Sayfa 266 / 480 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
7,951 ile 7,980 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bosuna uzulmeyin arkadaslar, sadece 3-4 mac iyi oynamis, 6 aylik bag sakaltigi gecirmis oyuncu 5.5 milyon euro etmez. Ersan salliyordu ya BJKlyiim vs diye, gostersin bakalim. GSye imza atmam derse Adana yine zorla bize verecek. Ersan diretirse bize istedigimiz fiyata gelir, diretmezse zaten Ersan hic Besiktas'li olmamisti, Topuz gibi ait oldugu yerde oynar iste. Caninizi sikmaya gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ersan için kaynağınız nedir? Ben inanmak istemiyorum bu haberlere, gerçekten bence transfer sezonunun Beşiktaş açısından en büyük hayal kırıklığı olur... Bana Ersan mı Yobo mu deseler düşünmeden Ersan derim, mevcut şartlarda burası da ayrı bir nokta ayrıca. 1.5 milyon euro için vazgeçilmemeli bu transferden, basit bir inat için.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..
    Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ersan için kaynağınız nedir? Ben inanmak istemiyorum bu haberlere, gerçekten bence transfer sezonunun Beşiktaş açısından en büyük hayal kırıklığı olur... Bana Ersan mı Yobo mu deseler düşünmeden Ersan derim, mevcut şartlarda burası da ayrı bir nokta ayrıca. 1.5 milyon euro için vazgeçilmemeli bu transferden, basit bir inat için.
    1.5 milyon euro icin vazgecilmeli. Prensip meselesidir. Besiktas parasini sokaga atmamali. Ersan gercekten istiyorsa bizi kanitlasin bakalim. Ak mi kara mi ortaya cikar iste.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kesin başka takımLar fiyat yükseLtmiştir. Yoksa bu rakamLarda diretmez Adanaspor. Neyse oLmuyorsa da hayırLısı oLsun. Ersan ı takımda görmek isterdim. Eğer Ersan sözLerinin arkasında durursa nasıL oLsa Beşiktaş forması giyer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligtv son dakika haberi olarak geçti Evren abi.

@bjk4ever ;

sakatlık konusunda bir şey diyemem ancak dediğin gibi tavrını ortaya koyup Beşiktaş diye diretirse o zaman kendini kanıtlamış olur. Zira her fırsatta Beşiktaş'ı dile getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.
    Doğru diyorsun abi. Normalde hayır denecek fiyatlar değil 4 milyon euro yani. Elbet bir bildikleri var çıkar yakında kokusu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ersan bana görede beşiktaşta vitrin yaptı,yani gelmese adanada oynasa belki bukadar ismi ön planda olmazdı.Adanaspor yönetimi kadar bjk yönetimindede suç olduğunu düşünüyorum seneye şu fiyata alırız diye bi anlaşma yapmayı düşünmemişler mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LigTv ye göre Beşiktaş yabancı kaLeci transferi yapacakmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ayrıca SerdaL AdaLı ve Cengiz ZüLfikaroğLu Pazartesi günü yabancı transferLer için Avrupa turuna çıkıyormuş. İLk hedef daha önce de dediğim gibi ForLan oLayını netLeştirmek ve ardından Listede buLunan diğer 6 yabancı oyuncu iLe görüşmek oLacakmış.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya arkadaşlar, elimizde kanat oyuncusu olarak düşünülebilecek Simao-Q7-Veli-Burak-Hilbert var. Bunlar kesin kadroda. Ayrıca Ekrem ve Holosko da bir ihtimal o mevkinin oyuncusu. Birde Pektemek gelmiş. iki kanata bu kadar oyuncu yetmez gibi birde İ. Akın ın neyini alacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

İnşallah Ersan bir sene daha oynar Adana'da ondan sonra kuruş kazandırmadan bize gelir. Bize gelmiyorsa bile başkasına gitsin ama beleş gitsin. Bu kadar paragöz insanlara müstehak bu.
    Şiddetle katılıyorum.. Adam yarım sezon oynadı güzel performans sergiledi fakat cok kötü bir sakatlık geçirdi.. Sakatlıktan sonra aynı verim alınır mı? orası muamma.. Bu durumda da 5,5 istemek de nedir yahu.. 3 tane potansiyeli olan gurbetçiyi 2,450,000 ye alıyorsun bizim burada Anadolu kluplerinden alsan toplam maaliyetleri en az 15 milyonu bulurdu..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    LigTv ye göre Beşiktaş yabancı kaLeci transferi yapacakmış.
    Şaka gibi haber ya... Gerçek olursa yönetimin eski günlerine döndüğünün resmidir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Şaka gibi haber ya... Gerçek olursa yönetimin eski günlerine döndüğünün resmidir...
    Eh geLecek kaLeci Buffon,JuLio Cesar,CasiLLas oLursa eyvaLLah ama onLarın kaLitesinden aşağı biriLeri geLirse tamamen fiyasko oLur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok yahu kendini ispatlamamış bir oyuncu her nekadar potansiyeli olursa olsun 5.5 etmeeez. O halde büyük takımlarda 1 maç oynayan genç oyuncuların bonservisleri 5-6 milyondan başlar. Adanaspor yönetimini kınamak lazım, centilmence değil yaptıkları.

İsterse bu adamın 20 milyonluk değeri olsun sen alt liglerde oynuyorsun bu kadar parayı kimseye kabul ettiremezsin...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bize gelmesini düşündüğümüz her oyuncunun Beşiktaşlılığını mı sorgulayacağız. Yönetim yaptığı hatayı daha da abartıyor. Adamı kiralarken net bir fiyat ortaya koymazsan, adamlar tabiki yükseltir fiyatı. İlk görüşme hakkı bizimmiş, sanki çocuk kandırılıyor. Egemen in de sezon bitmeden bizimle görüşmemesi gerekirdi ama anlaştık, şu an bizde... Adana başkanı demek başından beri bunu planlamış. Ayrıca Ersan sakatlandığı anda bundan sonra maça çıkamayacağı ve fikrimizin değişmeyeceği belliydi. O şartlarda diğer takımlarda bu kadar net teklifler yapamazdı. Şimdi sözde ilk görüşme hakkımızla, kısmen de olsa piyasasını bizim arttırdığımız oyuncuyu şimdi başka takıma armağan ediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yok yahu kendini ispatlamamış bir oyuncu her nekadar potansiyeli olursa olsun 5.5 etmeeez. O halde büyük takımlarda 1 maç oynayan genç oyuncuların bonservisleri 5-6 milyondan başlar. Adanaspor yönetimini kınamak lazım, centilmence değil yaptıkları.

İsterse bu adamın 20 milyonluk değeri olsun sen alt liglerde oynuyorsun bu kadar parayı kimseye kabul ettiremezsin...
    İyi hoş da bu işin centilmenlikle alakası yok, kendi takımımıza aynı durum olsa, helal olsun takımın çıkarını düşünüyor deriz. En yüksek kim vermişse ona satılsın deriz. Sen baştan fiyat koymazsan adamlar tabiki açık arttırmaya çıkarırlar oyuncuyu.

Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyuncu bu sezon bizde kısıtlı zamanda 19 maç oynadı. 4 Avrupa maçı oynadı, ligde de neredeyse hatasız oynuyordu, o sakatlandıktan sonra defansın ne kadar dağıldığını unutmayalım. Avrupa maçlarında 4 maçta da gayet yeterliydi. Ne Sivok ne Toraman ne de Egemen, Ersan edemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımın çıkarı tamamda adam sana güzel fiyat yapmış ve sen önceden bir ilişki içindesin. O teklife bırakması lazımdı Ersan'ı.

Bu arada:

As Gazetesi: Beşiktaş, A.Madrid'den Diego Costa'yı transfer etmek istiyor...

Kaynak lig tv

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu akşam Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekmiş Adanaspor başkanı, bence iki kulüp anlaşacak ve transferde belirliyici rol Ersan olacak. Yaptığı açıklamaların arkasında durursa bir hafta içinde Beşiktaş bugün konuşulanların yarı fiyatına oyuncuyu kadrosuna katar. Diğer bir ihtimal de Ersan kabul eder, bize gelir. Bu durumda Beşiktaş'tan başka takımda oynamam söylemi havada kalır, bizde karakterinden şüphe ettiğim bir futbolcuyu almış oluruz. Ben sizinleyim Beşiktaşlı arkadaşlar, sindiremem şahsen, nerde istiyorsa orada oynasın Ersan..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayır komedi oLan Adana başkan`ı oyuncuyu kiraLarken 2 miLyon euro ya sezon sonunda isterseniz aLırsınız diyor, arkasından Ersan oynuyor ve iyi performans gösterince sezon sonu geLdiğinizde 4 verirseniz kadronuza katarsınız diyer, bizimkiLer herşeye rağmen 4 veriyor sonra da yok oLmaz 5,5 vericeksiniz diyor. Ee tamam başka ne vereLim ? 5,5 versen bu adama 8 ister. Ben onu sezdim Adanaspor başkanın da. Tamam yazıLı bir anLaşma yoktur ama sen sözLü oLarak bunLarı söyLemişsin. İnkar ediyorsun. Bir tek Adanaspor başkanı biLiyor bunLarı, inkar ediyor herşeyi. Orada buLunan Beşiktaş başkanı,yöneticisi ve SerdaL adaLı da mı yaLan söyLüyor yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2milyon euro maddesi var mıydı Hayrettin abi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu akşam Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekmiş Adanaspor başkanı, bence iki kulüp anlaşacak ve transferde belirliyici rol Ersan olacak. Yaptığı açıklamaların arkasında durursa bir hafta içinde Beşiktaş bugün konuşulanların yarı fiyatına oyuncuyu kadrosuna katar. Diğer bir ihtimal de Ersan kabul eder, bize gelir. Bu durumda Beşiktaş'tan başka takımda oynamam söylemi havada kalır, bizde karakterinden şüphe ettiğim bir futbolcuyu almış oluruz. Ben sizinleyim Beşiktaşlı arkadaşlar, sindiremem şahsen, nerde istiyorsa orada oynasın Ersan..

Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SözLe söyLenmiş bir madde. YazıLı herhangi bir kanıt yok. Zaten AdaLı iLe o yüzden papaz oLduLar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madde yokmuş sadece sözle anlaşılmış işte sorun da orada böyle bir işte nasıl sözle anlaşırsın, koydur sözleşmeye maddeyi şimdi rahat rahat alırdınız. tabii adanaspor başkanında yaptığı hoş değil söz verip sonra böyle dönmesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hayır komedi oLan Adana başkan`ı oyuncuyu kiraLarken 2 miLyon euro ya sezon sonunda isterseniz aLırsınız diyor, arkasından Ersan oynuyor ve iyi performans gösterince sezon sonu geLdiğinizde 4 verirseniz kadronuza katarsınız diyer, bizimkiLer herşeye rağmen 4 veriyor sonra da yok oLmaz 5,5 vericeksiniz diyor. Ee tamam başka ne vereLim ? 5,5 versen bu adama 8 ister. Ben onu sezdim Adanaspor başkanın da. Tamam yazıLı bir anLaşma yoktur ama sen sözLü oLarak bunLarı söyLemişsin. İnkar ediyorsun. Bir tek Adanaspor başkanı biLiyor bunLarı, inkar ediyor herşeyi. Orada buLunan Beşiktaş başkanı,yöneticisi ve SerdaL adaLı da mı yaLan söyLüyor yani.
    Demekle birsey olmuyor birader, sen Besiktas isen profesyonel dusuneceksin ve kagida dokeceksin o rakami, ugrasmayacaksin. Hatta sen Besiktas isen Adana'dan oyuncu kiralamaaycaksin, oyuncudan eminsen basip bonservisini alacaksin. Bu konuda hata tamamen bizim yonetimde, ama simdi hatalarini devam ettirmeyerek duzeltmeye calisiyorlar en azindan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.
    Kağıt üzerinde söylediğin her şey doğru, etik açıdan da herhangi bir sıkıntı yok bu transferle ilgili, hafızam beni yanıltmıyorsa Beşiktaş kiralamadan önce 3 aylık bir dönem boyunca ara ara Ersan ve Galatasaray isimlerinin geçtiği haberler çıkmıştı. Olası bir transferde kimse kalkıp Galatasaray'ı suçlamaz diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor bu durum, 1-2 gündür görüyorum söylentileri bugünde gerçek olma ihtimali doğdu sevinmem transfere.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arkadaşlar beşiktaş için sorun 1.5 milyon euro değil. o para kimlere verilmedi ki. bu arada önemli olan adanaspor'un sözünde durmamasıdır. ha gs ersan'ı almak gibi bir hataya düşerse kendileri için çok büyük sorun olur çünkü beşiktaş, galatasaray'ın vereceğinin 2 katını verebilir her oyuncuya ve klübüne rahatca.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Demekle birsey olmuyor birader, sen Besiktas isen profesyonel dusuneceksin ve kagida dokeceksin o rakami, ugrasmayacaksin. Hatta sen Besiktas isen Adana'dan oyuncu kiralamaaycaksin, oyuncudan eminsen basip bonservisini alacaksin. Bu konuda hata tamamen bizim yonetimde, ama simdi hatalarini devam ettirmeyerek duzeltmeye calisiyorlar en azindan.
    Ersan tam piyangoLuk bir oyuncu. GeLecek var diye öneriLiyor. Tabi o zamanLarda bizimkiLer sıcak bakmıyor Zapo var, Sivok var, Ferrari var, Toraman var diye. Tabi eLLerinde Ersan hakkında biLgi de yok, daha önce izLememişLer. Sonra Adanaspor kiraLık tekLif ediyor. Adamı aLın, sizinLe idmana çıksın, yeri geLirse oynatırsınız, performansını görün, ona göre aLırsınız diyor. BizimkiLerde ona istinaden zaten Ersan ı aLıyorLar ve Ersan zaten sakatLıkLar ve yabancıLarda ki sıkıntıLar üst üste geLince şans buLdu ve onu iyi kuLLanıp kendisini gösterdi. Sonra da bu durumLara düşüLdü. Beşiktaş ın poLitikası hem doğru, hem yanLış ama Adana Başkanının poLitikası tamamen hata.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bir arkadaşım Beşiktaş artık Adanaspor dan oyuncu mu kiralıyor diye konuyla ilgili espri yapmıştı. Bende yok anlaşılmış falan demiştim ama haklı çıktı çocuk... Umarım Ersan kimseyle anlaşmaz da Beşiktaş a gelir. Mümkünse bu durumda kendisine verileceğinden fazlası verilir kontratta.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gelecek sene sözleşmesi bitiyor sanırım ersan'ın. affelay bile 3 milyon euro'ya gitmişti barcelona'ya sözleşmesinin son 1 senesindeyken. 2. lig takımının bir oyuncuya bu kadar para istemesi saçma.
    (/s)

Mesaj Yetkileri