İnanılmazı Başardık, Gaziantepspor Çifte Şampiyon! | 3. Sezon | 11.0
FLAŞ GELİŞME!
DAHA GAZİANTEPSPOR TAKIMININ BAŞINA YENİ GEÇEN TOLUNAY KAFKAS, YENİ FARKEDİLEN SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE GÖREVİNDEN AYRILMAK ZORUNDA KALMIŞTIR. KULÜBÜN BAŞKANI İBRAHİM KIZIL İSE, SEZONA AZ KALDIĞINI VE YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİR AN ÖNCE BULMALARI GEREKTİĞİNİ BİLDİRİRKEN, GENÇ VE TECRÜBESİZ BİR İSİMLE ANLAŞTI. BU İSİM PİYASADA ADI PEK DUYULMAMIŞ EREN AYDEMİR. ŞİMDİ KAMERALARIMIZI BASIN TOPLANTISININ YAPILDIĞI KAMİL OCAK STADYUMUNA ÇEVİRİYORUZ.
Muhabir: Başkanım, Tolunay Hocamız'ın rahatsızlığı gerçekten hepimizi derinden etkiledi. Fakat onun da önerisiyle genç bir teknik adamı takımın başına getirdiniz. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?
İbrahim Kızıl: Gerçekten de Tolunay Hoca önemli bir rahatsızlık geçirdi, fakat bize önerdiği isim Eren Aydemir'e çok güvendiğini bildirdi. Biz de kendisiyle konuştuk, takımımızın gelecekte yapmayı planladığı yapılanmayı kendisinin de yardımlarıyla üst seviyeye çıkaracağız. İsterseniz sorularınızı biraz da ona yöneltin, kendisi daha net cevaplar verecektir.
Muhabir: Evet efendim, artık Gaziantepspor teknik direktörüsünüz, neler düşünüyorsunuz?
Aydemir: Gerçekten mutluyum. Gaziantepspor imkanları ve anlayışı çok üst düzeyde olan bir kulüp. Benim de yardımlarımla, bu kulübü uzun vadede Türkiye'nin en iyi kulübü yapmak hedefimiz. Zaten benim de teklif gelirse gideceğim tek takım Lazio. O yüzden Antep taraftarları huzurlu olsunlar, uzun süre kalacağım ve iyi işler yapacağım.
Muhabir: Takımınızın sahip olduğu kadro hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca kadro planlaması hakkındaki görüşleriniz neler?
Aydemir: Kadro mükemmel. Birkaç takviyeyle kadroyu daha da iyi yapacağız. Tolunay Hoca'nın yardımcı seçme konusunda biraz eksik olduğunu gözlemledim. Yardımcılarımızı değiştireceğiz. Planlama hakkında ise şunu söyleyebilirim, ilk sezonlarda kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız, sonralarda ise geleceğimizin yatırımlarını yapacağız. İlerde Gaziantepspor, tüm Türk ve Dünya yıldızlarının bulunduğu bir kulüp olacak, Avrupa'da adından fazlaca söz ettirecek.
Muhabir: Transfer çalışmalarınız başladı mı efendim?
Aydemir: Kafamda birkaç isim var. İyi takviyeler yapacağız.
Muhabir: Peki sözleşmenizde yazan kuralları okudunuz mu?
Aydemir: Okudum, kabul ediyorum. Kariyerimin uzun sürmesi ve başarılı olması dileğiyle.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."