Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: İnanılmazı Başardık, Gaziantepspor Çifte Şampiyon! | 3. Sezon | 11.0

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default İnanılmazı Başardık, Gaziantepspor Çifte Şampiyon! | 3. Sezon | 11.0

FLAŞ GELİŞME!
    DAHA GAZİANTEPSPOR TAKIMININ BAŞINA YENİ GEÇEN TOLUNAY KAFKAS, YENİ FARKEDİLEN SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE GÖREVİNDEN AYRILMAK ZORUNDA KALMIŞTIR. KULÜBÜN BAŞKANI İBRAHİM KIZIL İSE, SEZONA AZ KALDIĞINI VE YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİR AN ÖNCE BULMALARI GEREKTİĞİNİ BİLDİRİRKEN, GENÇ VE TECRÜBESİZ BİR İSİMLE ANLAŞTI. BU İSİM PİYASADA ADI PEK DUYULMAMIŞ EREN AYDEMİR. ŞİMDİ KAMERALARIMIZI BASIN TOPLANTISININ YAPILDIĞI KAMİL OCAK STADYUMUNA ÇEVİRİYORUZ.

Muhabir: Başkanım, Tolunay Hocamız'ın rahatsızlığı gerçekten hepimizi derinden etkiledi. Fakat onun da önerisiyle genç bir teknik adamı takımın başına getirdiniz. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

İbrahim Kızıl: Gerçekten de Tolunay Hoca önemli bir rahatsızlık geçirdi, fakat bize önerdiği isim Eren Aydemir'e çok güvendiğini bildirdi. Biz de kendisiyle konuştuk, takımımızın gelecekte yapmayı planladığı yapılanmayı kendisinin de yardımlarıyla üst seviyeye çıkaracağız. İsterseniz sorularınızı biraz da ona yöneltin, kendisi daha net cevaplar verecektir.

Muhabir: Evet efendim, artık Gaziantepspor teknik direktörüsünüz, neler düşünüyorsunuz?

Aydemir: Gerçekten mutluyum. Gaziantepspor imkanları ve anlayışı çok üst düzeyde olan bir kulüp. Benim de yardımlarımla, bu kulübü uzun vadede Türkiye'nin en iyi kulübü yapmak hedefimiz. Zaten benim de teklif gelirse gideceğim tek takım Lazio. O yüzden Antep taraftarları huzurlu olsunlar, uzun süre kalacağım ve iyi işler yapacağım.

Muhabir: Takımınızın sahip olduğu kadro hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca kadro planlaması hakkındaki görüşleriniz neler?

Aydemir: Kadro mükemmel. Birkaç takviyeyle kadroyu daha da iyi yapacağız. Tolunay Hoca'nın yardımcı seçme konusunda biraz eksik olduğunu gözlemledim. Yardımcılarımızı değiştireceğiz. Planlama hakkında ise şunu söyleyebilirim, ilk sezonlarda kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız, sonralarda ise geleceğimizin yatırımlarını yapacağız. İlerde Gaziantepspor, tüm Türk ve Dünya yıldızlarının bulunduğu bir kulüp olacak, Avrupa'da adından fazlaca söz ettirecek.

Muhabir: Transfer çalışmalarınız başladı mı efendim?

Aydemir: Kafamda birkaç isim var. İyi takviyeler yapacağız.

Muhabir: Peki sözleşmenizde yazan kuralları okudunuz mu?

Aydemir: Okudum, kabul ediyorum. Kariyerimin uzun sürmesi ve başarılı olması dileğiyle.

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkürler.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dilerim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Gaziantepspor-İBB-Kayserispor gibi takımlar bu serinin yıldızları oldu. Diğer takımlardan daha çok keyif veriyorlar, başarılar diliyorum ama gerek yok zaten başarılı olursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar.Antep sağlam takımdır.Benim kariyere de beklerim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Başarılar, keyifli bir kariyer olucak gibi : )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Başarılar Dilerim
    Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Gaziantepspor-İBB-Kayserispor gibi takımlar bu serinin yıldızları oldu. Diğer takımlardan daha çok keyif veriyorlar, başarılar diliyorum ama gerek yok zaten başarılı olursun
    İnşallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Başarılar.Antep sağlam takımdır.Benim kariyere de beklerim.
    Teşekkürler Takip ediyorum zaten de yorum yazmamıştım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JuddTrump View Post
    Başarılar, keyifli bir kariyer olucak gibi : )
    Teşekkürler, inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ VAR DİYEN TEKNİK DİREKTÖR EREN AYDEMİR BOMBALARINI PATLATTI!4 adet yabancı isimle anlaşan Gaziantepspor, 3 yabancı 1 de yerli isimle de yollarını ayırdı. İşte takıma katılan isimler ve transfer detayları:

Teknik direktör Eren Aydemir, yaptığı basın açıklamasında ''Takımıza önemli takviyeler yaptık.'' dedi. Transfer politikaları hakkında ''Ucuz ama kaliteli oyuncular aldık'' diyen Eren Aydemir, alınan oyuncuların hepsinin as oyuncu olarak oynayacağına dikkat çekti. ''Vernydub sezon boyunca Emre Güngör'le defansımızın göbeğini koruyacak, sol bek Masilela'ya, ön liberomuz Verkhovtsov'a, forvetimiz ise Eneramo'ya emanet. Onlardan çok şey bekliyoruz'' dedi. Objektiflere poz veren 4 oyuncu, ''Gaziantepspor için elimizden geleni yapacağız'' dediler. Basının ilgisinin en yoğun olduğu kişi Masilela, ''Eren Aydemir beni çok istedi. Ben de Liverpool, Chelsea gibi kulüpleri reddedip buraya geldim. İnşallah birlikte iyi işler yapacağız'' şeklinde konuştu. Eren Aydemir'le Masilela'nın yaşıt olması hakkında ne düşündüğü sorulan Masilela, ''Bunun sorun olacağını sanmıyorum. Eren'le gerek arkadaşça, gerek seviyemizi bilerek başarılı bir sezon geçireceğimizden eminim'' dedi. Ayrıca oyuncular basın toplantısından sonra tattıkları baklavayı çok beğendiklerini belirterek, ''Baklava yüzünden şişmanlamazsak iyi'' yorumlarında bulundular.

İşte bu da transfer dönemimizin genel görünümü:

''Ortasahanın ortasına bir yerli takviye yapmak isterdik ama bütçemiz yetmedi'' diye konuşan Eren Aydemir, sezonu takımdan göndermek istediği, ama gitmeyince ilişkilerinin düzeldiği Erman Özgür'le kapatacaklarını söyledi.
    Last edited by lofthei : 29.Mayıs.2011 at 20:18

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşte hazırlık dönemimiz:

Maçları asistan oynadı, ve rezalet oynattı. Fakat çıkardığı kadrolara baktım, hepsi reserve takımın oyuncularıymış. Umuyoruz sezon içinde böyle sonuçlar almayız.

İlk 13 hafta, kupa maçları, sözleşme imzalanan ve sözleşme imzalatılan(giden) oyuncular yarın...
    Last edited by lofthei : 30.Mayıs.2011 at 18:44

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lig başladı. Antep çok heyecanlı ve az gollü bir ilk yarı geçirdi.İşte o maçların ss'leri:

STSL 1. HAFTA

İlk hafta maçında birçok eksiğimiz olmasına rağmen deplasmanda 3 puanı aldık. Güzel bir galibiyet.

STSL 2. HAFTA

Sağol Ankaragücü. Son dakikada gelen golle biraz kuşkulandık ama 3 puanı kaptırmadık.

STSL 3. HAFTA

Rahat bir galibiyet aldık. İyi gidiyoruz, beklemediğimiz bir başlangıç oldu.

STSL 4. HAFTA

Popov'dan çok memnunum.

STSL 5. HAFTA

İlk puan kaybımızı yaşadık, olsun

STSL 6. HAFTA

Şanssız bir gol yedik ama sistemi attacking'e çevirince çok pozisyon bulduk. Golü böyle bir dakikada bulduğumuza bakmayın, kazanabilirdik bile. Ama Bursa deplasmanından 1 puan almak da iyi

STSL 7. HAFTA

Mağlubiyet aldık, içimiz buruk

STSL 8. HAFTA

Manisaspor'a yazık oldu, keşke bizle oynamasalarmış. Dağıttık.

ZTK ÖN ELEME

Çok rahat bir galibiyetle Kayseri'yi kupanın dışına ittik. Kupa grubumuz şöyle: Gaziantepspor, Adanaspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Beşiktaş.

STSL 9. HAFTA

Trabzon'u dağıttık! Deplasmanda oynamamıza rağmen çok rahat bir 3 puan aldık, süper bir galibiyet.

STSL 10. HAFTA

Cana'nın 30 metreden attığı gole rağmen yılmadık, yıkılmadık, 3 puanı hanemize yazdırdık! Süper galibiyet.

STSL 11. HAFTA

Rahat bir galibiyet daha. Bu galibiyetle Galatasaray'ın 2 puan önüne geçerek 2. sıraya yerleşiyoruz.

ZTK GRUP 1. MAÇ

Ah ah. Çok üzülüyorum. Alabilirdik bu maçı.

STSL 12. HAFTA

Antep ligde dolu dizgin.

STSL 13. HAFTA

Alabileceğimiz bir maçtı. Çok bedava goller yedik. Rahat uyuma Karcemarskas.

ZTK GRUP 2. MAÇ

Planlarda olmayan bir mağlubiyet, en acı vereninden. Bu yenilgiyle gruptan çıkma şansımız çok azaldı.

STSL 14. HAFTA

Galibiyet alsaydık çok iyi olacaktı, ama olmadı. Üstünlüğümüzü koruyamadık. Bu maçtan sonra şunu söyleyebilirim ki, seneye Karcemarskas'la devam etmeyeceğiz.

STSL 15. HAFTA

İlginç bir maç oldu, fakat son dakikada gelen gole çok sinirlendim. Elimdeki telefonu falan ısırdım, allahtan ekran kırılmadı

STSL 16. HAFTA

Tam clean sheet'e hasret kaldık demişken bir maçı gol yemeden bitiriyoruz, fakat bunda da gol atamıyoruz. Talihsizlik.

STSL 17. HAFTA

Beşiktaş düşene bir daha vurdu. Zaten kendilerinin 17 maçta 47 puanla vurmadıkları takım kalmadı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre böyle bitti. İşte devre arası puan durumu:

İyi bir ilk yarı geçirdik sayılır. Saçma puan kayıpları olmasa puanımız daha da artabilirdi. Bu puanları bize yaşattığını düşündüğümüz oyuncularla yollarımızı ayırıp, bize faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncuları kadromuza katacağız. İlk yarı 4-5-1 sistemiyle oynamıştık fakat ofansta çok üretkenlik sağlayamadık, ikinci yarı 4-4-2 sistemini uygulayacağız.

Ayrıca Antep geleceğin takımını yaratmayı da unutmuyor. Serbestteki oyuncu Marko Livaja artık Gaziantepspor formasını giyecek.

Ayrıca takımda sürekli sorun çıkaran ve beklentilerimizi karşılayamayan Erman Özgür'le yollarımızı ayırdık. Oyuncu 100k€ karşılığında Sparta Rotterdam'a transfer oldu.

2. yarıda 4-4-2 sistemini uygulayacağımız için kendisine pek ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. İdeal mc'lerimiz Verkhovtsov ve Murat Ceylan şeklinde olacaktır. Fakat bütçemize uyarsa 1 takviye de yapabiliriz.

Şimdilik bu kadar. Devre arası transferleri ve personel kadromuzdaki değişim ile geri döneceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antep kupada oynadığı 2 maçla devreyi bitirdi. İşte o maçlar:

ZTK GRUP 3. MAÇ

Devre arasında göndereceğimiz Julio Cesar adeta nazire yaptı ve 1 gol 1 asistle Beşiktaş'ı yıktı Gruptan çıkma şansımız hala az, ama imkansız değil. Bizim maçımızı yenmemiz, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın maçındaysa beraberlik çıkması ya da Beşiktaş'ın yenmesi gerekiyor.

ZTK GRUP 4. MAÇ

Şu clear cut chances'e bakın arkadaşlar. Tam 7 tane 7. İnanılmaz goller kaçırdık, çok fazla pozisyon bulduk ama Mehmet Yılmaz ve Eneramo adeta Ztk gol krallığını ellerinin tersiyle ittiler Napalım, artık lige ve transferlere konsantre olacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antep'te transfer dönemi yine hareketli geçti. İşte transferler:

Kanımca iyi transferler yaptık. Özellikle orta alanın ortasına aldığımız Arevalo Rios ve Fernando'dan çok umutluyum. O bölgeyi defansta etten duvara, ofansta ise bir üretkenlik merkezine çevirmelerini bekliyorum Kiraladığımız Türk oyuncu Serdar Gürler de kaliteli bir isim, diğer transferimiz Yannick Sagbo da Eneramo ile birlikte forvette gol arayacak.

Tabi giden oyuncularımız da oldu bu kadar yabancıyı neremize sığdıracağız Buyrun transfer tablosunun genel görünümü. Çizgiden sonrası devre arası transferlerini gösteriyor:

Transferin son günlerinde Milan'dan genç oyuncumuz Orhan Gülle'ye teklif geldi. Biz ondan gelecekte çok şeyler beklediğimiz için kabul etmedik, fakat reddimizden sonra gazetelerde şöyle bir haber çıktı:

Orhan Gülle uzun vadede Pirlo'nun yerini alacakmış Pek sanmıyorum.

2. devre maçlarıyla görüşmek üzere...

inş uefaya kalırsın kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    inş uefaya kalırsın kardeşim
    inşallah, hedefimiz de bu zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Birazdan 2. yarı maçlarını koyacağım.
    Last edited by lofthei : 31.Mayıs.2011 at 18:03

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antep'le ilk sezonu bitirdik. Heyecanlı, Trabzonspor ile son haftaya kadar sürdürdüğümüz bir 4.lük yarışı yaşadık. İşte 2. devre, ödüller ve performanslar:

STSL 18. HAFTA

Şanssız bir mağlubiyet aldık.

STSL 19. HAFTA

Mükemmel oynadık ve Ankaragücü'nü sahaya gömdük. Kiralık yıldızımız Serdar Gürler 1 gol 3 asistle yıldızlaştı.

STSL 20. HAFTA

Kazanabileceğimiz bir maçtı, fakat 2-0'dan 2-2 yapmak da güzel.

STSL 21. HAFTA

Rezalet bir maç oynadık. Çok kötü bir mağlubiyet.

STSL 22. HAFTA

Sivas maçı toparlanabilmemiz için çok önemliydi, Sagbo mükemmel oynadı ve kazandık. Mutluyuz.

STSL 23. HAFTA

Üstünlüğümüzü koruyamadık ancak Bursa deplasmanından 1 puan iyi. Sagbo da iyi performansını devam ettiriyor.

STSL 24. HAFTA

Fenerbahçe'nin agresif oyuncuları Sagbo'nun ekmeğine yağ sürdü, nası bir oyuncu bu Sagbo böyle Bu arada maçtan sonra adım Fenerbahçe'yle anıldı

STSL 25. HAFTA

Manisa'da Yannick Sagbo şov var Sagbo gösterdiği bu üstün performansla Stsl'de ayın oyuncusu oldu ve Fildişi Sahilleri milli takımına seçildi.

STSL 26. HAFTA

4.'lük yolundaki en önemli maçımızdı. Yensek en az 4. olacağımızı garanti edebilirdim ama Jaja sahneye çıktı ve olayı bitirdi. Harika oynadı.

STSL 27. HAFTA

Sagbo'nun ve Masilela'nın Afrika Kupası'nda olduğu maçta Eneramo tek forvet oynadı fakat Sagbo'nun bitiriciliğine erişemedi ve pozisyonları cömertçe harcadı. Durum böyle olunca puan alamadık tabi.

STSL 28. HAFTA

Gördüğünüz gibi match stats'ta beyaz rengi neredeyse zor görülüyor ama gol yok. Şanssızlık.

STSL 29. HAFTA

Antalya'ya patladık.

STSL 30. HAFTA

Neredeyse 10 kişi Bucaspor'a kendi sahamızda puan verecektik ama Mehmet Yılmaz sahneye çıktı ve süper bir asist yaptı. Ahmet'e ise sadece dokunmak kaldı.

STSL 31. HAFTA

Sosa belki de sadece bir penaltıyı değil; 4.'lüğü kaçırdı.

STSL 32. HAFTA

3 puanı bırakmadık ve bu galibiyetle beraber sezonun bitmesine 2 maç kala Trabzonspor'un 1 puan önüne geçtik ve 4.'lüğe yükseldik!

STSL 33. HAFTA

Sagbo Kayseri'nin ipini çekti ve 3 puanı aldık. Trabzon da kazandı, son haftaya 1 puan önde gireceğiz fakat son maçımız şampiyon Beşiktaş'la hem de deplasmanda

STSL 34. HAFTA

Olmadı, Beşiktaş'a gücümüz 1 golden fazla yetmedi ve Trabzon'un kazanmasıyla sezonu 5. sırada bitirdik. Türkiye kupası finalinde de üstümüzdeki Galatasaray ve altımızdaki Gençlerbirliği oynadı, Galatasaray kazandı ve bu yüzden bir sıra altımızdaki Gençlerbirliği Avrupa'ya gidecek; biz yokuz.

İşte sezon sonu puan tablosu:

Avrupa'ya gidemediğimiz için çok üzgünüz. Uefa'da hayallerimiz vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezonun bitmesiyle takımımız 2 tane ödül aldı. İşte onlardan ilki: Eneramo Yılın Santraforu!

Ve ikincisi: Eren Aydemir Yılın Menajeri!

Gaziantepspor teknik direktörü Eren Aydemir katıldığı Spor Yazarları Derneği'nin toplantısında yaptığı konuşmasında ''Arkadaşlarımız naçizane bendenizi bu ödüle layık görmüşler. Böyle bir ödül aldığım için çok mutluyum. Bu ödülde emeği geçen herkese, malzemecisinden başkanına kadar herkese çok çok teşekkür ediyorum. Fakat çocuğum gibi sevdiğim Yannick Sagbo'ya buradan özel teşekkürlerimi sunmayı da borç bilirim'' diye konuştu.

İşte 2. devrede fırtınalar estiren Yannick Sagbo'nun performansı:

Sezon sonu genel değerlendirmesi yapan Aydemir, ''Medya tahmini 12. olan bir takımla 5. olmak güzel'' diye konuştu. Sözlerine ''Seneye çok iyi transferler yapıp Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nı müzemize götürebilmek de en büyük hedeflerimizden biri'' diye devam etti. ''Seneye önemli oyuncular gidecek, önemli oyuncular gelecek'' diyen Eren Aydemir transfer politikalarının da sinyallerini verdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gayet iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AhmetBilgin View Post
    Gayet iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim.
    Teşekkürler. 2. sezon müthiş transferler yaptık koyarım akşama

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Süper gidiyoruz. Keşke 4.olsaydık

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Çok iyi gidiyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Süper gidiyoruz. Keşke 4.olsaydık
    Son anda kaçırdık, artık bu seneye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Çok iyi gidiyorsun
    Teşekkürler, daha da iyilerine layığız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gaziantepspor 2. sezona flaş transferler yaparak başladı. İşte bu transferler:

1. ANDREJ KERİC

2. ATİLA TURAN

3. DEDRYCK BOYATA (KİRALIK)

4. ERSAN ADEM GÜLÜM

5. JULIANO SPADACIO

6. LUIS PEREA

7. SERDAR GÜRLER (KİRALIK)

8. SİNAN BOLAT

9. YAYA SANOGO (KİRALIK)

10. YİĞİT İNCEDEMİR

Teknik direktör Eren Aydemir transferleri tanıttığı basın toplantısında, ''Bütün transferlerimiz kaliteli oyuncular. Onlardan çok şeyler bekliyoruz'' dedi. Oyunculara ödenen paralar hakkında ''Andrej Keric, Ersan Gülüm, Juliano Spadacio, Luis Perea ve Yiğit İncedemir'i serbest transfer olarak kadromuza kattık. Atila Turan'ın kulübü Grenoble Foot'a 2m€, Sinan Bolat'ın kulübü Cluj'a ise 1m€'u peşin, 3.5m€'u ise 50 maç sonra vereceğiz. Diğer oyuncularımız zaten kiralık, ama hepsinin maaşlarının %100'ünü ödüyoruz'' şeklinde konuştu.

Gaziantepspor kulübü 1 gün sonra yaptığı basın açıklamasında ise Armağan Kuş'u serbest transfer olarak takıma dahil ettiklerini, ve Zydrunas Karcemarskas, Arevalo Rios, Michael Eneramo ve Peter Masilela'yla ise yolların ayrıldığını açıkladı.

İşte bu da sene başı transfer döneminin genel görünümü:

Şu Atila Turan'ın 3 kere yazması olayına açıklık getireyim. Atila Turan'ı ilk bir kiraladık, ama daha 1. sezonun içindeymişiz, o yüzden 6 gün sonra kulübüne geri döndü. Oyuncuyu 2. defa kiraladık, fakat transferi tamamlayınca ve geriye paramız da kalınca satın alma opsiyonunu kullanarak 2m€'e bonservisini aldık ama bize toplamda 2.5m'e patladı

Antep'te transfer dönemi böyleydi. Birazdan ilk yarı maçlarıyla karşınızda olacağım.

transferler güzel başarılı olman için her koşul var uefaya kalmalıyız bu yıl

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri