Sayfa 272 / 480 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
8,131 ile 8,160 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tivitirda diren ve efsane ol ersan kısmına yarım saatte 30 tivit geliyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ajansspor yazmış

Akgül'den Ersan açıklaması..
    Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği futbolcuları Ersan Gülüm konusunda açıklama yaptı..

HABER: SERKAN ŞENYÜREK

Bayram Akgül, Ersan'ın transferi konusunda Beşiktaş ile yaptıklarını görüşmelerde sonuç alamadıklarını hatırlattı ancak bu transferle ilgili siyah beyazlı takımla bağlarının kopmadığını tekrarladı. 'Galatasaray ile anlaştınız mı veya söz verdiniz mi sorusuna' ise Bayram Akgül, "Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadık veya söz vermedik" diye cevap verdi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adanaspor başkanının açıklamalarına güvenmiyorum ben.Beşiktaş ile görüşmelerden hemen kısa zamanda Galatasaray ile anlaşması nedeniyle çevirdiği işlerin ortaya çıkmasından çekindiği için böyle açıklamalar yapıyor olması yüksek muhtemel.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"ERSAN TRANSFERİ MUAMMA"
    Sinan Vardar HABER1903'e konuştu.
    29.05.2011 1636
    Beşiktaş Kulübü Altyapıdan Sorumlu Üyesi Sinan Vardar, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Vardar yaptığı açıklamada;

- İSABETLİ TRANSFERLER YAPILDI -

Bu sezon yapılan transferlerin iyi olduğunu dile getiren Sinan Vardar, " Bu sene yapılan transferlerden memnunum. Beşiktaş’ın geleceği için genç futbolcular alındı. Egemen, benim yıllardır istediğim bir oyuncuydu. Gurbetçi oyuncular gelecek vaat eden futbolcular. Bu nedenle isabetli transferler yapıldı. " dedi.

- ERSAN TRANSFERİ MUAMMA -

Adanaspor başkanının verdiği sözleri tutmamasına vurgulayan Vardar, " Ersan transferi tam bir muamma. Adanaspor Başkanı verdiği sözleri tutmuyor. Yıldırım Başkan ve Serdal Adalı bu transfer üzerinde duruyorlar. İnşallah transfer gerçekleşir. Türkiye’de bir takım, bir oyuncuya talip olduğu zaman başka kulüpler de o oyuncuyu istemeye başlıyor. Üç büyük kulüp arasında bu devamlı gerçekleşen bir olay. İbrahim Akın beğendim bir futbolcu. İnşallah Beşiktaş’a gelir." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Nuri için Dortmund ile 2 milyona anlaşmıştık.Şaka gibi değil mi? O zamanlar gözden çıkartmıştılar sanırım.Ama Nuri gelmek istememişti.M.Topuz transferini de biliyorsunuz zaten.
    tivitırdan ersana yakın biri ersan gitmek istemiyor başkanların savaşının arasında kaldığını söylüyor diye bişey gönderdi az önce.baktım profillerine cidden arkadaşı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    tivitırdan ersana yakın biri ersan gitmek istemiyor başkanların savaşının arasında kaldığını söylüyor diye bişey gönderdi az önce.baktım profillerine cidden arkadaşı.
    Kerem Kırçuval'ı diyorsun sanırım.Evet onu ben de gördüm ve forza'da güvenilir bir gazeteci olduğunu,yalan söylemeyeceğini söylemiş birisi hakkında.Bakalım tek umudum Ersan'ın Galatasaray'a gitmemek için direnmesi.Galatasaray'ın teklifini kabul etmediği sürece sıkıntı yok.Gerisi bir şekil halledilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

peki bu kullanıcıyı biliyormusun takipçilerinde sadece Beşiktaşlılar var bi kaç kişiye sordum camiaya yakın biriymiş kimdir nedir tanımıyorum malesef.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bir mehmet topuz olayını daha kaldıramaz sanırım taraftar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şuanda tivitırda ersan ikna edildi GS haberleri dolanıyor ayrıca Demirören ve Aysal görüşecekmiş bu gün.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yilan hikayesine dondu bu mevzu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı.

Aynen bende beğendim konuşmasını gayet profesyoneldi.Adam başka takımı tutuyor olabilir veya Fenerli olabilir ancak sen şuan profesyonel futbolcusun bırak bu konuyuda büyük kulübe gelmenin,ünlü olmanın,para kazanmanın,futbol oynamanın keyfine bak Orhanda bunu yaptı aferin.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hiç deme Mehmet Topuz hala içimizde yaradır

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    sırf arıza çıkarmak maksadıyla uzun süredir Galatasaray'ın ilgilendiği söylenilen Drogba için devreye girer,transferi baltalamaya çalışırdım
    Çok fena olur yanlız off

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu arada İbrahim Akın için gerçekten Galatasaray'ın da ciddi girişimleri varmış. Umarım GS'ye gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    gayet kabullenebilirim.
    adamın gönlünde beşiktaş sevgisi var fener'de top oynuyor. bir tanede aynısından galatasaray'da olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    gayet kabullenebilirim.
    adamın gönlünde beşiktaş sevgisi var fener'de top oynuyor. bir tanede aynısından galatasaray'da olsun.
    Öyle deme Q7 topu her ayağına aldığında ben neredesin Mehmet Topuz diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan defteri kapandi bence. Tv8'de Sinan Engin 1 yabanci forvet ve 1 yabanci stoper gelecek diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan demin Twitterinden mesaj verdi resmini bir kaç dakikalik degistirerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

nevzatdindar Nevzat Dindar
    Galatasaray Ersan Gulum defterını kapattı..Transferde boyle gel-gıtlerın olmasını yadırgamayın.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ne yapmıştı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. 'Diren Ve Efsane Ol Ersan' yazılı resim var ancak paintle sanırsam yazıyı kapatmış sadece Çarşı'yı simgeleyen A var. Adamsın Ersan adamsın.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aynen öyle. 'Diren Ve Efsane Ol Ersan' yazılı resim var ancak paintle sanırsam yazıyı kapatmış sadece Çarşı'yı simgeleyen A var. Adamsın Ersan adamsın.
    Demekki Galatasaray'a transfer olmuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yanliz bunuda demek istemis olabilir: Ben direniyorum ve kalmak istiyorum ama olmayacak gibi..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Telegol'e birazdan Bayram Akgül baglanacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Demekki Galatasaray'a transfer olmuyor
    Olabilir

Yanliz bunuda demek istemis olabilir: Ben direniyorum ve kalmak istiyorum ama olmayacak gibi..
    Ama olmayacak gibi' kısmı nereden geliyor ki Bence o kadar da göz boyayacak bir insan değil Ersan. Öyle bir şeyin ardına sığınacak olsa ben her fırsatta dile getirdim ancak olmadı gibisinden konuşur. Resim koyacak falan filan.. Bir bildiği var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bayram Akgül Telegol'de Beşiktaş dışında kimseyle görüşmediklerini, kimseye söz vermediklerini belirtti.. Tekrar görüşülebileceğini söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bayram Akgül Telegol'de Beşiktaş dışında kimseyle görüşmediklerini, kimseye söz vermediklerini belirtti.. Tekrar görüşülebileceğini söyledi..
    Bu adamın şizofren olma ihtimali nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ayrıca, Ersan'ın kendisine profesyonel bi oyuncu olduğunu her takımda oynayabilceğini söylemiş olduğunu söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi Serhat Ulueren sordu bayram akgüle :" Benim aldığım ciddi bilgilere göre Ersan Galatasaray'da"
    Başkan : "Kesinlikle şuan böyle bişey söz konusu değil.."

Mesaj Yetkileri