tivitirda diren ve efsane ol ersan kısmına yarım saatte 30 tivit geliyor![]()
tivitirda diren ve efsane ol ersan kısmına yarım saatte 30 tivit geliyor![]()
eto'o bitmiş.
ajansspor yazmış
Akgül'den Ersan açıklaması..
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği futbolcuları Ersan Gülüm konusunda açıklama yaptı..
HABER: SERKAN ŞENYÜREK
Bayram Akgül, Ersan'ın transferi konusunda Beşiktaş ile yaptıklarını görüşmelerde sonuç alamadıklarını hatırlattı ancak bu transferle ilgili siyah beyazlı takımla bağlarının kopmadığını tekrarladı. 'Galatasaray ile anlaştınız mı veya söz verdiniz mi sorusuna' ise Bayram Akgül, "Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmadık veya söz vermedik" diye cevap verdi.
eto'o bitmiş.
Adanaspor başkanının açıklamalarına güvenmiyorum ben.Beşiktaş ile görüşmelerden hemen kısa zamanda Galatasaray ile anlaşması nedeniyle çevirdiği işlerin ortaya çıkmasından çekindiği için böyle açıklamalar yapıyor olması yüksek muhtemel.
So what?
Saike
"ERSAN TRANSFERİ MUAMMA"
Sinan Vardar HABER1903'e konuştu.
29.05.2011 1636
Beşiktaş Kulübü Altyapıdan Sorumlu Üyesi Sinan Vardar, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.
Vardar yaptığı açıklamada;
- İSABETLİ TRANSFERLER YAPILDI -
Bu sezon yapılan transferlerin iyi olduğunu dile getiren Sinan Vardar, " Bu sene yapılan transferlerden memnunum. Beşiktaş’ın geleceği için genç futbolcular alındı. Egemen, benim yıllardır istediğim bir oyuncuydu. Gurbetçi oyuncular gelecek vaat eden futbolcular. Bu nedenle isabetli transferler yapıldı. " dedi.
- ERSAN TRANSFERİ MUAMMA -
Adanaspor başkanının verdiği sözleri tutmamasına vurgulayan Vardar, " Ersan transferi tam bir muamma. Adanaspor Başkanı verdiği sözleri tutmuyor. Yıldırım Başkan ve Serdal Adalı bu transfer üzerinde duruyorlar. İnşallah transfer gerçekleşir. Türkiye’de bir takım, bir oyuncuya talip olduğu zaman başka kulüpler de o oyuncuyu istemeye başlıyor. Üç büyük kulüp arasında bu devamlı gerçekleşen bir olay. İbrahim Akın beğendim bir futbolcu. İnşallah Beşiktaş’a gelir." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
eto'o bitmiş.
Kerem Kırçuval'ı diyorsun sanırım.Evet onu ben de gördüm ve forza'da güvenilir bir gazeteci olduğunu,yalan söylemeyeceğini söylemiş birisi hakkında.Bakalım tek umudum Ersan'ın Galatasaray'a gitmemek için direnmesi.Galatasaray'ın teklifini kabul etmediği sürece sıkıntı yok.Gerisi bir şekil halledilir.
So what?
Saike
Bir mehmet topuz olayını daha kaldıramaz sanırım taraftar![]()
şuanda tivitırda ersan ikna edildi GS haberleri dolanıyor ayrıca Demirören ve Aysal görüşecekmiş bu gün.
eto'o bitmiş.
Yilan hikayesine dondu bu mevzu.
Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.
Aynen bende beğendim konuşmasını gayet profesyoneldi.Adam başka takımı tutuyor olabilir veya Fenerli olabilir ancak sen şuan profesyonel futbolcusun bırak bu konuyuda büyük kulübe gelmenin,ünlü olmanın,para kazanmanın,futbol oynamanın keyfine bak Orhanda bunu yaptı aferin.
Bu arada İbrahim Akın için gerçekten Galatasaray'ın da ciddi girişimleri varmış. Umarım GS'ye gider.
Ersan defteri kapandi bence. Tv8'de Sinan Engin 1 yabanci forvet ve 1 yabanci stoper gelecek diyor.
Ersan demin Twitterinden mesaj verdi resmini bir kaç dakikalik degistirerek.
nevzatdindar Nevzat Dindar
Galatasaray Ersan Gulum defterını kapattı..Transferde boyle gel-gıtlerın olmasını yadırgamayın.
Yanliz bunuda demek istemis olabilir: Ben direniyorum ve kalmak istiyorum ama olmayacak gibi..
Telegol'e birazdan Bayram Akgül baglanacak
Olabilir
Ama olmayacak gibi' kısmı nereden geliyor kiBence o kadar da göz boyayacak bir insan değil Ersan. Öyle bir şeyin ardına sığınacak olsa ben her fırsatta dile getirdim ancak olmadı gibisinden konuşur. Resim koyacak falan filan.. Bir bildiği var
![]()
Bayram Akgül Telegol'de Beşiktaş dışında kimseyle görüşmediklerini, kimseye söz vermediklerini belirtti.. Tekrar görüşülebileceğini söyledi..
Ayrıca, Ersan'ın kendisine profesyonel bi oyuncu olduğunu her takımda oynayabilceğini söylemiş olduğunu söyledi
Şimdi Serhat Ulueren sordu bayram akgüle :" Benim aldığım ciddi bilgilere göre Ersan Galatasaray'da"
Başkan : "Kesinlikle şuan böyle bişey söz konusu değil.."