği maç yok diyorum ben. Kendimce daha önce de açıklamaya çalıştım, Schuster ile 70 lere kadar gol bulamayınca golü yiyorduk, rakip tamamen kapanıyordu, ligde bu kadar az gol atmamızın sebebi bu. Avrupa da köy takımı dediğimiz takımları, diğer temsilcilerimiz eleyemediği için bu sene Avrupa Ülke puanımız çok zarar gördü. Bu kadar basit değil herşey. Ben tekrar söylüyorum, takımın psikolojik olarak çökmüş göründüğü Belediye maçında bile 2-1 den sonra golü bulabildik. Tekrar ediyorum takım tamamen dağılmış haldeyken. Bu halde nasıl Lig maçlarını baz alalım ki...

Ayrıca penaltılar diyoruz ama penaltıyı yaptıran oyuncularda bu takımın hucum hattı değil mi? Bu da bir nevi üretkenlkle alakalı değil mi?
    20 degil 20-25 dedim 28 imis, ki 30 olsa bile cok az, bu rakam 45-50 civarlarinda olmali. Sampiyon takim 84 gol atmis, 2. olan takim 69, biz ise sadece 53, sikinti nerede gayet net. 70'lere kadar niye sence gol bulamiyorduk? Gol sikintimiz yok ya? Demek ki varmis. Sende izlemissindir maclari, su enstanteneyi kac defa gordun maclarda; BJK bastiriyor, sonra son cizgiye inip orta yapiyoruz, ceza sahasinda sadece 1 kisi var. Bazen Almeida ceza sahasina cikiyor, orta yapilirken ceza sahasinda 0 adam oldugunu bile gordum ben! Bizdeki sikinti kalite degil, yuksek kaliteli oyuncular hepsi, sikinti oyuncu tarzi.

Genelde buyuk takimlarda forvet disinda ekstra gol katkisi veren bir oyuncu daha oluyor. Uzak direk kosusu yapabilen uzak forvet olabilir (far forward, Ozan Ipek, Tuncay), ceza sahasinda etkili ikinci forvet olabilir (second striker, Alex), iceri kacan golcu kanat oyuncusu olabilir (inside forward, Villa, B.Yilmaz). Ama bizdeki 3'lunun hicbiri bu tarz degil, Almeida da zaten golcu degil, gol sikintisi yasiyoruz. Normalde bir takimin hucum hatti senede 40-45 gol getirmesi lazim, ama bu 4'lu anca 20-25 gol getirir. Bildigim kadariyla bunlar arasinda kariyerinde 15 gol uzerine cikmis olan yok, Guti bir sene cikti, ama artik o kosulari yapacak fizik guc de yok onda, birde Almeida kariyerinde ilk defa bu sene cikti. Bunlar ekstra katki elbette verir, Quaresma 40 metreden cakar, Simao frikigi atar, Guti cok ekstra bir asist yapar, ama bunlari anca 3-4 macta bir yaparlar, oyuncu tarzi olarak surekli gol atabilecek bir oyuncumuz yok. Bu dediklerimin en guzel ornegi Trabzonspor. Kalite ve yetenek olarak bizim 4'lunun belki ceyregi bile etmezler, ama o kadar efektif ve direkt gole giden oyuncular ki, Umut haric arkadaki uclu golcu ve cok kolay gol atabiliyorlar (Alanzinho, Burak, Jaja). Mac icerisinde hic gormuyorsun, ama gole yakin oyuncu olduklari icin bu eksiklikler hic gozukmuyor, ki bizdeki eksiklik de bu zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    20 degil 20-25 dedim 28 imis, ki 30 olsa bile cok az, bu rakam 45-50 civarlarinda olmali. Sampiyon takim 84 gol atmis, 2. olan takim 69, biz ise sadece 53, sikinti nerede gayet net. 70'lere kadar niye sence gol bulamiyorduk? Gol sikintimiz yok ya? Demek ki varmis. Sende izlemissindir maclari, su enstanteneyi kac defa gordun maclarda; BJK bastiriyor, sonra son cizgiye inip orta yapiyoruz, ceza sahasinda sadece 1 kisi var. Bazen Almeida ceza sahasina cikiyor, orta yapilirken ceza sahasinda 0 adam oldugunu bile gordum ben! Bizdeki sikinti kalite degil, yuksek kaliteli oyuncular hepsi, sikinti oyuncu tarzi.

Genelde buyuk takimlarda forvet disinda ekstra gol katkisi veren bir oyuncu daha oluyor. Uzak direk kosusu yapabilen uzak forvet olabilir (far forward, Ozan Ipek, Tuncay), ceza sahasinda etkili ikinci forvet olabilir (second striker, Alex), iceri kacan golcu kanat oyuncusu olabilir (inside forward, Villa, B.Yilmaz). Ama bizdeki 3'lunun hicbiri bu tarz degil, Almeida da zaten golcu degil, gol sikintisi yasiyoruz. Normalde bir takimin hucum hatti senede 40-45 gol getirmesi lazim, ama bu 4'lu anca 20-25 gol getirir. Bildigim kadariyla bunlar arasinda kariyerinde 15 gol uzerine cikmis olan yok, Guti bir sene cikti, ama artik o kosulari yapacak fizik guc de yok onda, birde Almeida kariyerinde ilk defa bu sene cikti. Bunlar ekstra katki elbette verir, Quaresma 40 metreden cakar, Simao frikigi atar, Guti cok ekstra bir asist yapar, ama bunlari anca 3-4 macta bir yaparlar, oyuncu tarzi olarak surekli gol atabilecek bir oyuncumuz yok. Bu dediklerimin en guzel ornegi Trabzonspor. Kalite ve yetenek olarak bizim 4'lunun belki ceyregi bile etmezler, ama o kadar efektif ve direkt gole giden oyuncular ki, Umut haric arkadaki uclu golcu ve cok kolay gol atabiliyorlar (Alanzinho, Burak, Jaja). Mac icerisinde hic gormuyorsun, ama gole yakin oyuncu olduklari icin bu eksiklikler hic gozukmuyor, ki bizdeki eksiklik de bu zaten.

Herşey sistem iLe aLakaLı. OyuncuLar iLe aLakaLı bir sıkıntı yok. Bu takım Lucescu zamanından sonra sürekLi tek forvet oynatıLıyor. En son Luce takımı çift forvet oynatıyordu. Tek forvetLi sistemLerde kanat oyuncuLarının daha çok içeri girerek oynaması gerekiyor ama bizim takımımızda kanat oyuncuLarı orta saha nın oraLarda çizgide topLa buLuştuğu için kaLeye gidene kadar zaten enerjisinin yarısını kaybediyor. Simao geLdikten sonra neden daha fazLa goL ve asist istatistiği yakaLadı, çünkü adama dikkat et her zaman topu rakip sahanın oraLarda çizgide aLmaya çaLışıyor. İLk zamanLarda o da takım sistemine uyup geride aLıyordu ama sonra baktı oLmadı kendi biLdiğini okudu ve başarıLı oLdu. Quaresmanın da topu orta saha çizgisinde değiL rakip ceza saha önünde biryerLerde aLıp denemesi gerekiyor. Ayrıca ALmeida ya da sürekLi geriden top atıp indirmesini bekLemek yerine topu önce ters tarafa yoLLayıp arkasından ALmeida yı ceza sahası içerisinde topLa buLuşturmaLıyız. ALmeida topLara çok sert vuran bir oyuncu. ALmanya da ve iLk geLdiğinde idmanLarda attığı şutLarı biLiyoruz ama Ligde Karabük maçında asLında goL ama veriLmeyen şutu dışında şutu yok. Neden ? adam topu sürekLi orta sahada feLan aLıyor. Bir türLü şut atacağı yerLerde topLa buLuşmuyor ki.

Eğer sen sistemini ona göre kurarsan bu kadro da ki adamLar değiL 40-45 60-65 biLe goL atar. Yeterki adamLara uygun sistem yap. Tek forvetLi sistemLerde temeL kuraL kanatLara ters top yaparak sürekLi çizgide ki bir oyuncu ve tek forvetini açığa çıkarmaktır. Biz bunu yapamadığımız sürece goL atamayız. Ama Guti topu soL tarafta aLıp 40-50 metreLik pasLar iLe rakip çizginin oraLarda sağ tarafta Simao iLe buLuştursa otomatik oLarak Quaresma ve ALmeida için bomboş aLanLar açıLAcaktır, aynısını tersi için yaparsa Simao ve yine ALmeida hatta bekLere biLe bir Dünya boş aLan açıLacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Schuster i tartışmıyoruz sanırım, onla ilgili fikirlerimi direk geçiyorum ama Tayfur Hoca geldiğinden beri şöyle bir durum var... Takım oyunu biraz daha geride kabuleniyor, savunma zaaflarımızdan dolayı pozisyonda veriyoruz ki bu bana göre direk kalite ile alakalıydı. Hucumda ise çok şey üretemiyor gibi görünsekte golü buluyoruz arkadaşlar neyin çabasındayız. Schuster den sonra havlu atmış takımı ancak bu kadar toparlayabilirsiniz. Ben takıma da sisteme de hocaya da güveniyorum. Sürekli unuttuğumuz birşey var, ortalarımız hala yerine gitmiyor... Bu oyuncular daha 6 aydır yanyana oynuyorlar, özellikle ileri üçlüden bahsediyorum. Hucumda uyum öyle hemen sağlanamıyor maalesef.

Bu vakitten sonra; Sivok ve Hilbert in kesinlikle gönderilmeyeceğini Serdal Adalı birinci ağızdan bildirdi. Q7-Guti-Fernandes-Ernst-Simao nun yeri zaten garanti... Almeida ve Bobo dan hangisi giderse gitsin, yerine büyük ihtimalle yabancı bir santrafor alınacak ya da Holosko ile devam edilecek. Yani şu an elimizde 9 tane kesin yabancı var. Kalan bir kontenjanı bana göre sağ bekle doldurmalıyız kesinlikle... 10 yabancı eder. Ama eğer Bobo-Almeida ikilisinden biri gider ve yerine Forlan tarzı bir forvet gelirse, zaten Tayfur Hoca Guti nin yerine kullanacaktır ama diğer durumlarda böyle bir şey zor gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

10 yabanciya gerek yok bence. Ama Holosko'nun kalmasini isterim. Yabanci bir ofansif gole yonuk oyuncu sart ilk 11 icin, yabanci sagbek fazla luks olur, gereksiz. Insallah baskan son transferlerin gazina gelip yarin Ersan icin Allah ne verdiyse teklif etmez. Son 1 yilki politikadan sonra, Simao, Fernandes, Guti, Almeida gibi oyunculari sudan ucuz aldiktan sonra Ersan'a 5-6 milyon euro verilmemeli. Max. 2-2.5 milyon euro+1 oyuncu verirsin, kabul etmezlerse al hayrini gor dersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hugo Almeida Sporting'in teklifini reddederek Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı..

@ntvspor.

Çok güzel oldu bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunun üzerine bir de Bobo'nun yerine Forlan'ı alabilsek çok iyi olacak ama bakalım hayırlısı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DEDIKODU: Besiktas JK, Samuel Eto'o icin transfer girisiminde.

@tribündergi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

demirören ersan'ı almamak gibi bir hatayı düşmez. kulübü ipotek ettirir yinede alır ersan'ı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İlhan Cavcav: "Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için toplam 9 milyon € istiyoruz. Yani bir Emenike parası."
    Serdal Adalı yı yollamak lazım Ankara ya İkiside ihtiyacımız olan mevkiler aslında, 6-7 ye alınırsa Türk statüsünde oynadıkları için makul bir transfer kabul edilebilir. Hatta İ. Akın yerine Holoskoyu bu transferde kullansak çok daha iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

kartalizmArda Arda Yücel
    Beşiktaşın Transfer Listesi: İbrahim Akın (Anlaşıldı), Ersan (Anlaşıldı), Forlan (Anlaşıldı); Bosingwa, Orhan Şam, Mustafa Pektemek (Beklemede).

Bu arkadaş kim bilmiyorum, ama forum sitelerinde böyle bir paylaşıma denk geldim, umarım balon değildir. Zaten eğer doğruysa ve Bosingwa ile Pektemek de gelirse başka transfere gerek kalmaz. Orhan Şam olmasa da olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"FORLAN'DAN VAZGEÇTİK"

26.Mayıs.2011 14:22

Arjantinli efsanevi oyuncu Diego Maradona'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al Wasl kulübü, Atletico Madrid yönetimiyle yaptığı görüşmeler sonucu istediklerini alamadı.

Diego Maradona'nın yeni takımı Al Wasl, Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan'ın transferinde görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Geçen hafta Arjantinli efsaneyi takımın başına geçirerek bütün dikkatleri üzerine çeken Dubai kulübü, daha sonra Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Forlan'a talip olduklarını ve İspanyol ekibiyle masaya oturduklarını duyurmuştu.

Dünya çapında bir golcü transferinden vazgeçmeyeceklerini belirten Al Wasl Başkanı Marwan bin Bayat, The National'a verdiği demeçte, "Madrid kulübü, oyuncularını bir seneliğine kiralayamacaklarını bildirdi. Bu cevap sadece rotamızı değiştirdi. İhtiyacımız gol atmayı seven gerçek bir santrfor. Kafamızda bazı isimler var. Kulüpleri ve kendileriyle görüşme halindeyiz. İsimlerini şimdi açıklayamayacağım. Sonuçta sözleşmeleri devam ediyor ve buna saygı duymalıyız." dedi.

Maradona yönetiminde hareketli bir transfer dönemi geçireceklerine inanan sarı siyahlı başkan, "Al Wasl ve UAE Ligi, yeni hocamızla beraber sınıf atladı. Bu hamlemizle bütün takımları şok ettik. Şimdi diğer kulüplerde bizimle rekabet edebilmek için büyük düşünmek ve büyük oynamak istiyor. Bu ülkenin gelişimi için güzel bir olay." ifadelerini kullandı.

Goal

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ForLan`a Beşiktaş yıLLık 3,5 miLyon Euro tekLif etti ve bekLemedeyiz. Eğer daha iyi bir tekLif yapan çıkmazsa ForLan Beşiktaş`a geLicektir. Zaten ALmeida kaLdığını açıkLadı, Bobo da büyük ihtimaL gittiğine göre ve şu anda gündemde başka bir yabancı forvet transfer haberi oLmadığına göre ForLan da yakın zamanda Siyah-Beyaz oLur kanımca.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    kartalizmArda Arda Yücel
    Beşiktaşın Transfer Listesi: İbrahim Akın (Anlaşıldı), Ersan (Anlaşıldı), Forlan (Anlaşıldı); Bosingwa, Orhan Şam, Mustafa Pektemek (Beklemede).

Bu arkadaş kim bilmiyorum, ama forum sitelerinde böyle bir paylaşıma denk geldim, umarım balon değildir. Zaten eğer doğruysa ve Bosingwa ile Pektemek de gelirse başka transfere gerek kalmaz. Orhan Şam olmasa da olur bence.
    2-3 hafta önce Beşiktaş'tan bi Bosingwa transferi beklediğimi söylemiştim. Bu transfer gerçekleşirse Fotomaç'tan falan teklif gelecek bana hissediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Umarım Forlan'da Bosingwa'da gelir beşiktaşa.Ligimiz çok gelişiyo yahu Fransa liginin üstüne çıkan bir lig oluruz bu sezon heyecan acısından bence.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yabanci sagbek gelmez insallah, luks ve gereksiz olur. Yabanci saglam golcu bir forvet sart.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Umarım Forlan'da Bosingwa'da gelir beşiktaşa.Ligimiz çok gelişiyo yahu Fransa liginin üstüne çıkan bir lig oluruz bu sezon heyecan acısından bence.
    İsimler açısından Fransa liginden büyük olabilme ihtimalimiz var fakat. Heyecan açısından yaklaşamaz. Heyecandan kastım şampiyonluk yarışı. Çünkü 20 takımdan 10'un da şampiyon olabilme potansiyeli var ve birkaç takım hariç güç dengeleri çok eşit.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Çıkar Lyon ve Marsilyayı zaten üstünüz kadro kalitesi açısından tabii ki yoksa heyecan açısından yanlarına yaklaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA: Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün bonservisi konusunda Adanaspor'la anlaşamadı. (Lig TV)

Kaynak: twitter

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ersan imzayı atıyor mu?
    Beşiktaş ile Adanaspor, Ersan Gülüm için sonunda görüştü. Atakan Kurt'un haberine göre bugün öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı bayram Akgül arasındaki görüşmede sonuç alınamadı. Demirören, 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Akgül düşünmek için süre istedi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek.
    http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=93095

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

" BAŞKAN ANLAŞACAĞIZ DEDİ "

26.Mayıs.2011 19:56

Transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Beşiktaş'ın Adanaspor'dan kiralık olarak forma giydirdiği Ersan Adem Gülüm, geleceği hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Gülüm yaptığı açıklamada;

Adanaspor Başkanının Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e sözü olduğunu hatırlatan Ersan Adem Gülüm, " "Başkanların benim transferim konusunda anlaşacağını düşünüyorum. Zaten Bayram başkanın Yıldırım başkana vermiş olduğu bir söz var. Başkan ile de görüştüm ve anlaşacağız dedi. Bende artık imzaların atılıp yeni sezona rahat bir kafa ile girmesini istiyorum. Beşiktaş'tan başka bir takım düşünmüyorum " dedi.

- EGEMEN İE ARAMIZDA ZOR BİR REKABET OLACAK -

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Egemen Korkmaz ve gurbetçi futbolcularada değinen Gülüm, "Egemen Korkmaz çok iyi bir futbolcu. Trabzonspor forması altında müthiş bir sezon geçirdi. Beşiktaş'a ve Egemen Korkmaz'a hayırlı uğurlu olsun. Bence Beşiktaş'a büyük bir katkı sağlayacak. Kaldığım taktirde Egemen abi ile aramızda zor bir rekabet olacak. Yurt dışındaki gurbetçi futbolculara karşı oynadık. Onlarda iyi oyuncular. Bize karşı oynadıklarında zorlamışlardı. " dedi.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim Demirören eLine,yüzüne buLaştıracak sanırım yine. ÇekiL aradan, Serdar AdaLı ya devret şu Ersan konusunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizim Demirören eLine,yüzüne buLaştıracak sanırım yine. ÇekiL aradan, Serdar AdaLı ya devret şu Ersan konusunu.
    Serdal Adalı ile Adanaspor başkanın arasında kişisel problem varmış.Adanaspor başkanı muhattabının Beşiktaş başkanı olduğunu ve ona sözü olduğunu söyledi.Ben başkanın özellikle rakiplerin şu son transfer hamlelerinden sonra bu transferi bitirmekte ısrarcı olacağını düşünüyorum.Umarım makul bir şekilde bitirir transferi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan Türkiye'de modern stoper denilebilecek tek adam(Türk statüsünde). Geriden top çıkarabiliyor, top sürebiliyor(bir stopere göre), ortalama bir stopere göre çok daha hızlı ve gerçekten hırslı bir oyuncu. Bence fiyatı ne olursa olsun alınmalı, Toraman ve Egemen de yedekte beklemeli.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Ersan Türkiye'de modern stoper denilebilecek tek adam(Türk statüsünde). Geriden top çıkarabiliyor, top sürebiliyor(bir stopere göre), ortalama bir stopere göre çok daha hızlı ve gerçekten hırslı bir oyuncu. Bence fiyatı ne olursa olsun alınmalı, Toraman ve Egemen de yedekte beklemeli.
    İşte burası en kritik olan zaten. Sol bekten bozma stoper mi tam tersi mi bilmiyorum ama ilk yarının sonlarındaki maçlarda harika uzun paslar atardı, Defansif olarak da gayet güçlü zaten. Türk olması bir yana, çat diye böyle bir yabancı stoper bile bulamıyoruz yıllardır...

Elimizden kaçarırsak çok üzülürüm öyle böyle değil... Rakibe gitmesi bir yandan, Türk olması bir yandan, kalmak istiyorum demesi bir yandan, kiralarken bunları düşünmeden kiralamamız bir yandan... Demirören bırakmaz diye düşünüyorum ama astronomik bir rakam çıkabilir, ben hazırlıklıyım yani...

Mesaj Yetkileri