TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ VAR DİYEN TEKNİK DİREKTÖR EREN AYDEMİR BOMBALARINI PATLATTI!4 adet yabancı isimle anlaşan Gaziantepspor, 3 yabancı 1 de yerli isimle de yollarını ayırdı. İşte takıma katılan isimler ve transfer detayları:

Teknik direktör Eren Aydemir, yaptığı basın açıklamasında ''Takımıza önemli takviyeler yaptık.'' dedi. Transfer politikaları hakkında ''Ucuz ama kaliteli oyuncular aldık'' diyen Eren Aydemir, alınan oyuncuların hepsinin as oyuncu olarak oynayacağına dikkat çekti. ''Vernydub sezon boyunca Emre Güngör'le defansımızın göbeğini koruyacak, sol bek Masilela'ya, ön liberomuz Verkhovtsov'a, forvetimiz ise Eneramo'ya emanet. Onlardan çok şey bekliyoruz'' dedi. Objektiflere poz veren 4 oyuncu, ''Gaziantepspor için elimizden geleni yapacağız'' dediler. Basının ilgisinin en yoğun olduğu kişi Masilela, ''Eren Aydemir beni çok istedi. Ben de Liverpool, Chelsea gibi kulüpleri reddedip buraya geldim. İnşallah birlikte iyi işler yapacağız'' şeklinde konuştu. Eren Aydemir'le Masilela'nın yaşıt olması hakkında ne düşündüğü sorulan Masilela, ''Bunun sorun olacağını sanmıyorum. Eren'le gerek arkadaşça, gerek seviyemizi bilerek başarılı bir sezon geçireceğimizden eminim'' dedi. Ayrıca oyuncular basın toplantısından sonra tattıkları baklavayı çok beğendiklerini belirterek, ''Baklava yüzünden şişmanlamazsak iyi'' yorumlarında bulundular.
İşte bu da transfer dönemimizin genel görünümü:

''Ortasahanın ortasına bir yerli takviye yapmak isterdik ama bütçemiz yetmedi'' diye konuşan Eren Aydemir, sezonu takımdan göndermek istediği, ama gitmeyince ilişkilerinin düzeldiği Erman Özgür'le kapatacaklarını söyledi.
Last edited by lofthei : 29.Mayıs.2011 at 20:18
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."